גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

נאמני הדר דימול: בקשת הכנ"ר להעבירנו מתפקידנו - שערורייתית

הנאמנים, עו"ד אביב פריצקי, עו"ד קרן רייכבך-סגל ורו"ח בועז גזית, הגישו הבוקר את תשובתם לבקשה להחלפתם כבעלי תפקיד בשל ניגודי עניינים והצגת מצגי-שווא בפני הנושים לכאורה ■ טוענים: "הבקשה היא ליקוי מאורות. בקשה מופרכת ונטולת כל בסיס"

רו"ח בועז גזית / צילום: איל יצהר
רו"ח בועז גזית / צילום: איל יצהר

עו"ד אביב פריצקי, עו"ד קרן רייכבך-סגל ורו"ח בועז גזית הגישו הבוקר (א') את תשובתם לבקשה שהגישה הכנ"ר להחלפתם בתפקיד נאמני החברות הקורסות סיטי א.ק אחזקות והדר ברמה, המפעילות את אולמות האירועים הדר דימול וסיטי טאואר.

בתגובה משיבים הנאמנים אש וטוענים כי "הבקשה היא ליקוי מאורות. בקשה מופרכת ונטולת כל בסיס. הבקשה הוגשה באופן שערורייתי על-ידי בא-כוח הכנ"ר, שהיה מעורב בכל פרט ופרט בתיק מתחילתו, היה מעורב בכל מהלך ובכל צעד ומגיש היום בקשה, שכל טענה בה נסתרת וקורסת כליל, בהחלטות של בית המשפט הנכבד שאותו בא-כוח כנ"ר היה צד להן, נתן להן הסכמות בזמן אמת ולא ערער על אף לא אחת מההחלטות; היא נסתרת בתגובות של בא-כוח הכנ"ר עצמו שהוא מסתיר ומעלים בבקשתו; היא נסתרת באמירות ברורות של בא-כוח הכנ"ר בפרוטוקולים של התמחרות שהוא בעצמו ניהל; היא נסתרת במסמכים שונים שהוגשו לבית המשפט הנכבד בזמן אמת, ושאין להם כל זכר בבקשה, כנראה פשוט כי הם הפוכים לנרטיב שבא-כוח הכנ"ר מנסה לבנות באופן מופרך וחסר יסוד".

התגובה הוגשה כאמור בהמשך לבקשה שהגישה כונסת הנכסים הרשמית, עו"ד סיגל יעקובי, להעביר את הנאמנים מתפקידם, לאחר שמצאה, לטענתה, כי הם הציגו בפני הנושים הצהרות-שווא ומצגי-שווא בנוגע ליכולתם למכור נכסים ולפרוע את כל התחייבויותיהן של החברות הקורסות תוך השבת 100% מהחובות; הציגו מצגי-שווא בפני כונסת הנכסים הרשמית ובית המשפט; הסתירו מהנושים את העובדה כי אחד מהם קרוב משפחה של בעלי החברה המציעה הצעת רכישה; ופעלו בניגוד עניינים ובאופן לא ראוי במסגרת תפקידם מול הנושים, הכנ"ר ובית המשפט בעניינים נוספים; "בנסיבות", כתבה הכונסת הרשמית לבית המשפט, "אין מנוס מהחלפת הנאמנים בבעל תפקיד אחר, ו"זאת לאור קיומו של חשש ממשי לניגוד עניינים בתפקודם של הנאמנים העולה כדי מניעה מלהמשיך ולמלא את תפקידם, לרבות בכל הנוגע להכרעות בתביעות החוב של הנושים כולם (לרבות הרגילים ובעלי המניות) ושל הטוענים לנשייה מובטחת".

בתגובה שהגישו הבוקר מורידים הנאמנים את הכפפות ומטיחים בכונסת טענות חריפות בחזרה: "באופן שהוא מקומם, בלשון המעטה, בקשת הכנ"ר חסרה תשתית עובדתית מינימלית. עיקרה הוא הכרזות והצהרות (חמורות מאין כמותן) כלפי בעלי התפקיד. ביסוס אמיתי - אין בה. כפי שנראה להלן, יש בבקשת הכנ"ר בעיקר השמטות, ציטוטים מקוטעים וחסרים, התעלמות מהחלטות שיפוטיות ומכתבי בי-דין שהוגשו בתיק (ואשר סותרים כולם את הנרטיב שמנסה בא-כוח הכנ"ר לייצר), ובכלל הבקשה כתובה באופן באופן שקשה לקבלו כשהוא בא מבא-כוח כונס הנכסים הרשמי של מדינת ישראל".

