אשת השנה של ליידי גלובס: החוקרת שפיתחה חיסון מהפכני לסרטן
בגיל צעיר פרופ' סצ'י פאינרו כאבה את ייסוריו של אביה שחלה בסרטן אלים, אבל מת בסוף מתופעות הלוואי של הכימותרפיה, לאחר שנים של מחקר, פיתחה פולימר שנשא תרופות ישירות אל גידול סרטני ותפקד כ'טיל מונחה מטרה' ● השנה היא מנחיתה בשורה חדשה: חיסון מהפכני לסרטן, שעשוי להוות בסיס לשינוי פרדיגמה בשדה הרפואה ● צפו במספר 1 ברשימת " 50 הנשים המשפיעות של ליידי גלובס"
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
מייסד קבוצת הפיננסים מציג: הטוויסט בעלילה, הטעות הגדולה והתחזית להמשך השנה
אסף בנאי, מייסד פרופיט המנהלת כמאה מיליארד שקל, מנתח את התפניות שתפסו את מנהלי ההשקעות בהפתעה, ומסביר מדוע שער הדולר לא באמת צריך להטריד את החוסכים ● המסלול לצמיחה פיננסית, סדרת מפגשים בשיתוף פרופיט (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל אסם: "הניצחון יהיה בפתיחתם של עוד עשרות מפעלים בפריפריה"
אבי בן אסאייג קרא לחיזוק הייצור המקומי ולהסרת חסמי תחרות בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס ● לדבריו, "מי שמשקיע בצפון או בדרום לא עושה טובה, הוא בונה עתיד מבטיח לו ולמדינת ישראל" (משך הסרטון: דקות)
"לא להעביר את כולם להייטק, להעביר את ההייטק לכולם"
ניצן גוטמן, מייסד ומנכ"ל Voicenter, דיבר בכנס TECH IL של גלובס על הצורך לפתוח עוד סקטורים בשוק לבינה המלאכותית ועל התפקידים החדשים שנוצרים בזכות ה-AI: "כיום מדברים לא על החלפה של העובדים בעקבות הבינה המלאכותית אלא על ייעול שלהם" (משך הסרטון: דקות)
"מתכנתים שמרוויחים מיליון שקל בחודש": איך ייראה ההייטק הישראלי בעקבות מהפכת ה-AI?
בפאנל מורחב של יזמים ומשקיעים שנערך בכנס TECH IL של גלובס, ניסו המשתתפים להעריך איך ייראה שוק ההייטק הישראלי בעקבות מהפכת ה-AI, מי יהיו המרוויחים הגדולים, ומה המדינה יכולה לעשות כדי לשמר את מעמדה בתחום: "לא מאוחר מדי להקים עוד אנתרופיק" (משך הסרטון: דקות)
