מה עובר על מנכ"ל משרד האוצר שי באב"ד
בתוך שבועיים באב"ד התנגח ביו"ר ועדת הכספים גפני ואיים על נציב המדינה בעצירת תקציבים. צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
כל המועמדים רוצים להיות ממשיכי דרכו של בגין, אבל מהי דרכו?
27 שנים לאחר מותו, מנחם בגין נמצא בכל פינה במערכת הבחירות: כולם רוצים להצטייר כממשיכי דרכו - ולסמן את יריביהם כמי שזנחו את מורשתו ● הסדרה "ימי בגין" שעלתה השבוע ב"כאן 11" מנסה לפרק את דמותו של ראש ממשלה מלא סתירות, איש של שלום ומלחמה, של ויתורים והסתה ● רק למדיניות הכלכלית שלו - או בעצם להיעדרה - אף אחד לא מתגעגע (משך הסרטון: דקות)
"אנחנו רואים שחיקה בהתחלות הבנייה, ולכן אנחנו מעריכים שלא תהיה ירידה במחירי הדיור ב-2019"
כך אמר שחר זיו, שותף מנהל ב-BDO, בוועידת ישראל לנדל"ן של "גלובס" (משך הסרטון: 8:29 דקות)
הכירו את השיטה החדשה של צה"ל לחסוך כסף
אפליקציה שהגה קצין לוגיסטיקה צעיר, עומדת לחולל שינוי עמוק בתרבות השיתוף של צה"ל. האפליקציה תאפשר לחיילים לשתף ביניהם ציוד לוגיסטי - ותחסוך שעות עבודה וכסף רב לצבא. כך לומד צה"ל לשתף ולחסוך ● צפו (משך הסרטון: 3:48 דקות)
מדריך משבר האקלים: 5 דברים שאתם יכולים לעשות, והפעם בזבוז מזון
משפחה ישראלית ממוצעת מוציאה כ-2,435 ש"ח על מזון מדי חודש - מתוך הסל הזה כ-350 ש"ח ילכו ישר לפח בגלל מזון שייזרק. איך אפשר למנוע את בזבוז המזון העצום הזה?
(משך הסרטון: 1:05 דקות)