העשור של מתנגדי החיסונים - או איך לפעמים קדמה לוקחת אותנו אחורה
עשור האחרון היה עשור של פריצות דרך מדעיות ורפואיות ● אבל יחד עם הפיתוחים הטכנולוגיים, הרשתות החברתיות נתנו במה גם לקולות מסוכנים ● שירי דובר על מתנגדי החיסונים שבעשור האחרון הפכו לקולניים במיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
"ישראל תחטוף מה-AI, אבל כמדינה קטנה אנחנו יכולים להרוויח ממנה יותר"
פרופ' יוג'ין קנדל, יו"ר הבורסה ויו"ר מכון RISE, התריע בכנס "עושים לונג על ישראל" כי זו תהיה טעות להתמקד ב-5% מהעובדים העשויים להוביל את ה-AI, בעוד שה-95% הנותרים עלולים להיפגע: "נדרשת אסטרטגיה שמתבוננת בתמונה הכוללת" ● הוא גם הזהיר כי ההחלטות לגבי ההייטק מתבססות על נתונים לא רלוונטיים, וסימן את היעד הבא להנפקות בבורסה (משך הסרטון: דקות)
המשנה למנכ"ל כאל: "10% מהשיחות כבר מטופלות ע"י נציגת AI באופן מלא"
בכנס השירות של גלובס הציגה ליטל וקסלר, המשנה למנכ"ל וראש חטיבת משאבים וחוויית לקוח בכאל, את נציגת הבינה המלאכותית של החברה ואת האופן בו היא מייעלת תהליכים: "זה מקצר לנו את העבודה, וגם ללקוח יותר קל" ● וגם: התגובה המפתיעה של אחת הלקוחות (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל ארגון פתחון לב: "אנחנו טובים בלהיחלץ מקשיים, אבל לא במניעת בעיות"
(משך הסרטון: דקות)
מסערת הטיפים ועד גל ההנפקות: השף חיים כהן מדבר על הכול
בכנס השירות של גלובס, השף חיים כהן דיבר בגילוי־לב על הרגישות הנדרשת מול הסועד המקומי, הסביר מדוע הוציא מהלקסיקון של המלצרים את ה"אהלן חבר'ה", והגיב למהלך ביטול הטיפים של רז רהב: "רעיון שמקדים את זמנו, אצלי הם מרוויחים יותר מ־100 שקל בשעה. אין הרבה מסעדות שיכולות לשלם ככה" ● וגם: למה הוא לא רואה את עצמו מצטרף לגל ההנפקות בבורסה? (משך הסרטון: דקות)
