• הצהרת נגישות
  • דלג לתכנים
  • גודל מסך 100%
  • הגדלת מסך
  • הקטנת מסך
  • עיוור צבעים
  • מסך שחור לבן
  • מוקד שרות טלפוני 5988*
גלובס – זירת העסקים של ישראל - לוגו

גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

לאתר הרגיל | פורטל פיננסי |
מדורים
שוק ההון וול סטריט ושוקי עולם נדל"ן ותשתיות היי-טק תקשורת ואינטרנט נתח שוק וצרכנות דין וחשבון קריירה, יזמות וחדשנות עסקי ספורט פנאי רכב
|
נושאים בדף
this DIV show by javascript link to headers in the page
|
עיתון דיגיטלי
חדשות G נדל"ן
עמוד הבית  וידאו

אשת השנה של ליידי גלובס: החוקרת שפיתחה חיסון מהפכני לסרטן

בגיל צעיר פרופ' סצ'י פאינרו כאבה את ייסוריו של אביה שחלה בסרטן אלים, אבל מת בסוף מתופעות הלוואי של הכימותרפיה, לאחר שנים של מחקר, פיתחה פולימר שנשא תרופות ישירות אל גידול סרטני ותפקד כ'טיל מונחה מטרה' ● השנה היא מנחיתה בשורה חדשה: חיסון מהפכני לסרטן, שעשוי להוות בסיס לשינוי פרדיגמה בשדה הרפואה ● צפו במספר 1 ברשימת " 50 הנשים המשפיעות של ליידי גלובס"

תאריך ושעת עדכון:19/9/2019 11:38 משך הסרטון: 4:17 דקות

התוכניות שלנו בגלובס TV

כתבות נוספות מדור

אבי בן אסאייג, מנכ''ל אסם / צילום: כדיה לוי הקלק וצפיה בסרטון

מנכ"ל אסם: "הניצחון יהיה בפתיחתם של עוד עשרות מפעלים בפריפריה"

אבי בן אסאייג קרא לחיזוק הייצור המקומי ולהסרת חסמי תחרות בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס ● לדבריו, "מי שמשקיע בצפון או בדרום לא עושה טובה, הוא בונה עתיד מבטיח לו ולמדינת ישראל" (משך הסרטון: דקות)

אלון דוידי, ראש עיריית שדרות / צילום: כדיה לוי הקלק וצפיה בסרטון

אלון דוידי: "אנחנו לא רוצים רק לחזור, שדרות צריכה לגדול ל־80 אלף תושבים"

ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, מספר בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס על התוכנית להכפיל את אוכלוסיית העיר בתוך חמש שנים - למרות המחסור במוקדי תעסוקה ● את הסיוע מהממשלה הוא מגדיר כתקדימי: "לעולם לא היו תקציבים רבים כל כך ברמת הפרט, לכל תושב ותושב, וגם ברמה של הרשויות" (משך הסרטון: דקות)

כרם נבו בכנס TECH IL / צילום: ניב קנטור הקלק וצפיה בסרטון

כרם נבו, סמנכ"לית צמיחה ברשות החדשנות: "השנה יש עלייה בכמות הסטארט-אפים שקמים בישראל"

בכנס TECH IL של גלובס, סיפרה כרם נבו, סמנכ"לית צמיחה ברשות החדשנות, כי "השנה האחרונה הייתה כנראה אחת הטובות להייטק הישראלי" (משך הסרטון: דקות)

ליעד אגמון בכנס TECH IL של גלובס / צילום: ניב קנטור הקלק וצפיה בסרטון

ליעד אגמון: "אני לא שוכר ג׳וניורים. שוליית מתכנת עם 35 אלף שקל בחודש ותן ביס"

היזם ומנכ"ל סאנסיי סיפר היום בכנס TECH IL של גלובס על החברה החדשה שהקים, על השפעות ה-AI על תעשיית ההייטק וגם איך הוא בוחר את מי להעסיק ● "אני לא שוכר אנשים צעירים. ג'וניורים צריכים הכוונה, וזה לוקח תשומת לב ממישהו מנוסה" (משך הסרטון: דקות)

שרות לקוחות התחבר לאתר גלובס הרשמה באתר גלובס
מנוי לגלובס (לא נגיש) צור קשר איתנו באמצעות דוא"ל פרסמו אצלנו
כל הזכויות שמורות לגלובס 2021