מזון

כתבות אחרונות

 

ארון המתים של המחאה

בתנובה כבר לא חוששים ממנחת זרועו ומחרם ארנקו של הציבור

יניב פגוט 27.02.2013

אוהבים שווארמה? זה המקום שאתם חייבים להכיר

לא סתם מכונה השווארמייה החדשה בכיכר רבין "האטליז" ■ תל אביב או לא תל אביב - תכירו את הגל החדש של השווארמה

חיליק גורפינקל 21.02.2013

זכוכית בקפה וקונדום בקופסת שימורים: 10 שערוריות מזון

"פרשת בשר הסוסים" בבריטניה אינה הפעם הראשונה שתעשיית המזון העולמית וצרכניה חווים פגיעה מליקויים במוצרים ■ מהחיידקים שפגעו ביותר מ-1,000 אירופים שאכלו מלפפונים ועד הסלמונלה בשוקולד - פרויקט מיוחד

איילת כרמל 14.02.2013

סל המזון הזול בארץ - במגה בול וברמי לוי תלפיות

כך עולה מבדיקת סיירי המועצה לצרכנות ב-150 חנויות ■ עוד עולה מהבדיקה כי הרשתות טיב טעם ושופרסל שלי הן הכי יקרות

אפרת אהרוני 13.02.2013

חולי הצליאק דורשים: "לסבסד מוצרים ללא גלוטן"

בכרזה ויראלית שתופסת תאוצה ברשתות החברתיות מוצגות שתי קבלות מרכישת מוצרים דומים, רגילים וללא גלוטן, בסך 32 שקל ו-133 שקל - פער של כ-400%

אפרת אהרוני 03.02.2013

מהם הטרנדים שישלטו בשוק המזון בארה"ב ב-2013?

האמריקאים ישתו שייקים מעושרים במקום לאכול ארוחה מלאה ליד השולחן, הצמחוניים ימשיכו להתחזק, ורשתות המזון המהיר הבריא ימשיכו לצמוח

אדוורטייזינג אייג' 14.01.2013

גילה: "אנו שוקלים להכריז על קבוצת מזון כקבוצת ריכוז"

הממונה על ההגבלים העסקיים: "חוק המזון, שנוסח בעקבות המלצות ועדת קדמי, צפוי להביא בשורה אמיתית לציבור הצרכנים בישראל"

יובל יועז 02.01.2013

גילה: הפרשה המרכזית נגד תנובה עדיין לא הוכרעה

הממונה על ההגבלים: "ההחלטה לסגור את התיק המשני נגד תנובה אינה סוף פסוק; מדובר בחשדות מהותיים של הפרות חוק הפוגעות בצרכן ובתחרות"

יובל יועז 25.12.2012

לאכול כמו אסטרונאוטים: הטרנדים העתידניים בתחום המזון

ערך תזונתי של סלט שלם בקפסולה אחת, עוגייה שמספקת מנת חלבון יומית ותה קר בפחית שיכול בסיבוב כפתור להפוך לרותח ■ בתערוכת המזון Health Ingredients בפרנקפורט הוצגו הטרנדים החדשים שנוכל למצוא בעתיד על המדף

טל לייזר 18.12.2012

שוק המזון הכשר בארה"ב מגלגל 12.5 מיליארד דולר בשנה

שוק המזון הכשר בארה"ב תופס תאוצה: מלבד יהודים דתיים, גם מוסלמים רבים מעדיפים אותו ■ תערוכת Kosher Fest בניו-יורק מספקת הצצה לשוק המתרחב

אילנית חיות 05.12.2012

הלמ"ס: חנויות המזון מציעות לכל ישראלי 3,700 קלוריות ביום

הערך הקלורי של המזון העומד לרשות האוכלוסייה בישראל הגיע ב-2011 ל-3,703 קילו-קלוריות לנפש ליום - עלייה קלה לעומת 3,667 קילו-קלוריות ב-2010

אדריאן פילוט 25.11.2012

מה אוכלים היום באמריקה? 5 מגמות בשוק המזון

הצרכנים בארה"ב מקווים למצוא בתוך שקית צ'יפס שגרתית את אותם הטעמים הנמצאים במנה המוגשת במסעדה יוקרתית ■ איך המשווקים יתמודדו עם האתגר?

אדוורטייזינג אייג' 20.11.2012

יצרני המזון, תלמדו

בזמן שמחירי המזון מזנקים, מחירי הביגוד וההנעלה בארץ צונחים

יניב פגוט 07.11.2012

עמותת הגורם האנושי למנכ"ל טרה: אל תעלה מחירים

לאחר ששטראוס ותנובה הכריזו על העלאת מחירים, העמותה דורשת מטרה להימנע ממהלך דומה: "חברה שתימנע מעליית מחירים תהנה מהגירת לקוחות"

מיכל רז-חיימוביץ' 28.10.2012

האם חברות המזון העלו מחירים בגלל העלייה בתשומות?

תנובה, שטראוס, אסם, יוניליוור, יפאורה, קוקה-קולה, זוגלובק, חוגלה - כולן שיתפו אותנו, הצרכנים, בצרותיהן ■ הנה כמה עובדות שהן "שכחו" לספר לנו

הלל קורן 25.10.2012

יצרני המזון איבדו את הבושה

משקלו הנמוך של רכיב המזון במדד אינו מייצג את יוקר המחיה

יניב פגוט 24.10.2012

   141516171819202122232425262728   

   נמצאו 603 כתבות   |   עמוד 21 מתוך 38