העשור של מתנגדי החיסונים - או איך לפעמים קדמה לוקחת אותנו אחורה
עשור האחרון היה עשור של פריצות דרך מדעיות ורפואיות ● אבל יחד עם הפיתוחים הטכנולוגיים, הרשתות החברתיות נתנו במה גם לקולות מסוכנים ● שירי דובר על מתנגדי החיסונים שבעשור האחרון הפכו לקולניים במיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
כך הפתיעה וולט בנפיטס את בכירי השיווק: הדרך החדשה להעניק לעובדים תקציב הסעדה
בכנס MAD של גלובס, סיפר דור גביזון מוולט בנפיטס כי הם רואים עליה משמעותית של חברות וארגונים שרוצים לתת ערך והטבות לעובדים שלהם ומצטרפים לוולט בנפיטס ● עוד סיפר כי המנה הכי מוזמנות בצהריים היא שווארמה ואחריה המבורגר: "ניכר שעובדים בצהריים רוצים רגעי אושר, ולא לאכול משהו מעולמות הדיאטה" (משך הסרטון: דקות)
סמנכ״ל השיווק של אל על: ״קצב המצטרפים לפליי קארד גבוה. נותנים הטבות שאין בשום מקום אחר״
בכנס MAD של גלובס סיפר נדב חנין, סמנכ"ל השיווק של אל על, על המאבק סביב מועדון FLY CARD, הכניסה של החברה לעולם המלונות והאטרקציות, ועל שמירה על רלוונטיות כמותג ותיק ● עוד הסביר מה היתרונות על חברות התעופה האחרות ולמה הצרכן הישראלי מעדיף לטוס עם אל על (משך הסרטון: דקות)
"אם לא מביאים פרויקט לבשלות תוך שנה-שנה וחצי, כבר מגלים איומים חדשים"
האם הדיפנס־טק הישראלי בדרך לפריצה עולמית? בכנס TECH IL של גלובס אמר תא"ל במיל' שמעון צנציפר מ־Ace Capital Partners כי "המשקיע הישראלי יגיע לשם בשנים הקרובות”, בעוד ד"ר יהודית הוכרמן־פרומר מאונדס ישראל צפתה עתיד של "נחילים ולהקות מתוזמנים עם AI בקצה" ● לצד ההזדמנויות העסקיות, המשתתפים העריכו כי האיומים הביטחוניים לא צפויים להיעלם: חן גולן מנקסט ויז'ן טען כי איראן נמצאת ב"הפסקת אש זמנית להתארגנות לסבב הבא", וחמוטל מרידור מקלע הזהירה כי "ציר הרשע משתף פעולה אחד עם השני" (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל ארגון פתחון לב: "אנחנו טובים בלהיחלץ מקשיים, אבל לא במניעת בעיות"
(משך הסרטון: דקות)
