• הצהרת נגישות
  • דלג לתכנים
  • גודל מסך 100%
  • הגדלת מסך
  • הקטנת מסך
  • עיוור צבעים
  • מסך שחור לבן
  • מוקד שרות טלפוני 5988*
גלובס – זירת העסקים של ישראל - לוגו

גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

לאתר הרגיל | פורטל פיננסי |
מדורים
שוק ההון וול סטריט ושוקי עולם נדל"ן ותשתיות היי-טק תקשורת ואינטרנט נתח שוק וצרכנות דין וחשבון קריירה, יזמות וחדשנות עסקי ספורט פנאי רכב
|
נושאים בדף
this DIV show by javascript link to headers in the page
|
עיתון דיגיטלי
חדשות G נדל"ן
עמוד הבית  וידאו

אשת השנה של ליידי גלובס: החוקרת שפיתחה חיסון מהפכני לסרטן

בגיל צעיר פרופ' סצ'י פאינרו כאבה את ייסוריו של אביה שחלה בסרטן אלים, אבל מת בסוף מתופעות הלוואי של הכימותרפיה, לאחר שנים של מחקר, פיתחה פולימר שנשא תרופות ישירות אל גידול סרטני ותפקד כ'טיל מונחה מטרה' ● השנה היא מנחיתה בשורה חדשה: חיסון מהפכני לסרטן, שעשוי להוות בסיס לשינוי פרדיגמה בשדה הרפואה ● צפו במספר 1 ברשימת " 50 הנשים המשפיעות של ליידי גלובס"

תאריך ושעת עדכון:19/9/2019 11:38 משך הסרטון: 4:17 דקות

התוכניות שלנו בגלובס TV

כתבות נוספות מדור

נעה באוער, חנה רדו ופואד אלזיאדנה, בפאנל משותף / צילום: שלומי יוסף הקלק וצפיה בסרטון

“המרחק בין נתיבות לתל אביב הוא מרחק תודעתי”: כך מנסים לבנות חוסן בדרום

נעה באוער, סמנכ"לית שיווק גלובלי בתגלית; חנה רדו, מייסדת גרופ 19 וסופרסונס; ופואד אלזיאדנה, מנכ"ל מתנ"ס רהט; השתתפו בפאנל "איך בונים חוסן קהילתי" בוועידת הדרום לעסקים של גלובס, והתייחסו לאתגרי התקופה שלאחר המלחמה ● באוער הזהירה מפני ריחוק מישראל: "גם אני לא הייתי שולחת ילד לאזור מלחמה" ● רדו מתחה ביקורת על המדינה: "לא מתקצבים יזמים כמוני" ● ואלזיאדנה הדגיש אחריות קהילתית למיגור הפשיעה וצופה עתיד ורוד יותר עבור רהט: "הצעירים אצלנו יחזקו את כלכלת המדינה" (משך הסרטון: דקות)

אייל גפני, מנכ''ל בנק ONE ZERO, בכנס ''עושים לונג על ישראל'' / צילום: שלומי יוסף הקלק וצפיה בסרטון

מנכ"ל ONE ZERO: "בנקים דיגיטליים נוספים כמו רבולוט בדרך לישראל, הם לא נכנסים לפני שרואים שמתחרה מקומי הצליח לשנות אותו"

אייל גפני, מנכ"ל הבנק הדיגיטלי ONE ZERO, שהשתתף היום בכנס "עושים לונג על ישראל", בטוח שהחברה תעבור לרווחיות תוך שנה, תוקף את הבנקים שלא נותנים ריביות אטרקטיביות ללקוחות, ומעריך שהפוטנציאל של הבנק שלו עדיין גדול ● ומה לגבי מכירה? (משך הסרטון: דקות)

אלונה בר-און, מו''ל גלובס, בכנס ההשקעות של גלובס / צילום: שלומי יוסף הקלק וצפיה בסרטון

אלונה בר און: "הסיכון במשק אמיתי, אבל גם החוסן אמיתי. שוק ההון, ההייטק והשקל מוכיחים זאת"

"השאלה היא לא אם ישראל מסוכנת, אלא אם היא מתומחרת נכון" - כך אמרה היום מו"ל גלובס אלונה בר און בכנס "עושים לונג על ישראל" ● "המטרה שלנו היא לייצר ערך לקוראים, למשקיעים ולמקבלי ההחלטות. אנו לא אמורים להיות שונים מאנשי הפיננסים ומהאופן שבו הם עובדים" (משך הסרטון: דקות)

קרן כהן-חזון, מנכ''לית תורפז, בכנס ''עושים לונג על ישראל'' / צילום: שלומי יוסף הקלק וצפיה בסרטון

קרן כהן-חזון: "נבנה את אחת מעשר החברות הגדולות בעולם בתחום. כבוד הוא לי שזה יוצא מישראל"

קרן כהן-חזון, מנכ"לית תורפז, סיפרה בכנס "עושים לונג על ישראל" על האתגרים שעמם מתמודדת תעשייה ישראלית בזירה הבינלאומית: "אני מייצרת איזון. גם אם הם באים אנטי, הם הופכים להיות פרו" ● עוד שיתפה על אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית של החברה ועל המחויבות שלה להשאיר את הלב, את ההנהלה ואת המטה של החברה בישראל (משך הסרטון: דקות)

שרות לקוחות התחבר לאתר גלובס הרשמה באתר גלובס
מנוי לגלובס (לא נגיש) צור קשר איתנו באמצעות דוא"ל פרסמו אצלנו
כל הזכויות שמורות לגלובס 2021