כיצד מתמודדים עם לחץ בעבודה?
"לאנשים שעובדים שעות מרובות יש סיכוי יותר גבוה למות בגיל צעיר". איך נשים וגברים מתמודדים עם הלחץ ומה הדרך הכי טובה להפיג אותו?
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
כך הפתיעה וולט בנפיטס את בכירי השיווק: הדרך החדשה להעניק לעובדים תקציב הסעדה
בכנס MAD של גלובס, סיפר דור גביזון מוולט בנפיטס כי הם רואים עליה משמעותית של חברות וארגונים שרוצים לתת ערך והטבות לעובדים שלהם ומצטרפים לוולט בנפיטס ● עוד סיפר כי המנה הכי מוזמנות בצהריים היא שווארמה ואחריה המבורגר: "ניכר שעובדים בצהריים רוצים רגעי אושר, ולא לאכול משהו מעולמות הדיאטה" (משך הסרטון: דקות)
"לא לבעלי לב חלש": האם אפשר לייצר מורשת בהייטק הישראלי?
בפאנל במסגרת כנס MAD של גלובס, דנו המשתתפים בשאלה - האם אפשר לייצר לגאסי בהייטק הישראלי? ● המשתתפים הסכימו כי "ככל שעוברות השנים המסרים צריכים להיות יותר משוכללים, יותר בגובה העיניים" (משך הסרטון: דקות)
סמנכ״ל השיווק של אל על: ״קצב המצטרפים לפליי קארד גבוה. נותנים הטבות שאין בשום מקום אחר״
בכנס MAD של גלובס סיפר נדב חנין, סמנכ"ל השיווק של אל על, על המאבק סביב מועדון FLY CARD, הכניסה של החברה לעולם המלונות והאטרקציות, ועל שמירה על רלוונטיות כמותג ותיק ● עוד הסביר מה היתרונות על חברות התעופה האחרות ולמה הצרכן הישראלי מעדיף לטוס עם אל על (משך הסרטון: דקות)
אלון דוידי: "אנחנו לא רוצים רק לחזור, שדרות צריכה לגדול ל־80 אלף תושבים"
ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, מספר בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס על התוכנית להכפיל את אוכלוסיית העיר בתוך חמש שנים - למרות המחסור במוקדי תעסוקה ● את הסיוע מהממשלה הוא מגדיר כתקדימי: "לעולם לא היו תקציבים רבים כל כך ברמת הפרט, לכל תושב ותושב, וגם ברמה של הרשויות" (משך הסרטון: דקות)
