לפני כחודש וחצי, באווירת הקיץ של תל-אביב, נפתחה מסעדת פאראקאלו - טברנה אותנטית שמעתיקה את יוון אל חוף ימה של תל-אביב-יפו.
עם מבחר מנות מהמטבח היווני העממי ואוזו על רקע צלילי בוזוקי, זה לא קשה מידי להידבק בשמחה הים-תיכונית שאופפת את המקום, וזאת למרות החום המאיים של יולי. אנחנו קפצנו לטעום וגם לשבור צלחות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.