הכירו את המערכת החדשה לכיבוי אש מהאוויר
הפיתוח של אלביט נולד בעקבות שריפות הענק בכרמל בשנת 2010 ומאפשר למטוסי הכיבוי לראשונה לטוס בגובה רב ובשעות החשיכה
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
מנכ"ל רשות החדשנות: "אנחנו מזהים בייבי בום של סטארט־אפים"
בפאנל מיוחד במסגרת כנס "מובילות בתעשייה הישראלית", שוחחו מנכ"ל רשות החדשנות, נשיא מכללת ספיר ומנכ"ל אסם־נסטלה על גל היזמות החדשה שהמלחמה הביאה ● לדבריהם, העתיד ייבנה בפריפריה, בתעשייה, ובחיבור ההכרחי שבין מחקר ואקדמיה לשטח (משך הסרטון: דקות)
שלמה קרמר: "נהיה חברה ציבורית. זו רק שאלה של זמן"
מייסד ומנכ"ל קייטו נטוורקס אמר בכנס TECH IL כי מהפכת ה־AI היא הגדולה ביותר שראה בחייו, מזהיר מפני קיפאון בשוק ההשקעות, ומודה כי היחלשות הדולר הופכת את ישראל ליעד יקר לגיוס מהנדסים ● קרמר התייחס גם לשמועות לגבי מכירת החברה: "שקר מוחלט" (משך הסרטון: דקות)
"דווקא בעידן ה-AI ההון האנושי משמעותי יותר - הם אלה שמתכננים, מציבים מטרות ומנהלים את הסוכנים"
מנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, מיכל ברורמן בלומנשטיק, ומייסד פורט, זוהר עיני נפגשו לשיחה בכנס TECH IL של גלובס ● ברורמן בלומנשטיק: "הערך העיקרי שישראל מביאה הוא היזמות הישראלית, ה- go get it" ● עיני: "חברות שידעו למנף הון אנושי, ידע, יצירתיות – עם AI – יקפצו קדימה" (משך הסרטון: דקות)
