מנאמנות ועד הנפקת מניית זהב: רו"ח ניסים כהן מ־KPMG מסביר בכנס החברות המשפחתיות של גלובס כיצד לתכנן את ניהול ההון המשפחתי לאור החוק החדש (משך הסרטון: דקות)
(משך הסרטון: דקות)
בפאנל שנערך בכנס ההשקעות של גלובס בשיתוף קבוצת הפניקס, ציין מתן שטרית, כלכלן ראשי בקבוצת הפניקס, כי "אם כבר מחליטים לבחור אקטיבית, עדיף לתת למנהלי השקעות לזהות עבורך כיצד לעשות זאת" ● ענת לוין, מנכ"לית בלקרוק ישראל, אמרה כי "השווקים כיום עוברים שינויים מבניים עמוקים בשל ה-AI" ● ורון הוכמן, מנכ"ל מזרחי טפחות invest, הוסיף: "הבנקים והמוסדיים נכנסים לשוק הפרטי כי הוא הרבה יותר גדול" (משך הסרטון: דקות)
אבי בן אסאייג קרא לחיזוק הייצור המקומי ולהסרת חסמי תחרות בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס ● לדבריו, "מי שמשקיע בצפון או בדרום לא עושה טובה, הוא בונה עתיד מבטיח לו ולמדינת ישראל" (משך הסרטון: דקות)