גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

נעילה שלילית בוול סטריט: ורינט ירדה 2.5%, סיוה צללה 13.6%

מורגן סטנלי היכה את התחזיות המורדמות של האנליסטים בשוק, והמניה עלתה ביותר מ-2% ● פפסיקו זינקה בלמעלה מ-3% לאחר שהיכתה את התחזיות ברבעון הראשון ● מניית IBM צונחה בכ-4% לאחר הדוחות ● ורינט איבדה גובה בצל מתקפת סייבר שהופעלה על החברה ● מנייתה של מועדון הכדורגל יובנטוס צנחה 17.6% לאחר ההפסד של קבוצת הכדורגל וההדחה מגביע אירופה

וול סטריט IBM /  צילום: Reuters, Brendan McDermid
וול סטריט IBM / צילום: Reuters, Brendan McDermid

סקירת המסחר בשוקי ההון בעולם: דיווחים שוטפים, שערי מניות, אג"ח, מט"ח, סחורות, מגמות, מדדים והמלצות אנליסטים

 

23:005

המדדים העיקריים בוול סטריט ננעלו בירידות של עד 0.2%. ורינט סיימה את המסחר בירידות של כ-2.5%, סיוה צללה בלמעלה מ-13%.

21:45

הפסדים חדים בסקטור הבריאות גוררים את וול סטריט: הנאסד"ק  יורד 0.2%, ה-S&P 500  יורד 0.3%. מחיר הנפט  יורד ב-0.5%, הזהב  רושם ירידות גם הוא.  ורינט  יורדת 3%, סיוה  צוללת 13.7%

19:50

המדדים המובילים בוול סטריט נסחרים ביציבות, וללא שינוי מהותי לעומת הפתיחה, וזאת על רקע המשך עונת הדוחות לרבעון הראשון של השנה. מדד הנאסד"ק משיל 0.1%, הדאו ג'ונס נסחר ללא שינוי ומדד S&P 500 משיל 0.2%.

מניית ורינט  הישראלית מאבדת 3.5% ברקע לדיווח על מתקפת סייבר שפגעה במשאבים רגישים בחברה, אשר היו תחת הגנות רבות. התוקפים דורשים כופר של מיליוני דולרים.

נטפליקס  מאבדת 0.7% בהמשך לפרסום הדוחות אמש לאחר המסחר; מניית IBM  יורדת ב-3.7% לאחר פרסום הדוחות אתמול לאחר הנעילה; מורגן סטנלי  עולה ב-2.4% לאחר שהבנק עלה על התחזיות של השוק ברבעון הראשון; פפסיקו  עולה 3.3% לאחר שהיכתה את התחזיות.

18:45

המסחר בבורסות אירופה ננעל בעליות, מלבד מדד הפוטסי שננעל ללא שינוי. מדד הדאקס הגרמני עלה ב-0.4%, וזאת למרות שגרמניה חתכה את תחזית הצמיחה מוקדם יותר היום לשנת 2019. מדד הקאק הצרפתי עלה ב-0.6%. מנייתה של מועדון הכדורגל יובנטוס צנחה 17.6% לאחר ההפסד של קבוצת הכדורגל וההדחה מגביע אירופה.

בוול סטריט המדדים נסחרים סביב רמות הפתיחה ברקע להמשך עונת הדוחות. מדד הנאסד"ק משיל 0.1%, הדאו ג'ונס נסחר ללא שינוי ומדד S&P 500 מאבד 0.1%. 

מניית סיוה  הישראלית (סימול: CEVA) נופלת ב-15% בצל הודעתה של אינטל  על ביטול תוכניתה לייצור שבבי מודם לסמרטפונים G5, כמה שעות לאחר שיריביתה הגדולה על אותו שוק, קוואלקום, יישבה סכסוך משפטי בן שנים עם אפל . לדברי סרגיי ויצ'ונק מאופנהיימר, "אינטל הודיעה שלא תפתח שבבי 5G למכשירי הסלולר, והיא הלקוחה הגדולה של סיוה. הדבר גם מסביר מדוע אפל וקוואלקום הגיעו להסכמות, שכן עכשיו אין לאפל ספק אחר".

17:20

לאחר פתיחה חיובית, המדדים המובילים בוול סטריט מחקו את העליות. מדד הנאסד"ק ללא שינוי, הדאו ג'ונס מאבד 0.1%, מדד S&P 500 מאבד 0.1%.

