מקומות כמו של בועז קוינטנר מקווים לגלות כשנוסעים לטיול בחו"ל - מטבח כפרי וקטן במיקום מרהיב, ואם אפשר, כזה הצופה לנוף מקסים. המקום של בועז קוינטנר במצפה הילה שבגליל מגשים את הפנטזיה כמעט במלואה. בירכתי בית רגיל למראה, שוכנת המסעדה הניצבת על מרפסת גבוהה מחופה עץ, וחלונותיה הגדולים קרועים אל הנוף הגלילי. החלל הפנימי אינטימי ומחבק, ומוזיקה חרישית מתנגנת ברקע. התפריט מתחלף מדי שבוע לפי מצב רוחו של בועז ולפי המצאי בשוק, ומאחר שיש להגיע למקום בתיאום מראש, רצוי לספר לבועז אודות גחמותיכם הקולינריות.
למרות התפריט הקבוע לאותו ערב, מציע קוינטנר חלופות נהדרות גם למי שאינו אוכל פירות ים או בשר. קוינטנר, ממקימי קפריצ'יוזה המיתולוגית בתל-אביב, דוגל במטבח המורכב מחומרי גלם פשוטים אך משובחים, משלב בין המטבח האיטלקי לניחוח הגלילי ומשתמש בשפע עשבי תיבול. הארוחה נפתחת בדרך-כלל עם פוקצ'ה חמימה, מלווה בצלוחית ובה בריכה ענברית של שמן זית אורגני ובעיבורה חומץ בלסמי מיושן. בצלוחית השנייה סלסה אדומה מעגבניות טריות, הסופגת בחדווה את טעמה של הפוקצ'ה.
דוגמאות מהתפריט המשתנה: מנה ראשונה של סלט קלמרי ונבטי רוקט, שרימפס בעטיפת קדאיף ופילה דג טרי מדייגי עכו. לסרבני פירות הים, מנה של דגי ים ארוזים בעטיפת קדאיף פריכה. למנת ביניים מגישים פסטה. מנה נדיבה של ספגטי תוצרת בית מבושל קלות בעגבניות בשלות, נגיעות של שמן זית בתולי ושפע פירות ים טריים,, או לחילופין מנה של רביולי חלמון במילוי עלי מנגולד וגבינת ריקוטה. למנה עיקרית - טריו בשרים כמו פילה עגל בפורטובלו ברוטב קברנה מתקתק, גלילת פילה ונתח קצבים אדמדם ועז טעם. לקינוח - קרם ברולה מנומש בגרגרי וניל שחורים וטריו סורבה תפוחים ותות, וגלידת שוקולד ביתית ולגימת לימונצ'לו. בראביסימו!
בועז מבשל, מצפה הילה, 9572090-04, פתוח בסופי שבוע בלבד, הזמנת מקום מראש - חובה