• הצהרת נגישות
  • דלג לתכנים
  • גודל מסך 100%
  • הגדלת מסך
  • הקטנת מסך
  • עיוור צבעים
  • מסך שחור לבן
  • מוקד שרות טלפוני 5988*
גלובס – זירת העסקים של ישראל - לוגו

גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

לאתר הרגיל | פורטל פיננסי |
מדורים
שוק ההון וול סטריט ושוקי עולם נדל"ן ותשתיות היי-טק תקשורת ואינטרנט נתח שוק וצרכנות דין וחשבון קריירה, יזמות וחדשנות עסקי ספורט פנאי רכב
|
נושאים בדף
this DIV show by javascript link to headers in the page
|
עיתון דיגיטלי
חדשות G נדל"ן
עמוד הבית  וידאו

אשת השנה של ליידי גלובס: החוקרת שפיתחה חיסון מהפכני לסרטן

בגיל צעיר פרופ' סצ'י פאינרו כאבה את ייסוריו של אביה שחלה בסרטן אלים, אבל מת בסוף מתופעות הלוואי של הכימותרפיה, לאחר שנים של מחקר, פיתחה פולימר שנשא תרופות ישירות אל גידול סרטני ותפקד כ'טיל מונחה מטרה' ● השנה היא מנחיתה בשורה חדשה: חיסון מהפכני לסרטן, שעשוי להוות בסיס לשינוי פרדיגמה בשדה הרפואה ● צפו במספר 1 ברשימת " 50 הנשים המשפיעות של ליידי גלובס"

תאריך ושעת עדכון:19/9/2019 11:38 משך הסרטון: 4:17 דקות

התוכניות שלנו בגלובס TV

כתבות נוספות מדור

שף חיים כהן, בכנס השירות של ישראל / צילום: כדיה לוי הקלק וצפיה בסרטון

מסערת הטיפים ועד גל ההנפקות: השף חיים כהן מדבר על הכול

בכנס השירות של גלובס, השף חיים כהן דיבר בגילוי־לב על הרגישות הנדרשת מול הסועד המקומי, הסביר מדוע הוציא מהלקסיקון של המלצרים את ה"אהלן חבר'ה", והגיב למהלך ביטול הטיפים של רז רהב: "רעיון שמקדים את זמנו, אצלי הם מרוויחים יותר מ־100 שקל בשעה. אין הרבה מסעדות שיכולות לשלם ככה" ● וגם: למה הוא לא רואה את עצמו מצטרף לגל ההנפקות בבורסה? (משך הסרטון: דקות)

אסף בנאי / צילום: ענבל מרמרי הקלק וצפיה בסרטון

מייסד קבוצת הפיננסים מציג: הטוויסט בעלילה, הטעות הגדולה והתחזית להמשך השנה

אסף בנאי, מייסד פרופיט המנהלת כמאה מיליארד שקל, מנתח את התפניות שתפסו את מנהלי ההשקעות בהפתעה, ומסביר מדוע שער הדולר לא באמת צריך להטריד את החוסכים ● המסלול לצמיחה פיננסית, סדרת מפגשים בשיתוף פרופיט (משך הסרטון: דקות)

מיטל וייזברג, ניר קידר, אבי בן אסאייג, דרור בין / צילום: כדיה לוי הקלק וצפיה בסרטון

מנכ"ל רשות החדשנות: "אנחנו מזהים בייבי בום של סטארט־אפים"

בפאנל מיוחד במסגרת כנס "מובילות בתעשייה הישראלית", שוחחו מנכ"ל רשות החדשנות, נשיא מכללת ספיר ומנכ"ל אסם־נסטלה על גל היזמות החדשה שהמלחמה הביאה ● לדבריהם, העתיד ייבנה בפריפריה, בתעשייה, ובחיבור ההכרחי שבין מחקר ואקדמיה לשטח (משך הסרטון: דקות)

שירה ספיר, חגית אדלר, אלי כהן, גלית כהן / צילום: כדיה לוי הקלק וצפיה בסרטון

​מנכ"ל ארגון פתחון לב: "אנחנו טובים בלהיחלץ מקשיים, אבל לא במניעת בעיות"

(משך הסרטון: דקות)

שרות לקוחות התחבר לאתר גלובס הרשמה באתר גלובס
מנוי לגלובס (לא נגיש) צור קשר איתנו באמצעות דוא"ל פרסמו אצלנו
כל הזכויות שמורות לגלובס 2021