פסיכולוגיה לעשירים בלבד
איך הפך מקצוע הפסיכולוגיה לתואר לעשירים בלבד? ● נתונים שהגיעו לידי "גלובס" חושפים שהסטודנטים לפסיכולוגיה הם האמידים ביותר מבין כלל הסטודנטים • הסיבה: מסלול ארוך ולא מתגמל המסנן סטודנטים מרקע חלש • התוצאה: מחסור עצום בשירות הפסיכולוגי ביישובים חלשים, ערביים וחרדיים
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
אלונה בר און מו"ל גלובס: "כשהכל הופך לדעות והעובדות לא משחקות תפקיד, הציבור משלם את המחיר"
"מקווה שנעמוד פה בשנים הבאות ונראה מפה קצת אחרת, כי המדינה זקוקה לזה", אמרה מו"ל גלובס, אלונה בר און בועידת ישראל לנדל"ן ● "הפוליטיקאים היחידים שיתראיינו פה היום הם או בעלי תפקידים מקצועיים או מרשויות מקומיות. זאת על מנת שנצליח לייצר דיון יותר מקצועי" (משך הסרטון: דקות)
ראש העיר שמודה: "לרשת פה דירה זה לעשות אקזיט"
בפאנל בוועידת ישראל לנדל"ן הציגו ראשי ערים את האתגרים שמלווים את המשך הפיתוח בעריהם: ראש עיריית גבעתיים רן קוניק הסביר מדוע בלם את תנופת הבנייה וקשר את חידושה להתקדמות המטרו, ראש עיריית אופקים איציק דנינו הצביע על הפער בין קצב הצמיחה למשאבים, וראש עיריית נתניה אבי סלמה מתח ביקורת על התקציבים שמעמידה המדינה לרשויות המקומיות (משך הסרטון: דקות)
מהפכת התשתיות של ירושלים: "תהיה כאן מסה קריטית שהייתה חסרה"
יהודה סבן, מנכ"ל החברה לפיתוח כלכלי בירושלים, אמר בוועידת ישראל לנדל"ן כי מהפכת התשתיות בכניסה לירושלים צפויה להפוך את הבירה למוקד עסקים חדש, עם מגדלי ענק, תחבורה מתקדמת והטבות למשקיעים (משך הסרטון: דקות)
בכירה באוצר חשפה: העיר הדרומית שטיפסה לצמרת ביטולי העסקאות
סגנית הכלכלן הראשי במשרד האוצר גלית בן נאים אמרה בוועידת ישראל לנדל"ן כי נתיבות מרכזת 43% מביטולי עסקאות הקבלנים בדרום, אף שחלקה במכירות עומד על 25.8% בלבד ● בן נאים: "שיעור הביטולים בדרום עומד על נתון גבוה של 7%" (משך הסרטון: דקות)
