ראש העיר שהחליט לא לסמוך יותר על אף אחד
צביקה ברוט , ראש עיריית בת ים, לא חיכה להוראות מהממשלה ופעל כדי להגן על עירו, שנמצאת בסיכון מוגבר ● 40 הצעירים המבטיחים מתחת ל-40 של גלובס ● צפו
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
ליאת שוב, בנק לאומי: "אין שוק נדל"ן אחד. יש ביקושים וצרכים שונים"
ליאת שוב, ראש החטיבה העסקית בבנק לאומי, אמרה בוועידת ישראל לנדל"ן כי הירידות במחירי הדיור מתרכזות בעיקר בתל אביב ובמרכז, בעוד שבשאר הארץ המחירים ממשיכים לעלות ● לדבריה, הביקוש לדירות לא נעלם אלא נמצא בהמתנה, וצפוי להתפרץ עם ירידת אי הוודאות והריבית (משך הסרטון: דקות)
חנן פרידמן, מנכ"ל בנק לאומי: "בלי יעדים מדידים במגזר הציבורי, מחירי הדיור לא יירדו"
מנכ"ל בנק לאומי חנן פרידמן אמר בערב הפתיחה של ועידת ישראל לנדל"ן של גלובס ובנק לאומי, כי חוסנו של המשק הישראלי ניכר בנתוני הצמיחה והאינפלציה, אך טען שהבירוקרטיה בענף הבנייה היא גורם מרכזי לעליית מחירי הדירות ● פרידמן: "הבירוקרטיה מוסיפה עלויות גבוהות בהרבה מההשפעה של שינוי נקודתי בריבית, והיא זו שמעלה את מחירי הדירות" (משך הסרטון: דקות)
מתי יהיה הסבב הבא מול איראן? זה מה שחושב מנכ"ל משרד הביטחון
מנכ"ל משרד הביטחון אמיר ברעם חשף בערב הפתיחה של ועידת ישראל לנדל"ן מה הוביל אותו לקבוע קוד אתי לתעשיות הביטחוניות מול לקוחות מחו"ל ● לדבריו, לצד התחרות, היצוא הביטחוני מאפשר לישראל להעמיק שיתופי פעולה אסטרטגיים, כפי שממחישה עסקת הענק עם יוון, ואפילו להתמודד עם מגבלות התקציב של צה"ל • על המערכה מול איראן: "ישראל מנצחת. היא אולי עוד לא ניצחה, אבל היא מנצחת" (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל ביג מרכזי קניות: "רוב הקניונים היום הם מוצרים ישנים. באנו לעשות אבולוציה"
"אם יש משהו שאני מאוד אוהב זה תחרות. באנו להתחרות, לא באנו למגרש נקי. תחרות עושה טוב", אמר חי גאליס, מנכ"ל ביג, במסגרת ועידת ישראל לנדל"ן ● על פתיחת מרכזי הקניות בשבת אמר: "אף פעם לא היינו מהפחדנים. אנחנו עושים את מה שנראה לנו הגיוני ומתבקש - מאמינים בחיה ותן לחיות" (משך הסרטון: דקות)