לטענתם, הם יכולים להראות ולהוכיח כי כל פעולה וכל החלטה שלהם נפרשו באופן מלא ושקוף בפני הכנ"ר ובפני בית המשפט. "לא הסתרה ולא מצגי-שווא היו כאן, כי אם שיתוף-פעולה מלא עם הכנ"ר והצגה מלאה של העובדות בפני בית המשפט הנכבד. הכול מצוי בכתבי-בי-דין, בפרוטוקולים ובהחלטות. אלה הן עובדות ברורות ונכוחות שאי-אפשר להתווכח עמן", נכתב בתגובה.

הנאמנים מציינים בפני בית המשפט כי הרקע לבקשת הכנ"ר הוא התקפות חסרות שחר של נושים נגד הנאמנים וניסיון סחיטה כלפיהם. "כידוע לבית המשפט הנכבד, בתיק מתחולל מזה תקופה ארוכה מחול שדים נגד הנאמנים מצד נושים שטוענים לנשייה מובטחת, שהעבירו לחברה כספים ורשמו שיעבודים על נכסיה בשלושת החודשים טרם ההקפאה, ולאחריה הגישו תביעות חוב על סכומי-עתק (כ-4 מיליון שקל וכ-29 מיליון שקל בהתאמה). כאשר הנאמנים סירבו להגיע להסדרי פשרה עם אותם נושים, והודיעו כי הם יכריעו בתביעות החוב שלהם, החלו אותם נושים לפתוח במתקפה כוללת על הנאמנים, חלף להגיש ערעור ולבטוח בהכרעות בית המשפט. אותם נושים הודיעו לנאמנים כי יפגעו בהם באופן אישי על אי -הסכמה לפשרות, וכך הם אכן עושים ללא לאות. המתקפה מתבטאת בהגשת עשרות בקשות לבית משפט נכבד זה, פנייה גם לבתי משפט אחרים שבהם מכהנים הנאמנים בכעלי תפקיד, ולמעשה אותם נושים החלו להלך אימים נגד הנאמנים. נושים אלה אף החלו לפנות לתקשורת בהאשמות-שווא נגד הנאמנים והכנ"ר. הנאמנים הודיעו על כך לבית המשפט ולכנ"ר בזמן אמת".

לטענת הנאמנים, הכנ"ר הצטרפה להתקפה הזאת. "למרבה הצער, חלף שהכנ"ר תגבה את הנאמנים אשר עושים תפקידם ללא מורא וללא משוא-פנים (בשיתוף מלא עם הכנ"ר, אגב!), מוגשת הבקשה להחלפת הנאמנים, שהיא הפוכה לחלוטין מהעמדה העקבית שגילה בא-כוח הכנ"ר לאורך ניהול התיק כולו".

עוד טוענים הנאמנים כי העיתוי של בקשת הכנ"ר הוא תמוה. "התיק מצוי בשלב שבו מרבית תביעות החוב שהוגשו והוכרעו הן חלוטות. נותרו במחלוקת מספר מועט של תביעות חוב שטרם הוכרעו של נושים בעלי עניין ו-4 תביעות חוב של נושים הטוענים לנשייה מובטחת שהוכרעו, והן בהליכי ערעור שונים. לאור האמור, נראה כי כל תוצאת בקשת הכנ"ר (ואולי זו מטרתה) היא יצירת 'מסלול עוקף ערעור' על הכרעות חוב של הנאמנים ועל החלטות בית המשפט הנכבד שלא ערערו עליהן במועד. דבר זה מהווה פגיעה ישירה בנושים האחרים, ולכך אין ליתן יד".

בבקשה החריפה במיוחד והחריגה מאוד, שהגישה הכנ"רית סיגל יעקובי בשבוע שעבר, התבקש בית המשפט להורות על החלפת הנאמנים, מבלי לשחררם מאחריות, ועל מינוי בעל תפקיד אחר תחתיהם, אשר בין תפקידיו לבדוק, בין היתר, את תביעות החוב שהוגשו נגד החברות וכן את התנהלות הנאמנים מיום מינויים ועד כה. זאת, במטרה לבחון הגשת תביעות נגדם אם ימצא כי התנהלותם גרמה נזק נוסף לנושי החברות.

