אשת השנה של ליידי גלובס: החוקרת שפיתחה חיסון מהפכני לסרטן
בגיל צעיר פרופ' סצ'י פאינרו כאבה את ייסוריו של אביה שחלה בסרטן אלים, אבל מת בסוף מתופעות הלוואי של הכימותרפיה, לאחר שנים של מחקר, פיתחה פולימר שנשא תרופות ישירות אל גידול סרטני ותפקד כ'טיל מונחה מטרה' ● השנה היא מנחיתה בשורה חדשה: חיסון מהפכני לסרטן, שעשוי להוות בסיס לשינוי פרדיגמה בשדה הרפואה ● צפו במספר 1 ברשימת " 50 הנשים המשפיעות של ליידי גלובס"
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
בכירה באוצר חשפה: העיר הדרומית שטיפסה לצמרת ביטולי העסקאות
סגנית הכלכלן הראשי במשרד האוצר גלית בן נאים אמרה בוועידת ישראל לנדל"ן כי נתיבות מרכזת 43% מביטולי עסקאות הקבלנים בדרום, אף שחלקה במכירות עומד על 25.8% בלבד ● בן נאים: "שיעור הביטולים בדרום עומד על נתון גבוה של 7%" (משך הסרטון: דקות)
רוני בריק: "מתחילת השנה 800 קבלנים קטנים פשטו רגל"
על רקע המשבר בענף הבנייה והבחירות המתקרבות, אומר רוני בריק נשיא התאחדות הקבלנים ובוני הארץ בוועידת ישראל לנדל"ן, כי הרשויות המקומיות מחזיקות במפתח להאצת הבנייה ומזהיר מפני המשך הפגיעה בקבלנים ● "אני 40 שנה בענף וזאת התקופה הקשה ביותר שהענף חווה", ציין בדבריו (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל רשות החדשנות: "אנחנו מזהים בייבי בום של סטארט־אפים"
בפאנל מיוחד במסגרת כנס "מובילות בתעשייה הישראלית", שוחחו מנכ"ל רשות החדשנות, נשיא מכללת ספיר ומנכ"ל אסם־נסטלה על גל היזמות החדשה שהמלחמה הביאה ● לדבריהם, העתיד ייבנה בפריפריה, בתעשייה, ובחיבור ההכרחי שבין מחקר ואקדמיה לשטח (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל ארגון פתחון לב: "אנחנו טובים בלהיחלץ מקשיים, אבל לא במניעת בעיות"
(משך הסרטון: דקות)
