במסגרת הקמפיין מוצע לגולשים להיכנס לאתר, ליצור פיצה ייחודית משלהם, ואם היא תהיה מספיק פופולרית, הם יקבלו עבורה תשלום
הפיצה של היום זה לא מה שהיה פעם. הדור הצעיר של השפים האיטלקים אינו מוותר על המאכל האהוב, אבל הם מתאימים אותו למגמות העכשוויות, מטרנד הבריאות ועד הפיוז'ן. סיבוב פיצות בתל אביב עם אלסנדרו לו סטוקו, וירטואוז פיצה מאיטליה
גבר מקסיקני בן 22 וחברתו קשרו ונעלו את השליח בביתם, וכשניסה לברוח דקרו והיכו אותו למוות ■ המשטרה ביקשה לחקור את החשוד - והוא היכה גם את השוטר
הכירו: פיצרייה חדשה "טראנצ'ו" בקרליבך ת"א ■ פיצה ברוטב עגבניות איטלקי אורגינל, במוצרלה של גד, וקצת בזיליקום לקישוט. זה הכול. אין תוספות.
לפני כמה חודשים, פתחו בעלי הבית בצמוד לקפה "קוקייה" שבקיבוץ דפנה, פיצרייה. למקום ניתן השם המדליק "פיצה טראק" ■ פיצה מענגת להפליא
אין ספק שמזון מוכן, קפוא או ארוז, מספק פתרון מהיר ונוח - אבל בדיקת "גלובס" מגלה שלא רק שהרכיבים שלו פחות בריאים, המחיר שלו לא נמוך יותר מזה של הכנה בבית
הזמינות הופכת את הפלאפל והנקניקייה לתחליף לארוחת צהריים מסודרת, אך למחיר הנמוך יש עלות בריאותית גבוהה ■ "גלובס" מדרג את ארוחות הרחוב הנפוצות
אם לא שמעתם על החטיפים באגסי, גולי וקונוסים, זה לא במקרה: הם מיוצרים ע"י יצרניות קטנות ולא נמכרים בכל רשת מזון, אך שווה להכירם - כי מחירם נמוך, והטעם מצוין ■ ויש עוד דוגמאות
לא רק במסעדות איטלקיות יש רביולי, ניוקי, בלסמי, ריזוטו, אנטיפסטי, קרפצ'ו או פוקצ'ה
אתם אולי מנסים להסתיר את זה, אבל תודו שכל אחד מכם נתקף אחת לכמה זמן בתשוקה בלתי נשלטת לג'אנק פוד הגון
7 שנים חיזר ליאור גוילי אחרי ג'ובני דומניקו, עד שקיבל את המתכון הסודי וזיכיון לפתוח סניף בישראל ■ התוצאה היא פיצה אליצ'ה בתל-אביב - ומבחר פיצות שטרם נראו כאן
ספר המתכונים האיטלקי של השף ג'יימי אוליבר שווה טעימה
D&B על ענף המזון המהיר בישראל: רשתות המזון המהיר בארץ הכפילו את גודלן תוך 5 שנים - בארץ קיימות כ-3,355 מסעדות מזון מהיר עצמאיות וכ-1,168 סניפי רשתות מזון מהיר
שליח הקטנוע שנפצע אמש בתאונה באשדוד ואנשי שירותי החירום שטיפלו בו לא יכלו להאמין למראה עיניהם: לאחר שהחליק שליח הפיצה עם קטנועו, הגיעה למקום מספר נערים שגנבו את משלוח הפיצה שהיה בקטנוע ■ לאחר מכן אף תקפו את אנשי "איחוד הצלה"
משקיעה 5 מיליון שקל בסדרה של פיצה פרימיום תחת השם "פיצה איטליאנו" ■ מנכ"ל מעדנות, אלי בן-לולו: "אנו מתכוונים להכפיל את קטגוריית הפיצות הקפואות ל-200 מיליון שקל תוך 3 שנים"
דומינו'ס פיצהאירועים ומינוייםטיוליםייןמזון מהירמסעדותמשלוחיםמתכוניםפיצריותתרבות: אוכל