בין היתר טענה הכנ"רית כי הנאמנים יצרו מצגי-שווא כלפי בית המשפט, הכונס הרשמי והנושים, לפיהם יש מקום לאשר את הצעת המציע בסך 39 מיליון שקל, הואיל ויש בהצעה זו כדי לאפשר לנושים לקבל 100% מהחוב כלפיהם, שעה שידוע לנאמנים בשלב זה בצורה ברורה כי היקף תביעות החוב אשר הוגשו להם עומד על כ-110 מיליון שקל בתיק סיטי אחזקות, כ-38 מיליון שקל בתיק הדר ברמה ובסך-הכול על כ-148 מיליון שקל בשני התיקים. וזאת, אף בניגוד לדוח שהגישו 3 ימים לפני כן לבית המשפט.

בתגובתם טוענים הנאמנים כי "מעולם לא יצרו 'מצג-שווא' כאילו המכירה ב- 39 מיליון שקל תכסה את החובות - הנאמנים תיארו בכל שלב את מצב הדברים לאשורו, בזהירות הנדרשת מבעל תפקיד". 

הכונסת הוסיפה וטענה בבקשתה כי אחד הנאמנים - עו"ד אביב פריצקי - הסתיר מפני הנושים קרבה משפחתית שיש לו עם הרוכש-המציע. "תוצאות בדיקה שנעשתה על-ידי הכנ"ר העלתה כי חשיפת עובדת הקרבה המשפחתית בין הנאמן עו"ד אביב פריצקי לבין בעל השליטה במציעה 'חברת להב' אשר נבחרה להיות רוכשת מניות החברה ופעילותה, על-ידי הנאמנים בפני הכנ"ר, נעשתה (בדוא"ל כללי, ללא ציון שם המציעה) רק לאחר הגשת בקשה לבית המשפט בעניין זה (בשלב זה כאנונימית) וחיוב הנושים לקבלה (ללא אסיפות נושים), תוך יצירת 'מצב עשוי' כלפי הכנ"ר", נכתב בבקשה. וכל זאת, נטען, היה בניגוד להצהרת עו"ד פריצקי - הן בדוח שהגיש לבית המשפט, הן בישיבה אצל הכונס הרשמי והן בדיון בבית משפט - לפיה הביא לידיעת הכונס הרשמי את עובדת קרבת משפחתו למשפחת בעל השליטה במציעה מיד עם קבלת ההצעה", כתבה הכנרית לבית המשפט.

ואולם לטענת הנאמנים, בטענה זו חוטאת הכנ"רית למציאות, שהייתה לטענתם הפוכה. "לא הייתה כל הסתרה של הקשרים בין פריצקי לנושא משרה באחת המציעות; לאור הקרבה המשפחתית הליכי המכר נוהלו בפיקוח הדוק של הכנ"ר; בית המשפט שיבח את הנאמן פריצקי על הגילוי המוקדם בהחלטתו מיום 13.6.2017", נכתב בתגובה.

כך, לאורך 36 עמודים, תוקפים הנאמנים טענה אחר טענה של הכ"נרית וטוענים כי יש לדחותה על הסף. "הבקשה היא תוצאה מצערת של לחצים פסולים שמפעילים אותם נושים אשר אינם שבעי-רצון מהחלטות הנאמנים. למרבה הצער, הכנ"ר בחר להצטרף לטענות אלה כעת, וזאת מבלי שקיים כל קשר בעניין עם הנאמנים ומבלי שניתנה לנאמנים הזדמנות להביא את תשובותיהם בפני הכנ"ר - עובדה שדי בה כדי לדחות את הבקשה", נכתב בתגובה.

עוד נכתב כי "בבקשה זו טמון מסר לא ראוי ואף הרסני, לפיו בעלי תפקיד אשר שומרים על עצמאותם המקצועית אל מול נושים אגריסיבים התוקפים אותם באופן אישי - לא יזכו להגנת הכנ"ר, והכנ"ר אף עשוי להצטרף למתקפה מבלי לתת לבעלי התפקיד אפילו זכות טיעון. בית המשפט הנכבד מתבקש להעביר את המסר, לפיו בעלי תפקיד אשר מכריעים בתביעות חוב לפי מיטב הכרתם ושיפוטם, יזכו להגנת בית המשפט בנסיבות שכאלה". 

