דו"ח מבקר המדינה 2019: הציבור שילם חמישה מיליארד שקל מיותרים על ירקות ופירות
דוח מבקר המדינה חושף סחבת בפיקוח על מחירי הפירות והירקות • על הרווחיות של החברות הסיטונאיות והמשווקות הקמעונאיות: "ועדת המחירים צריכה לסיים בדחיפות את הבדיקה" • צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
"לא מייצרים חיבור דרך פוסט באינסטגרם": כך הופכים מוצר אופנה למותג
מה גורם לצרכנים לחזור שוב ושוב לאותו מותג? שרון טל, המעצבת הראשית של משכית, וגבי רוטר, יו"ר קבוצת קסטרו, הסבירו בפאנל "אייקונים לא יוצאים מהאופנה", בהנחיית ד"ר לירוי שופן בכנס MAD של גלובס מדוע אותנטיות, מורשת וחוויה עדיין מנצחות גם בעידן הרשתות החברתיות (משך הסרטון: דקות)
"לא לבעלי לב חלש": האם אפשר לייצר מורשת בהייטק הישראלי?
בפאנל במסגרת כנס MAD של גלובס, דנו המשתתפים בשאלה - האם אפשר לייצר לגאסי בהייטק הישראלי? ● המשתתפים הסכימו כי "ככל שעוברות השנים המסרים צריכים להיות יותר משוכללים, יותר בגובה העיניים" (משך הסרטון: דקות)
עמי לוטבק, ממייסדי וויז: "אני עדיין קם בבוקר, לוקח רכבת ומנסה לשנות את עולם הסקיוריטי"
מייסד וויז עמי לוטבק סבור כי עידן ה־AI מחייב ארגונים וחברות סייבר לחשב מסלול מחדש: "כל מה שעשינו עד היום צריך להשתנות" ● בכנס TECH IL של גלובס הוא סיפר כיצד ג’מיני השפיעה על ההחלטה להימכר לגוגל, מדוע מודלי AI הפכו לתשתית קריטית, ולמה דווקא היום קל יותר להקים סטארט־אפ וקשה יותר להצליח בו (משך הסרטון: דקות)
"נפוטיזם עשוי להיות דבר טוב": העצה המפתיעה לעסקים משפחתיים
בכנס החברות המשפחתיות הסביר פרופ' מאט אלן כיצד הפחד מכישלון עלול לפגוע בהעברת העסק לדור הבא, מדוע כללים נוקשים עלולים דווקא להרחיק את בני המשפחה, ולמה הורים צריכים לקנות לילדיהם הזדמנויות ולא הצלחה (משך הסרטון: דקות)
