כוכבת ילדים או משקיעת נדל"ן מתוחכמת? חני נחמיאס היא גם וגם
מההשקעה הראשונה בגיל 10, דרך הדירות הקטנות ועד בית המלון שבנתה בקמבודיה ● חני נחמיאס בנתה קריירה מפוארת כשחקנית וכוכבת ילדים, אבל היום מודה ש"השקעות בנדל"ן זה ממכר, ומשתלם יותר מלרוץ ל-4 הצגות ביום" ● פרק VIP של הפודקאסט כסף בקיר
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
"אם לא מביאים פרויקט לבשלות תוך שנה-שנה וחצי, כבר מגלים איומים חדשים"
האם הדיפנס־טק הישראלי בדרך לפריצה עולמית? בכנס TECH IL של גלובס אמר תא"ל במיל' שמעון צנציפר מ־Ace Capital Partners כי "המשקיע הישראלי יגיע לשם בשנים הקרובות”, בעוד ד"ר יהודית הוכרמן־פרומר מאונדס ישראל צפתה עתיד של "נחילים ולהקות מתוזמנים עם AI בקצה" ● לצד ההזדמנויות העסקיות, המשתתפים העריכו כי האיומים הביטחוניים לא צפויים להיעלם: חן גולן מנקסט ויז'ן טען כי איראן נמצאת ב"הפסקת אש זמנית להתארגנות לסבב הבא", וחמוטל מרידור מקלע הזהירה כי "ציר הרשע משתף פעולה אחד עם השני" (משך הסרטון: דקות)
"מתכנתים שמרוויחים מיליון שקל בחודש": איך ייראה ההייטק הישראלי בעקבות מהפכת ה-AI?
בפאנל מורחב של יזמים ומשקיעים שנערך בכנס TECH IL של גלובס, ניסו המשתתפים להעריך איך ייראה שוק ההייטק הישראלי בעקבות מהפכת ה-AI, מי יהיו המרוויחים הגדולים, ומה המדינה יכולה לעשות כדי לשמר את מעמדה בתחום: "לא מאוחר מדי להקים עוד אנתרופיק" (משך הסרטון: דקות)
ליעד אגמון: "אני לא שוכר ג׳וניורים. שוליית מתכנת עם 35 אלף שקל בחודש ותן ביס"
היזם ומנכ"ל סאנסיי סיפר היום בכנס TECH IL של גלובס על החברה החדשה שהקים, על השפעות ה-AI על תעשיית ההייטק וגם איך הוא בוחר את מי להעסיק ● "אני לא שוכר אנשים צעירים. ג'וניורים צריכים הכוונה, וזה לוקח תשומת לב ממישהו מנוסה" (משך הסרטון: דקות)
אלונה בר און: "בגלובס מנסים למנוע הסתגרות בבועות מציאות באמצעות ארבע מלים: יותר עובדות פחות דעות"
אלונה בר און מו"ל גלובס, אמרה בפתיחת כנס Tech IL של גלובס, כי בעידן ה-AI יש חשש להישאר מאחור, דבר שמוביל להסתגרות של קהילות בבועות של עצמן או כפי שהתופעה מכונה Insularity ● "התשובה לתופעה זו טמונה ביצירת ערך משותף, הוגנות ושיתוף פעולה, מקצועיות ועקביות", אומרת בר און (משך הסרטון: דקות)