עוד כתבות

צפרדע חץ / צילום: Shutterstock

יותר מתוחכם ויותר אכזרי: הצפרדע שחיסלה את נבלני הייתה פעם תקוותו של עולם המדע

הכותרות דיווחו כי בגופו של מנהיג האופוזיציה הרוסי נמצאו עקבות אפיבטידין – רעלן קטלני שמקורו בצפרדעי חץ זעירות מאקוודור ● בעבר מדענים קיוו שזו תהיה תרופת הפלא של המאה ה-21, אך גילו שהמרחק בין מינון מרפא לקטלני הוא זעיר באופן מסוכן

נשימה / צילום: Shutterstock

מחקרים מגלים: איזה איבר עשוי להחליף את הריאות

למה אנחנו מקבלים "דום נשימה" בכתיבת אימייל, איך בדיקה פשוטה מנבאת מי יתעורר מתרדמת והאם אף אלקטרוני יוכל לאבחן מחלות רק מלהריח את הבל הפה שלנו? חוקרי נשימה וריח מגלים עד כמה מורכבת הפעולה הכי אגבית שאנחנו עושים ● וגם: לא תאמינו איזה איבר עשוי להחליף את הריאות כמקור לחמצן

ישראלים במקלט בזמן ירי טילים. מותר לעבור דרך חצר השכנים רק במצב חירום / צילום: ap, Ohad Zwigenberg

מצב חירום? מותר לעבור בחצר השכנים רק בזמן אזעקה

המפקח על המקרקעין דחה תביעה של שכנים שביקשו להיכנס למקלט דרך החצר של שכניהם: מותר עד עשר דקות לאחר האזעקה

מבצע ההעברה. 263 פילים הוסעו במשאיות כ–400 ק''מ / צילום: ap, Thoko Chikondi

עשרות הרוגים וציד בלתי חוקי: מבצע להצלת פילים באפריקה הסתיים באסון

פרויקט שימור טבע על הגבול בין זמביה למלאווי השתבש קשות ● ניסיון להקל את צפיפות הפילים הביא לרמיסתם של עשרות אנשים למוות, להריסה של גידולים בשווי 4.5 מיליון דולר ולהתעוררותו של ציד בלתי חוקי ● כך ניצת אחד הסכסוכים הקטלניים בין בני אנוש לחיות בר באפריקה זה עשורים

נושאת המטוסים האמריקאית אברהם לינקולן / צילום: ap, Brian M. Wilbur

דריכות למתקפה: עוד משחתת אמריקאית נכנסת לאזור

טראמפ נתן אתמול דדליין לאיראן: 10 ימים או 15 ימים • דובר צה"ל אפי דפרין: "אנחנו עוקבים אחר ההתפתחויות האזוריות וערים לשיח הציבורי בנושא איראן" ● טראמפ בהצגת מועצת השלום: "אסור שיהיה לאיראן נשק גרעיני" • איראן במכתב למזכ"ל האו"ם: אם נותקף - נגיב נגד בסיסים אמריקניים באזור ● עדכונים שוטפים

נשיא ארה''ב דונלד טראמפ / צילום: Reuters, Harun Ozalp

"חרפה": וול סטריט ננעלה בירוק לאחר ביטול המכסים. ואיך הגיב טראמפ?

המדדים עלו אחרי ההחלטה הדרמטית של העליון לבטל את מכסי טראמפ - שהגיב: מתבייש בבית המשפט ובהחלטה, לא היה להם את האומץ לעשות מה שטוב למדינה ● קצב צמיחה מאכזב של 1.4% לכלכלה האמריקאית ברבעון הרביעי; הצפי המוקדם עמד על 3% ● מחירי הנפט נסחרו קרוב לשיא של שישה חודשים, בעקבות אזהרת נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לאיראן כי "דברים רעים באמת" יקרו אם לא יושג הסכם ● נעילה חיובית בבורסות אירופה

רחובות טהרן / צילום: ap, Vahid Salemi

"משהו גדול בדרך": האתר שמנסה לחזות מתי תהיה תקיפה באיראן

StrikeRadar, פלטפורמה ניסיונית מבוססת בינה מלאכותית שפיתח מנהל מוצר ישראלי, הציגה היום תנודתיות חדה במדד הסיכון לתקיפה אמריקאית באיראן, שהגיע עד ל-49%

עסקאות השבוע / עיצוב: טלי בוגדנובסקי

בכמה נמכרה דירת 5 חדרים באחת השכונות המבוקשות בגבעתיים?

