מה עובר על מנכ"ל משרד האוצר שי באב"ד
בתוך שבועיים באב"ד התנגח ביו"ר ועדת הכספים גפני ואיים על נציב המדינה בעצירת תקציבים. צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
ניידת הבחירות של גלובס יוצאת לדרך
החל מיום ראשון גלובס מגיע לשדרות, ירושלים, צפת, עכו ואשקלון
עם שורה של פוליטיקאים ועיתונאים כדי לשמוע אתכם ולדבר על החיים עצמם
(משך הסרטון: 0:52 דקות)
החנות הראשונה של אנתרופולוג'י בישראל נפתחה בקניון גינדי TLV
החנות כוללת פרטי אופנה ועיצוב, ובהקמתה הושקעו 4 מיליון שקל בשטח של 1,000 מ"ר • הראל ויזל, מנכ"ל קבוצת פוקס, בעלת הזיכיון להפעלת הרשת: " אמרתי לפני שנתיים שגינדי TLV יהיה בין 5 הקניונים המובילים בישראל, ואני עדיין מאמין בכך" (משך הסרטון: 0:55 דקות)
מנהל רשות מקרקעי ישראל: "אובדן הכנסות ממחיר למשתכן אינו אמיתי"
לדברי עדיאל שמרון, 2018 הייתה שנת שיא בהכנסות מהקרקע למרות התוכנית המסבסדת, ואין באמת בעיה למשפרי דיור לקנות דירה • "אומרים שרמ"י מנהלת 93% מקרקעות המדינה, אבל בכפר סבא אין לנו מגרש אחד" • בנוסף אמר כי רמ"י שינתה כיוון והקשיחה את התנאים מול קבלנים שמתעכבים בבנייה: "אנחנו מקפידים על לוחות זמנים ומטילים סנקציות על קבלנים אם אין בנייה"
(משך הסרטון: 15:36 דקות)
"יש מעט מפלגות שבכלל טרחו לפרסם מצע. וזה חבל"
חן מענית בשיחה עם יורם ירושלמי, דור שלישי במפעל מגדלי קירור ירושלמי • "אין לנו עתיד בתור תעשייה. לא יכולים להתחרות ביכולות הייצור של סין" (משך הסרטון: דקות)