מניית סיוה  הישראלית (סימול: CEVA) מתרסקת ב-16% בצל ההודעה המפתיעה של אינטל כי תצא מתחום המודמים למכשירי סמארטפון מהדור החמישי (5G). אינטל  תבצע כעת הערכה מחדש של כל פעולותיה בתחומי המודמים למחשבים אישיים המקושרים אל רשתות הדור הרביעי והחמישי, אבזרי IoT ומוצרי רשת אחרים. 

16:30

המסחר בוול סטריט נפתח בעליות ברקע להמשך מבול דוחות כספיים לרבעון, ועל רקע נתוני הסחר של ארה"ב, בעוד הפער המסחרי המשיך לרדת גם בחודש פברואר.

מדד הנאסד"ק עולה 0.6% בפתיחה, הדאו ג'ונס מטפס ב-0.1% ומדד S&P 500 עולה ב-0.3%.

מניית קוואלקום  מזנקת בעוד 15% בהמשך לזינוק של 23% אתמול, וזאת על רקע יישוב הסכסוך המסחרי מול אפל 

מניית נטפליקס  קופצת בכ-2% לאחר פרסום הדוחות אמש לאחר הנעילה, מניית פפסיקו  מזנקת גם היא לאחר שעקפה את התחזיות לרבעון, מניית מורגן סטנלי  עולה ב-1.3% לאחר פרסום הדוחות.

מניית IBM  צונחת בכ-5% בצל הדוחות המאכזבים של החברה שפורסמו אמש לאחר המסחר. החברה פספסה את התחזיות המוקדמות של האנליסטים, וההכנסות מפעילות ענן, המחשוב הקוגנטיבי והשירותים הטכנולוגיים, עמדו על 11.9 מיליארד דולר, בעוד שהאנליסטים בשוק צפו הכנסות של 12.4 מיליארד דולר.

הגירעון המסחרי של ארה"ב ירד בחודש פברואר ב-3.4% לרמה הנמוכה מזה 8 חודשים, וזאת הודות לעלייה בייצוא של מכוניות ומטוסים וצמצום גירעון הסחר מול סין ואירופה.

14:20

מניית מורגן סטנלי מזנקת ביותר מ-2% בטרום-מסחר לאחר שהבנק דיווח על תוצאותיו הכספיות, וחשף כי הרווח וההכנסות ירדו פחות מהתחזיות של האנליסטים בשוק. הרווח ברבעון הראשון הסתכם ב-2.34 מיליארד דולר, או 1.39 דולרים למניה, לעומת 2.58 מיליארד דולר, או 1.45 דולרים למניה, בתקופה המקבילה אשתקד. התחזיות של השוק היו לרווח של 1.17 דולרים למניה. 

ההכנסות של מורגן סטנלי ברבעון ירדו ב-7% ל-10.29 מיליארד דולר - מעל לתחזיות המוקדמות של האנליסטים בשוק, שצפו הכנסות של 9.88 מיליארד דולר. ההכנסות ממסחר היכו את התחזיות גם כן, וירדו ב-9% "בלבד", לסכום של 3.44 מיליארד דולר, מעל לתחזיות השוק להכנסות של 3.2 מיליארד דולר.

מניית יובנטוס צונחת ב-15% לאחר שקבוצת הכדורגל הפסידה אתמול במשחק מול אייאקס והודחה מליגת האלופות.

האיחוד האירופי פרסם היום רשימה בת 11 עמודים של מוצרי יבוא מארה"ב בשווי 20 מיליארד דולר עליהם הוא מעוניין להטיל מכסי מגן. בשבוע שעבר, ממשל טראמפ הציג רשימה בת 7 עמודים עם סחורות אירופיות בשווי 11 מיליארד דולר עליהם מתוכננים מכסים

13:30

מניית פפסיקו  עולה במסחר המוקדם בוול סטריט, לאחר שהחברה פרסמה את דוחותיה לרבעון הראשון. החברה רשמה הכנסות של 12.88 מיליארד דולר, לעומת הכנסות של 12.56 מיליארד דולר אשתקד - מעל לתחזיות השוק שצפו הכנסות של 12.66 מיליארד דולר. הרווח למניה הסתכם ב-1 דולרים, לעומת 94 סנט בתקופה המקבילה - מעל לתחזיות השוק שצפו רווח של 92 סנט למניה. נזכיר כי פפסיקו רכשה באחרונה את חברת סודהסטרים הישראלית תמורת 3.2 מיליארד דולר. 

13:20

המדדים המובילים בבורסות אירופה נסחרים במגמה מעורבת, כאשר מדד הדאקס הגרמני מטפס 0.2%, הקאק עולה בשיעור דומה ומנגד הפוטסי נסחר ללא שינוי.

גרמניה חתכה את תחזית הצמיחה לשנת 2019 בחצי, וצופה כעת כי התוצר יעמוד על 0.5%, לעומת תחזית קודמת לעלייה של 1% בצמיחה.

בשעה זו, החוזים העתידיים על המדדים המובילים בוול סטריט עולים קלות. החוזים על מדד הנאסד"ק עולים ב-0.3%, החוזים על מדד דאו ג'ונס מטפסים ב-0.1%. 

מניית נטפליקס יורדת בכ-1% בטרום-מסחר. החברה דיווחה אמש לאחר המסחר על תוצאות שעלו על התחזיות, עם מספר שיא של משתמשים, אך קצב שריפת המזומנים של החברה הדאיג את המשקיעים.

מניית IBM צונחת ב-3.7% בטרום-מסחר לאחר הדוחות שפרסמה אמש החברה בתום הנעילה של המסחר בוול סטריט. החברה פספסה את התחזיות המוקדמות של האנליסטים, וההכנסות מפעילות ענן, המחשוב הקוגנטיבי והשירותים הטכנולוגיים, עמדו על 11.9 מיליארד דולר, בעוד שהאנליסטים בשוק צפו הכנסות של 12.4 מיליארד דולר.

12:15

המסחר באירופה מתנהל בשעה זו במגמה מעורבת. דאקס  נסחר ללא שינוי, קאק  עולה בכ-0.1%, ופוטסי  יורד ב-0.1%. 

מדד המחירים לצרכן לחודש מרץ בבריטניה עלה ב-0.2% לעומת פברואר לעומת צפי לעלייה של 0.3%. 

מניית ABB  עולה במסחר לאחר שמנכ"ל הקבוצה פרש במפתיע. מניית בונזל  צונחת במסחר לאחר שחברת ההפצה הבריטית דיווחה על היחלשות בצמיחה ברבעון הראשון של השנה. 

10:20

המסחר בבורסות אירופה נפתח הבוקר במגמה מעורבת. דאקס  עולה בכ-0.1%, קאק  נסחר ללא שינוי, ופוטסי  יורד ב-0.3%. סטוקס 600  מאבד 0.2%. המסחר בבורסות אסיה ננעל במגמה מעורבת. ניקיי  ושנחאי  עלו בכ-0.3%, אך ASX 200  איבד 0.3%, קוספי  נפל ב-0.12% והנג סנג  ננעל ללא שינוי. 

מדד המחירים לצרכן הבריטי לחודש מרץ צפוי להתפרסם היום.

09:15

יבמ ונטפליקס פרסמו אתמול (ג') דוחות כספיים לרבעון הראשון של 2019 לאחר נעילת המסחר בוול סטריט. 

מניית יבמ  ירדה 1.3% במסחר המאוחר, לאחר פרסום הדוחות. לפי הדיווח של החברה, ההכנסות ירדו בכמעט 900 מיליון דולר, ל-18.18 מיליארד דולר לעומת 19.07 מיליארד דולר ברבעון המקביל אשתקד. החברה דיווחה על רווח נקי של 1.59 מיליארד דולר (1.78 דולר למניה) לעומת 1.68 מיליארד דולר (1.81 דולר למניה) בתקופה המקבילה אשתקד. 

נטפליקס משכה מספר שיא של מנויים (9.6 מיליון מנויים חדשים) ברבעון הראשון של 2019, אך החשש משאר השנה מנע את הקפיצה הצפויה בערך המניה. החברה דיווחה על רווח של 344 מיליון דולר, (76 סנט למניה) לעומת 64 סנט למניה לפני שנה. ההכנסות ברבעון הסתכמו ב-4.5 מיליארד דולר, לעומת 3.7 מיליארד דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

היום יתפרסמו דוחות הרבעון הראשון של פפסיקו ומורגן סטנלי. 

06:15

המסחר בבורסות אסיה מתנהל במגמה מעורבת. כך, בורסות טוקיו ושנחאי רושמות עליות של עד 0.3%, בורסת הונג קונג יורדת.

אמש הסתיים המסחר בבורסות וול סטריט בעליות. הנאסד"ק הוסיף 0.3% לערכו, דאו ג'ונס עלה 0.2% ו- S&P 500 ננעל מאוזן בצידו החיובי.

מניית קוואלקום טסה מעל 23% על רקע הפשרה: כפי שפורסם אתמול, אפל וקוואלקום הגיעו לפשרה בנוגע לסכסוך המשפטי על תמלוגים בין שתי החברות. הפשרה תכלול תשלום מאפל לקוואלקום והסכם אספקת שבבים בין שתי החברות המעיד על אפשרות של שימוש עתידי בשבבי קוואלקום על ידי אפל.

סין פירסמה היום שורה ארוכה של נתוני מאקרו טובים מהמצופה, כולל נתוני התוצר המקומי הגולמי הצפוי. 

לפי הנתונים, כלכלת בייג'ין עלתה ב-6.4% בהשוואה לרבעון הראשון של 2019, עלייה של 6.3%. כלכלת סין צמחה כולה ב-6.4% לעומת הרבעון המקביל אשתקד, וב-6.8% ברבעון הראשון של 2018.

התפוקה התעשייתית זינקה ב-8.5% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. מספר המכירות הקמעונאיות לחודש צמח ב-8.7% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

המשקיעים צפו בהליך ההבראה של הכלכלה הסינית - השנייה בגודלה בעולם - על רקע סכסוך הסחר המתמשך של בייג'ינג עם וושינגטון. נתוני התמ"ג הרשמיים נמדדים באופן נרחב, אך מומחים רבים הביעו זה זמן רב ספקנות בנוגע לאמיתות הדיווחים של סין.

סין גם פרסמה את נתוני מחיר הדיור אתמול, ודיווחה כי מחירי הבתים החדשים הממוצעים עלו מהר יותר בחודש מרץ לעומת החודש שקדם לו.

עוד כתבות

הרטלי רוג'רס, יו''ר המילטון ליין / צילום: זיו קורן

יו״ר ענקית ההשקעות מסביר: כך תגנו על התיק שלכם

הרטלי רוג'רס, יו"ר משותף ובעל מניות בחברת ההשקעות האמריקאית המילטון ליין, הספיק לבקר בישראל כמה פעמים מאז 7 באוקטובר, והוא מאמין גדול בשוק המקומי: "ישראל מדהימה. למרות קוטנה היא מסוגלת להתחרות ברמה הגלובלית" ● ומה ההמלצות שלו למשקיעים?

קופת חולים כללית / צילום: Shutterstock

ועדת הבדיקה של משרד הבריאות לקופ"ח כללית מתקרבת לפרסום מסקנותיה

ועדת הבדיקה שמינה משרד הבריאות לבחינת הממשל התאגידי בקופת חולים כללית תפרסם את מסקנותיה בשבועות הקרובים ● עדיין לא ידוע לאיזה כיוון הולכת הוועדה, אך משרד הבריאות דרש בעבר הגבלה משמעותי של תפקיד יו"ר הקופה יוחנן לוקר

נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית, ושר המשפטים יריב לוין / צילום: יונתן זינגל/פלאש 90, נועם מושקוביץ'/דוברות הכנסת

בג"ץ ללוין: נמק מדוע אינך משתף פעולה עם נשיא העליון לצורך מינוי שופטים

בג"ץ דן היום בעתירה נגד שר המשפטים לוין, בה נטען כי הוא נמנע מלשתף פעולה עם נשיא העליון עמית ואינו ממנה שופטים ● השופט שטיין: "אנחנו בסיטואציה משברית מאוד; אם אין נשיא מחוזי, מה אני עושה עם טרוריסט, משחרר אותו ממעצר מינהלי?" ● השופט גרוסקופף: "התשובה של לוין שאין מינויים כי הוא לא מדבר עם עמית אינה קבילה"

בנק מזרחי–טפחות יתרום 5 מיליון שקל לבנייה מחדש של שכונת הצעירים בכפר עזה

בנק מזרחי טפחות תורם 5 מיליון שקל לשכונת הצעירים בכפר עזה

בנק מזרחי-טפחות יתרום 5 מיליון שקל לשיקום ובנייה מחדש של שכונת הצעירים בכפר עזה ● תערוכת "אמנות ישראלית" בחסות בנק הפועלים תציג עבודות של אמנים ותיקים וצעירים, וההכנסות יוקדשו לנט"ל ● מרתון Winner ירושלים הבינלאומי ייערך ב-27 במרץ, בהשתתפות אנשי מילואים וכוחות הביטחון, בחסות הטוטו וחברת אזורים ● אירועים ומינויים

ארדואן בביקור במצרים החודש, לצד א־סיסי / צילום: Reuters, Anadolu

טורקיה ומצרים משלבות כוחות נגד ההכרה בסומלילנד

החשש המצרי מהשלכות סכר הרנסנס והשאיפה האתיופית למוצא לים הובילו למפנה ביחסי קהיר ואנקרה ● מצרים וטורקיה מהדקות את שיתוף הפעולה הצבאי בסומליה, באמצעות הצבת אלפי חיילים, נגמ"שים ומטוסי קרב, במטרה לבלום את התחזקות אדיס אבבה ואת ההכרה בסומלילנד

אהרונוביץ', אנגלמן, כץ / צילום: יוסי זמיר, ניב קנטור, עמית שאבי-ידיעות אחרונות

רשות המסים פוזלת לרווחים מפולימרקט, אבל שוכחת דבר בסיסי בפלטפורמה

הרשות רוצה נתח מרווחי השחקנים בפולימרקט, אבל איך היא תאתר אותם ● הבירוקרטיה מכה באזרחים חולים ● ומה לא נלמר מפגיעת הטיל בבזן ● זרקור על כמה עניינים שעל הפרק

נגיד בנק ישראל, פרופ' אמיר ירון / צילום: יוסי כהן

עד לפני יומיים ההסתברות להורדת ריבית בישראל הייתה 80%. המצב השתנה

הערכות בשוק התהפכו לקראת החלטת הריבית בשני הקרוב ● עד לפני יומיים ההסתברות להפחתה עמדה על 80%, אך רוחות המלחמה באיראן טרפו את הקלפים

מתקפת סייבר / אילוסטרציה: Shutterstock

ישראל היא המדינה המותקפת ביותר בסייבר, לפני אוקראינה וארה"ב

דוח בינלאומי חושף: בשנת 2025 יותר מ־12% מכלל מתקפות הסייבר הפוליטיות בעולם כוונו לישראל, ומומחים מזהירים שזה רק יתגבר

הבורסה בתל אביב / צילום: Shutterstock

ת"א ננעלה בירידות; מדד הקלינטק נפל ב-3%, הדולר התחזק מול השקל

מדד ת"א 90 ירד בכ-1.3%, ת"א 35 איבד מערכו כ-0.5% ● נייס זינקה לאחר שעקפה את התחזיות ● בהראל סבורים כי בנק ישראל לא יוריד את הריבית בהחלטה הקרובה ● וולס פארגו: הישועה לשוק הקריפטו תגיע ממקום מאוד לא צפוי ● הדולר ממשיך להתחזק אל מול השקל וערכו עומד סביב 3.14 שקלים

מימין: דניאל שרייבר ושי וינינגר, מייסדי ומנהלי למונייד / צילום: אתר החברה

למונייד הציגה דוחות חזקים, אך המניה ירדה בוול סטריט

חברת הביטוח הדיגיטלי מציגה תחזית טובה לשנה הקרובה בשורת ההכנסות, מאשררת את התחזית לפיה תציג EBITDA מתואם חיובי ברבעון האחרון של השנה, וצופה צמיחה של 60% בהכנסות בשנה הקרובה ● אחד המייסדים: "רבעון תשיעי רצוף של האצה בצמיחה"

וול סטריט / צילום: ap, Mary Altaffer

וול סטריט ננעלה בירידות; נייס זינקה ב-13%, אוויס נפלה ב-22%

נאסד"ק ירד ב-0.5% ● למרות הכנסות שיא, התואר שוולמארט איבדה לאמזון ● ענקית המיכון החקלאי דיר זויקה לאחר לאחר שהיכתה את תחזיות האנליסטים והעלתה את תחזית הרווח ●  מחירי הנפט עלו לרמתם הגבוהה ביותר זה חצי שנה ● מספר התביעות הראשוניות לדמי אבטלה צנח ב-23,000, הירידה החדה ביותר מאז נובמבר

איבד כמעט 10% בתוך שנה: מה ארה"ב רוצה מהדולר, ועד מתי זה עשוי להימשך

בעוד שהשוק רואה בצלילת הדולר התרסקות, דונלד טראמפ רואה בה הזדמנות ● למה הממשל האמריקאי מהמר על מטבע חלש, איך המלחמה באוקראינה דחפה את העולם לזהב, ולמה הליכה על החבל הדק שבין יצוא לאינפלציה היא הפיצ'ר החדש של הכלכלה העולמית

מערכת הלייזר ''אור איתן'' / צילום: דובר צה''ל

הלייזר הישראלי עוקף אפילו את זה של הסינים

אלביט מתמודדת על חוזה אסטרטגי של צבא ארה"ב לבניית מערכות ארטילריה מתקדמות, בהיקף שיכול להגיע למיליארדי דולרים ● במקביל, סין מנסה לחזק את השפעתה במפרץ עם מערכות לייזר ● ובריטניה משקיעה ברחפנים כבדים, בעוד וושינגטון מאיצה את פיתוח שוברות הקרח האמריקאיות בהתאם למדיניות טראמפ ● השבוע בתעשיות הביטחוניות

אוניית צים LNG / צילום: Mr YC Chou

זכרונות מעסקת טאואר: הסיבה שמניית צים זינקה לפחות מהשווי במכירה

השווי של צים זינק אל פחות משווי העסקה בגלל החשש שזו לא תצא לפועל ● השגת האישורים הנדרשים לעסקה צפויה להימשך עוד חודשים ארוכים, והחששות כבר צפים על פני השטח

אסף טוכמאייר וברק רוזן / צילום: אלדד רפאלי

תיאבון שלא נגמר: למה חברה עם 19 אלף דירות בצנרת צריכה עוד 10,000?

רכישת אקרו היא רק אחרונה ברצף חברות נדל"ן שרכשה ישראל קנדה בשנים האחרונות ● מי שבתחילת דרכה "עשתה בי"ס" ליזמים הוותיקים, נאלצת ליטול יותר ויותר סיכונים כדי להמשיך לגדול, מתוך תקווה שהמומנטום בשוק גם ישתפר

אילוסטרציה: Shutterstock, Quality Stock Arts

סל הבריאות ל-2026: תרופות נגד השמנה בפנים, ומה בחוץ?

יותר מ־600 תרופות וטכנולוגיות התמודדו על תקציב של 650 מיליון שקל ● תרופות ההרזיה למבוגרים ותרופות חדשות לאלצהיימר נותרו מחוץ לסל ● יותר ממחצית התקציב הוקצה לטיפולי סרטן

אסף טוכמאיר וברק רוזן, מבעלי ישראל קנדה / צילום: אלדד רפאלי

מיזוג ענק בשוק הנדל"ן: ישראל קנדה מתמזגת עם אקרו לחברה בשווי 10 מיליארד שקל

יזמית הנדל"ן ישראל קנדה רוכשת את פעילות אקרו לפי שווי של 3.1 מיליארד שקל ● במסגרת המהלך, תמוזג פעילותה של אקרו שנמצאת כיום בשליטת איש העסקים צחי ארבוב לתוך ישראל קנדה

מפעל רשף טכנולוגיות של ארית בשדרות / צילום: יח''צ

תוך שימוש במידע פנים: זה מנכ"ל בית ההשקעות שנחקר בחשד שרכש מניות של ארית

צביקה לביא, בעל השליטה והמנכ"ל של בית ההשקעות לביא את לביא, נחקר ע"י רשות ני"ע בחשד כי רכש מניות של ארית תעשיות תוך שימוש במידע פנים ● מנכ"ל ארית, חיים שטמפלר, נחקר אף הוא בפרשה ● עורכי הדין המייצגים את לביא: "הוא משוכנע כי יתברר שהוא לא עבר כל עבירה"

פתיחת שולחן של ניני הא'צי / צילום: אפיק גבאי

המסעדה הכשרה שנותנת תמורה מעולה בפחות ממאה שקלים

ניני האצ'י לא ממוקמת באזור עסקים, וכדי להביא סועדים לצהריים הגיעו שם לפיצוח: פתיחת שולחן נדיבה, ססגונית ומוצלחת ב–39 שקל

מפעל רשף טכנולוגיות של ארית בשדרות / צילום: יח''צ

מי קיבל מידע פנים על מניית הפלא של ת"א? החשד שבודקת רשות ני"ע

זינוק חסר תקדים הפך את מניית ארית לכוכבת של הבורסה ● כעת חושדת הרשות בעבירות מידע פנים, עפ"י הערכות בשוק, ע"י בכיר בבית השקעות ● ארית: "בטוחים שהעניין יסתיים בלא כלום"