דירת 5 חדרים בשטח של 133 מ"ר עם מרפסת בשטח של כ־12 מ"ר, חניה ומחסן בגבעתיים נמכרה תמורת 4.9 מיליון שקל ● "שכונת בורוכוב בגבעתיים נחשבת לאחת השכונות המבוקשות והיוקרתיות ביותר בעיר" ● ועוד עסקאות נדל"ן מהשבוע האחרון

רשת הקשרים של ג'פרי אפשטיין במוקדי הכוח של אירופה / צילום: ap

סדקים בכתר ובקבינט: רשת הקשרים של ג'פרי אפשטיין במוקדי הכוח של אירופה

"אתה אדם טוב בצורה יוצאת דופן", כתב דיפלומט נורבגי בכיר לאפשטיין, והוא לא לבד ● ממסדרונות השלטון בפריז ועד למעצרו ההיסטורי של הנסיך הבריטי לשעבר: השערוריות המביכות בצמרת הופכות לחשד לפלילים ● המחיר הוא פגיעה אנושה באמון הציבור במוסדות היבשת

בנק מזרחי–טפחות יתרום 5 מיליון שקל לבנייה מחדש של שכונת הצעירים בכפר עזה

בנק מזרחי טפחות תורם 5 מיליון שקל לשכונת הצעירים בכפר עזה

בנק מזרחי-טפחות יתרום 5 מיליון שקל לשיקום ובנייה מחדש של שכונת הצעירים בכפר עזה ● תערוכת "אמנות ישראלית" בחסות בנק הפועלים תציג עבודות של אמנים ותיקים וצעירים, וההכנסות יוקדשו לנט"ל ● מרתון Winner ירושלים הבינלאומי ייערך ב-27 במרץ, בהשתתפות אנשי מילואים וכוחות הביטחון, בחסות הטוטו וחברת אזורים ● אירועים ומינויים

קרקע חקלאית בגדרה. מה האינטרס הציבורי? / צילום: תמר מצפי

לפי הייעוד, בזמן החכירה או בהפקעה? הקרקע שהובילה למחלוקת של מיליוני שקלים

המדינה הפקיעה 35 דונם בגדרה מבעלי קרקע פרטיים וביקשה לשלם להם 1.6 מיליון שקל בהתאם לשווי הקרקע לפי הייעוד שבו רכשו את הקרקע ● אלא שבעלי הקרקע דרשו פיצוי של 24.5 מיליון שקל לפי הייעוד של הקרקע בזמן המכירה – תעשייה ומסחר ● מה קבע ביהמ"ש?

וול סטריט / צילום: ap, Mary Altaffer

וול סטריט ננעלה בירידות; נייס זינקה ב-13%, אוויס נפלה ב-22%

נאסד"ק ירד ב-0.5% ● למרות הכנסות שיא, התואר שוולמארט איבדה לאמזון ● ענקית המיכון החקלאי דיר זויקה לאחר לאחר שהיכתה את תחזיות האנליסטים והעלתה את תחזית הרווח ●  מחירי הנפט עלו לרמתם הגבוהה ביותר זה חצי שנה ● מספר התביעות הראשוניות לדמי אבטלה צנח ב-23,000, הירידה החדה ביותר מאז נובמבר

הצ'אטבוט של קלוד / צילום: Shutterstock

אנתרופיק עושה זאת שוב: כלי ה-AI החדש שהפיל את מניות הסייבר

ההשקה של "קלוד קוד סקיוריטי" עוררה חשש מפגיעה בענף והובילה לירידות חדות בקראודסטרייק, קלאודפלייר וזיסקלר ● גם הישראליות התרסקו, ביניהן סנטינל וואן וג׳יי פרוג ● כעת, בשוק חלוקים אם מדובר באיום ממשי או בירידה חדה מדי ביחס להיקף המהלך

קיה ספורטאז' ''לונג'' הייבריד / צילום: יח''צ

החל מ-190 אלף שקל: הרכב שלא מפסיק להשתדרג

הספורטאג' הוותיק, קיה ספורטאז' "לונג" הייבריד, מקבל חיים חדשים בזכות עיצוב עדכני ● הוא משמר את מערכת ההנעה ההיברידית החסכונית שלו ויש לו תא נוסעים שלא נופל מזה של מותגי פרימיום. לא בטוח שזה יעזור מול הסיניות בטווח הארוך

בודקים את המיתוס. עכבר וגבינה / צילום: Shutterstock

אל תציעו לחתול ולעכבר חלב ומוצריו

אחת לשבוע המדור "בודקים את המיתוס" יעסוק בעיוותים היסטוריים מפורסמים, מדוע נוצרו, וכיצד הם משפיעים עד ימינו ● והשבוע: הדימוי של התזונה המועדפת על היריבים המרים נוצר מתנאי החקלאות והאחסון של ימים עבר

טראמפ חטף מכה, איך יושפעו השווקים? / צילומים: Shutterstock, AP, עיצוב: טלי בוגדנובסקי

טראמפ חטף מכה, איך יושפעו השווקים?

בית המשפט העליון בארה"ב קבע כי הנשיא טראמפ חרג מסמכותו, ועל כן מרבית המכסים הבינלאומיים שהטיל פסולים ● כעת, לא ברור מה יעלה בגורל 175 מיליארד דולר שכבר נגבו מיבואנים ● מה היו הטיעונים המרכזיים של השופטים, כיצד הגיב טראמפ ומה עלול להדאיג את השווקים?

אסף טוכמאייר וברק רוזן / צילום: אלדד רפאלי

תיאבון שלא נגמר: למה חברה עם 19 אלף דירות בצנרת צריכה עוד 10,000?

רכישת אקרו היא רק אחרונה ברצף חברות נדל"ן שרכשה ישראל קנדה בשנים האחרונות ● מי שבתחילת דרכה "עשתה בי"ס" ליזמים הוותיקים, נאלצת ליטול יותר ויותר סיכונים כדי להמשיך לגדול, מתוך תקווה שהמומנטום בשוק גם ישתפר

עמית אסרף / צילום: עומר הכהן

הילדות בטורקיה, החלום שהתנפץ ואקזיט הענק שרשם השבוע לפני גיל 30

"ישבנו בבית קפה ועלה הרעיון ליצור תוסף זדוני. עשר דקות אחרי ההתקנה מאות ארגונים בעולם רצו שנעזור להם. חברות ענק ביקשו את המוצר. OpenAI הפכה ללקוח הראשון" ● שיחה קצרה עם עמית אסרף, מייסד-שותף ומנכ"ל סטארט-אפ הסייבר KOI

מצב השווקים השבוע

היזם הישראלי שהפסיד יותר מ-2 מיליארד דולר על הנייר – ועוד 4 כתבות על המצב בשווקים

בזמן שהשוק בת"א ממשיך להציג ביצועים חסרי תקדים גם בפתח שנת 2026, סקטור אחד נותר מחוץ לחגיגה - ה-IT • יו"ר ענקית ההשקעות מסביר: כך תגנו על התיק שלכם ● מניות התוכנה צונחות לאחרונה בעקבות החשש מפגיעת ה־AI בעסקיהן, כשבין הנפגעות גם כמה ישראליות בולטות ● האם עידן עופר פספס את אקזיט חייו בחברת הספנות צים?

חוות שרתים של אמזון / צילום: Reuters, Noah Berger for AWS

יזמי נדל"ן ואנרגיה רוצים נתח מהתעשייה הזו: האם יהיה מקום לכולם?

הבהלה לבינה המלאכותית הפכה את חוות השרתים לטרנד הלוהט ● עם זאת, המרוץ לבניית עשרות מתקנים חדשים מתנגש עם רשת חשמל מוגבלת ותחזיות צריכה שזינקו פי שניים ● כך, ניצבת ישראל בצומת, בין הפיכה למעצמת מחשוב לבין הסיכון שמבני הענק יפכו לפילים לבנים: "יהיה חשמל לכולם, הוא פשוט יהיה הרבה יותר יקר"