מה עובר על מנכ"ל משרד האוצר שי באב"ד
בתוך שבועיים באב"ד התנגח ביו"ר ועדת הכספים גפני ואיים על נציב המדינה בעצירת תקציבים. צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
יובל שטייניץ: "לרמטכ"ל לשעבר אין כישורים בנוגע לביטחון לאומי"
שר האנרגיה בשיחה עם כתבי "גלובס" אלי ציפורי ועמירם ברקת: "זאת מערכת בחירות הזויה, מוזרה" • מוקדם יותר עורכת "גלובס", נעמה סיקולר, שוחחה עם יו"ר ההסתדרות לשעבר, אבי ניסנקורן, שטען כי "הבן של נתניהו, האלטר-אגו שלו, מצייץ דברים קיצוניים" • ניידת הבחירות של "גלובס" (משך הסרטון: דקות)
"זה עסק שביום נכנסים אליו 30-40 לקוחות, ובעת אירוע ביטחוני - כלום, רק זבובים"
אושר בן חמו (28) הוא בעלים שותף של בית הדפוס "המדפיסים בע"מ" בשדרות • "יש לנו קירות משותפים עם המפעל שנשרף, וכשנכנס כיבוי האש, הם שפכו המון מים, וזה הרס לנו הרבה ציוד"
(משך הסרטון: 2:04 דקות)
ביקשנו מחברי המערכת לשחק במאץ' הבחירות של "גלובס"
התוצאות הפתיעו גם אותם (משך הסרטון: 1:36 דקות)
התקשורת התעסקה אתמול כל היום בבוטים
ניידת הבחירות של גלובס מגיעה למתחם יד לבנים באשקלון, לפגישה עם פוליטיקאים ואנשי עסקים מקומיים, לדון בבעיות הבוערות של ישראל והדרום. בפאנל ישתתפו, איציק כהן (ש"ס), מירב בן ארי (כולנו), תומר גלאם - ראש עיריית אשקלון, הילה דמארי - מנהלת יוזמת היישוב בקרן רש"י באשקלון, דני מגד - מנכ"ל מלון לאונרדו באשקלון, דידי ימין- סגן יו"ר ארגון בוני אשקלון והסביבה, איתי שלומי- מנכ"ל ובעלים של מאפיית אורן משי. מירב בן ארי (כולנו):"מסיבת העיתונאים של מפלגת כולנו לא התעסקה בבוטים אלא בעצמאים וזה לא עניין את התקשורת".
(משך הסרטון: דקות)
