בוקר ברכבת ישראל, הנוסעים נדחפים אל הקרונות המפוצצים והתחושה הכללית היא מדינת עולם שלישי
ב-5 השנים האחרונות ניתנו בחריש כ- 10,000 היתרי בנייה. בפועל, רק ל-3000 יחידות דיור ניתנו טפסי איכלוס. חריש היתה ההבטחה של המדינה ומחצית מהרוכשים היו משקיעים. כיום דירות רבות עומדות ריקות וממתינות לשוכרים. צפו בוידאו (משך הסרטון: דקות)
את שנת 2017 סיימה 'דרך ארץ' עם הכנסות שיא של 1.35 מיליארד שקל. אבל במרכז הארץ הנהגים ממשיכים לעמוד בפקקים. מסתדר לכם? (משך הסרטון: דקות)
2-3 עגורנים קורסים בכל שנה בישראל. 38 פועלי בניין נהרגים מידי שנה באתרי הבנייה. כתבנו טיפס לגובה של 40 מטר כדי לבדוק בעצמו ומוסר שמדובר בכאוס מוחלט. צפו בוידאו (משך הסרטון: דקות)
תכנון לקוי, מדיניות הבנייה ומחיר למשתכן * שאלנו את בכירי ענף הנדל"ן מהי לדעתם הבעיה הגדולה ביותר בתחום ומה הפתרון שהם מציעים. צפו (משך הסרטון: 3:19 דקות)