אשת השנה של ליידי גלובס: החוקרת שפיתחה חיסון מהפכני לסרטן
בגיל צעיר פרופ' סצ'י פאינרו כאבה את ייסוריו של אביה שחלה בסרטן אלים, אבל מת בסוף מתופעות הלוואי של הכימותרפיה, לאחר שנים של מחקר, פיתחה פולימר שנשא תרופות ישירות אל גידול סרטני ותפקד כ'טיל מונחה מטרה' ● השנה היא מנחיתה בשורה חדשה: חיסון מהפכני לסרטן, שעשוי להוות בסיס לשינוי פרדיגמה בשדה הרפואה ● צפו במספר 1 ברשימת " 50 הנשים המשפיעות של ליידי גלובס"
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
"גם בעולם מאוד מסחרי - בסוף האמת מנצחת": עברי לידר בשיחה פתוחה על הצלחה לאורך זמן
עברי לידר וערן גפן, מנכ”ל G^Team, שוחחו בכנס MAD של גלובס על המתח בין אותנטיות למסחריות, על ההחלטה לצאת מהארון בתחילת הקריירה, על ההימורים המקצועיים ועל האופן שבו בונים מותג שנשאר רלוונטי לאורך שנים (משך הסרטון: דקות)
יגאל ברקת, סמנכ"ל השיווק של בנק הפועלים: "הסוד הוא לשמור על ערכי הליבה עם מעטפת של חדשנות"
בהרצאתו בכנס MAD של גלובס הציג יגאל ברקת, סמנכ"ל השיווק של בנק הפועלים, שתי המלצות עיקריות לשימור מותגי לגאסי לאורך שנים: לשמור על ערכי הליבה - ולעטוף אותם במעטפת של חדשנות מכל הכיוונים ● ומה הוא חושב על הקמפיין החדש של גלובס? (משך הסרטון: דקות)
הילה זיגמן, שותפה בקרן סייברסטארטס: "אנו בנקודה שבה הטכנולוגיה משנה בו-זמנית את ההגנה ואת ההתקפה"
הילה זיגמן, שותפה מנהלת בקרן סייברסטארטס, תיארה בכנס TECH IL של גלובס את הקשיים שיוצרת הבינה המלאכותית ליזמים בתחום הסייבר: "קטגוריה שלא מזהים אותה בשנייה הנכונה – קשה להיכנס אליה אחר-כך" ● לנוכח השינויים המהירים בטכנולוגיה, היא הציעה ליזמים להסתפק בתחזיות לחצי שנה קדימה (משך הסרטון: דקות)
"להמציא את עצמך מחדש": האתגרים של סמנכ"לי השיווק בעולם משתנה
בפאנל מורחב בכנס MAD של גלובס, תחת השם "מה הופך מותג לנכס לאורך זמן?", ניסו המשתתפים לענות על השאלה לגבי המתח בין "הצורך להיות רלוונטי לבין הרצון להיות מותג ותיק ומנוסה" (משך הסרטון: דקות)
