שר האנרגיה בשיחה עם כתבי "גלובס" אלי ציפורי ועמירם ברקת: "זאת מערכת בחירות הזויה, מוזרה" • מוקדם יותר עורכת "גלובס", נעמה סיקולר, שוחחה עם יו"ר ההסתדרות לשעבר, אבי ניסנקורן, שטען כי "הבן של נתניהו, האלטר-אגו שלו, מצייץ דברים קיצוניים" • ניידת הבחירות של "גלובס" (משך הסרטון: דקות)
קרוב לחצי מהרופאים בישראל הן רופאות. אבל מה קורה בתפקידים הכי בכירים?
ביקשנו מבתי החולים בישראל לחשוף עבורנו את החלוקה בין הרופאים לרופאות. צפו בתוצאות:
27 שנים לאחר מותו, מנחם בגין נמצא בכל פינה במערכת הבחירות: כולם רוצים להצטייר כממשיכי דרכו - ולסמן את יריביהם כמי שזנחו את מורשתו ● הסדרה "ימי בגין" שעלתה השבוע ב"כאן 11" מנסה לפרק את דמותו של ראש ממשלה מלא סתירות, איש של שלום ומלחמה, של ויתורים והסתה ● רק למדיניות הכלכלית שלו - או בעצם להיעדרה - אף אחד לא מתגעגע (משך הסרטון: דקות)
ארבע שנים חלפו מאז נמצא התובע אלברטו ניסמן ירוי בשלולית דמו. דמיאן פצ'טר, כיום עיתונאי ב-i24NEWS, היה הראשון לחשוף את הרצח. בעקבות החשיפה נאלץ לברוח לישראל. (משך הסרטון: דקות)