העשור של מתנגדי החיסונים - או איך לפעמים קדמה לוקחת אותנו אחורה
עשור האחרון היה עשור של פריצות דרך מדעיות ורפואיות ● אבל יחד עם הפיתוחים הטכנולוגיים, הרשתות החברתיות נתנו במה גם לקולות מסוכנים ● שירי דובר על מתנגדי החיסונים שבעשור האחרון הפכו לקולניים במיוחד
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
מנכ"ל אסם: "הניצחון יהיה בפתיחתם של עוד עשרות מפעלים בפריפריה"
אבי בן אסאייג קרא לחיזוק הייצור המקומי ולהסרת חסמי תחרות בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס ● לדבריו, "מי שמשקיע בצפון או בדרום לא עושה טובה, הוא בונה עתיד מבטיח לו ולמדינת ישראל" (משך הסרטון: דקות)
בכירה באוצר חשפה: העיר הדרומית שטיפסה לצמרת ביטולי העסקאות
סגנית הכלכלן הראשי במשרד האוצר גלית בן נאים אמרה בוועידת ישראל לנדל"ן כי נתיבות מרכזת 43% מביטולי עסקאות הקבלנים בדרום, אף שחלקה במכירות עומד על 25.8% בלבד ● בן נאים: "שיעור הביטולים בדרום עומד על נתון גבוה של 7%" (משך הסרטון: דקות)
אלון דוידי: "אנחנו לא רוצים רק לחזור, שדרות צריכה לגדול ל־80 אלף תושבים"
ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, מספר בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס על התוכנית להכפיל את אוכלוסיית העיר בתוך חמש שנים - למרות המחסור במוקדי תעסוקה ● את הסיוע מהממשלה הוא מגדיר כתקדימי: "לעולם לא היו תקציבים רבים כל כך ברמת הפרט, לכל תושב ותושב, וגם ברמה של הרשויות" (משך הסרטון: דקות)
יעקב אטרקצ'י: "אני לא מצליח להבין את הקמצנות והטיפשות של המדינה בתוכניות התחדשות עירונית"
בוועידת ישראל לנדל"ן, אמר יעקב אטרקצ'י, בעלים ומנכ"ל של חברת אאורה, כי רכישות דירות ב-2 עד 3 מיליון שקל מובילות את השוק ● לגבי תוכניות ההתחדשות העירונית אמר כי "חלק גדול מהתוכניות, מאות אלפי דירות, לא יקרו" ● בנוסף אמר כי "גם אם יחזירו את כל הפועלים הפלסטינים - נעבוד רק עם זרים. לא עובדים עם מחבלים" (משך הסרטון: דקות)
