הטרמינל, שהוקם בהשקעה של 18 מיליון שקל, מציע שירות טרום טיסה מפנק הכולל את כל השלבים, מהצ'ק-אין עבור בביטחון ובמכס • הנוסעים שישלמו 400 עד 800 דולר לאדם יוכלו להמתין בחדרים פרטיים או בלובי, לאכול ולשתות וגם לעשן סיגר (משך הסרטון: 1:08 דקות)
לדברי עדיאל שמרון, 2018 הייתה שנת שיא בהכנסות מהקרקע למרות התוכנית המסבסדת, ואין באמת בעיה למשפרי דיור לקנות דירה • "אומרים שרמ"י מנהלת 93% מקרקעות המדינה, אבל בכפר סבא אין לנו מגרש אחד" • בנוסף אמר כי רמ"י שינתה כיוון והקשיחה את התנאים מול קבלנים שמתעכבים בבנייה: "אנחנו מקפידים על לוחות זמנים ומטילים סנקציות על קבלנים אם אין בנייה" (משך הסרטון: 15:36 דקות)
החנות כוללת פרטי אופנה ועיצוב, ובהקמתה הושקעו 4 מיליון שקל בשטח של 1,000 מ"ר • הראל ויזל, מנכ"ל קבוצת פוקס, בעלת הזיכיון להפעלת הרשת: " אמרתי לפני שנתיים שגינדי TLV יהיה בין 5 הקניונים המובילים בישראל, ואני עדיין מאמין בכך" (משך הסרטון: 0:55 דקות)
קרוב לחצי מהרופאים בישראל הן רופאות. אבל מה קורה בתפקידים הכי בכירים?
ביקשנו מבתי החולים בישראל לחשוף עבורנו את החלוקה בין הרופאים לרופאות. צפו בתוצאות: