הכירו את המערכת החדשה לכיבוי אש מהאוויר
הפיתוח של אלביט נולד בעקבות שריפות הענק בכרמל בשנת 2010 ומאפשר למטוסי הכיבוי לראשונה לטוס בגובה רב ובשעות החשיכה
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
המשנה למנכ"ל כאל: "10% מהשיחות כבר מטופלות ע"י נציגת AI באופן מלא"
בכנס השירות של גלובס הציגה ליטל וקסלר, המשנה למנכ"ל וראש חטיבת משאבים וחוויית לקוח בכאל, את נציגת הבינה המלאכותית של החברה ואת האופן בו היא מייעלת תהליכים: "זה מקצר לנו את העבודה, וגם ללקוח יותר קל" ● וגם: התגובה המפתיעה של אחת הלקוחות (משך הסרטון: דקות)
כרם נבו, סמנכ"לית צמיחה ברשות החדשנות: "השנה יש עלייה בכמות הסטארט-אפים שקמים בישראל"
בכנס TECH IL של גלובס, סיפרה כרם נבו, סמנכ"לית צמיחה ברשות החדשנות, כי "השנה האחרונה הייתה כנראה אחת הטובות להייטק הישראלי" (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל אונדס מדבר לראשונה: "מה שישראל משלמת על הביטחון שלה - הוא לא נורמלי"
אחרי סדרת רכישות שהזניקה את שווי החברה הביטחונית ל־4.75 מיליארד דולר, תא"ל (במיל') אושרי לוגסי חושף את האסטרטגיה מאחורי המהלכים שמטריפים את המתחרות ● בריאיון ששודר בכנס TECH IL הוא מסביר מדוע הוא לא חושש מ"השתלטות אמריקאית", ואיך בכוונתו להפוך את שדה הקרב לרובוטי, מהיר וזול (משך הסרטון: דקות)
ליעד אגמון: "אני לא שוכר ג׳וניורים. שוליית מתכנת עם 35 אלף שקל בחודש ותן ביס"
היזם ומנכ"ל סאנסיי סיפר היום בכנס TECH IL של גלובס על החברה החדשה שהקים, על השפעות ה-AI על תעשיית ההייטק וגם איך הוא בוחר את מי להעסיק ● "אני לא שוכר אנשים צעירים. ג'וניורים צריכים הכוונה, וזה לוקח תשומת לב ממישהו מנוסה" (משך הסרטון: דקות)
