דבריו של שר האוצר נקטעים על ידי מוחים מהקהל
דבריו של שר האוצר כחלון בערב הגאלה נקטעו על ידי מוחים בנושר הדיור הציבורי והנכים. המוחים צעקו בין היתר: "הון, שלטון, עולם תחתון". כחלון אמר שבתקציב שיובא לאישורו מחר, יש שם תוספת של 9% בנושאים ציבוריים כמו דיור ציבורי, תקציב לנכים. צפו בוידאו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
"שוק הדיור בישראל - כרוניקה של עליית מחירים" : אופיר מורד, סמנכ"ל, מנהל החטיבה העסקית, מזרחי טפחות בכנס הנדל"ן והתשתיות השנתי של גלובס
"שוק הדיור בישראל - כרוניקה של עליית מחירים" : אופיר מורד, סמנכ"ל, מנהל החטיבה העסקית, מזרחי טפחות בכנס הנדל"ן והתשתיות השנתי של גלובס (משך הסרטון: דקות)
העקרונות שכל יזם צריך להכיר: שיחה עם גורו הסטארטאפים אריק רייס
על הכישלונות האישיים והעסקיים שהביאו לכתיבת הספר "הסטארט-אפ הרזה" ועל המעמד האיקוני שתפס: אורי פסובסקי בשיחה פתוחה עם האיש ששינה את עולם היזמות (משך הסרטון: דקות)
ראול סרוגו, נשיא התאחדות הקבלנים בוני הארץ בכנס הנדל"ן והתשתיות השנתי של גלובס
ראול סרוגו,נשיא התאחדות הקבלנים בוני הארץ בשיחה עם הלית ינאי – לויזון, גלובס (משך הסרטון: דקות)
עשר שנים למחאה החברתית – האם שכירות לטווח ארוך היא הפתרון?
עו"ד אורי אטינגר, מנהלת קידום מדיניות מרכז הגר למחקר ופיתוח דיור חברתי, אוניברסיטת תל אביב ● טל אלסטר, מתכנן עירוני וחוקר מדיניות דיור, האוניברסיטה העברית ● עו"ד כרמית יוליס, ראש אשכול נדל"ן, ייעוץ וחקיקה במשרד המשפטים ● עו"ד ענבל דוד, מנכ"ל בפועל "דירה להשכיר" ● ערן ענבים, מנכ"ל אזורים ליבינג בשיחה עם גיא נרדי, גלובס על שכירות לטווח ארוך ודיור בר השגה (משך הסרטון: דקות)
