(משך הסרטון: דקות)
בראיון מצולם ששודר בכנס החברות המשפחתיות של גלובס, פרופ' איוון לנסברג, שותף מייסד בפירמת LGA, הסביר מה אפשר ללמוד מוורן באפט על ניהול הון בין דורי, למה אף פעם לא מוקדם להתחיל להכין את הדור הבא, ומה היתה הטעות הגדולה של רופרט מרדוק (משך הסרטון: דקות)
יעקב אטרקצ'י, מנכ"ל ובעלי אאורה, אמר בכנס ההשקעות של גלובס כי המגבלה על מבצעי המימון משפיעה בצורה מעוותת על השוק, וכי הקבלנים ממשיכים להציע מבצעים כאלה ● עוד אמר אטרקצ'י כי הפתרון לבעיה בנדל"ן בארץ הוא השקעה בתחבורה, וגילה כיצד השפיע מבצע "עם כלביא" על ההתחדשות העירונית ● וגם: למה הוא לעולם לא ימכור מניות של החברה? (משך הסרטון: דקות)
מישל מונץ, ראש תחום ניהול ההשקעות בבנק השוויצרי יוליוס בר, אמר בכנס ההשקעות של גלובס כי "גם הבנק המרכזי באירופה צפוי להוריד את הריבית בדצמבר, וזה אומר שהדולר יהיה חלש אפילו יותר" ● בנוסף הוא צופה שהכלכלה הגלובלית תמשיך לצמוח בטווח הקרוב, ושכלכלת ארה"ב לא תיכנס למיתון (משך הסרטון: דקות)