העשור של מתנגדי החיסונים - או איך לפעמים קדמה לוקחת אותנו אחורה
עשור האחרון היה עשור של פריצות דרך מדעיות ורפואיות ● אבל יחד עם הפיתוחים הטכנולוגיים, הרשתות החברתיות נתנו במה גם לקולות מסוכנים ● שירי דובר על מתנגדי החיסונים שבעשור האחרון הפכו לקולניים במיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
מנכ"ל ארגון פתחון לב: "אנחנו טובים בלהיחלץ מקשיים, אבל לא במניעת בעיות"
(משך הסרטון: דקות)
ליעד אגמון: "אני לא שוכר ג׳וניורים. שוליית מתכנת עם 35 אלף שקל בחודש ותן ביס"
היזם ומנכ"ל סאנסיי סיפר היום בכנס TECH IL של גלובס על החברה החדשה שהקים, על השפעות ה-AI על תעשיית ההייטק וגם איך הוא בוחר את מי להעסיק ● "אני לא שוכר אנשים צעירים. ג'וניורים צריכים הכוונה, וזה לוקח תשומת לב ממישהו מנוסה" (משך הסרטון: דקות)
כך הפתיעה וולט בנפיטס את בכירי השיווק: הדרך החדשה להעניק לעובדים תקציב הסעדה
בכנס MAD של גלובס, סיפר דור גביזון מוולט בנפיטס כי הם רואים עליה משמעותית של חברות וארגונים שרוצים לתת ערך והטבות לעובדים שלהם ומצטרפים לוולט בנפיטס ● עוד סיפר כי המנה הכי מוזמנות בצהריים היא שווארמה ואחריה המבורגר: "ניכר שעובדים בצהריים רוצים רגעי אושר, ולא לאכול משהו מעולמות הדיאטה" (משך הסרטון: דקות)
"לא להעביר את כולם להייטק, להעביר את ההייטק לכולם"
ניצן גוטמן, מייסד ומנכ"ל Voicenter, דיבר בכנס TECH IL של גלובס על הצורך לפתוח עוד סקטורים בשוק לבינה המלאכותית ועל התפקידים החדשים שנוצרים בזכות ה-AI: "כיום מדברים לא על החלפה של העובדים בעקבות הבינה המלאכותית אלא על ייעול שלהם" (משך הסרטון: דקות)
