כנס החברות המשפחתיות של גלובס, שהתקיים ביום חמישי, נפתח בהרצאה של מו"ל גלובס אלונה בר און, בה הציגה מחקר על המצב בעולם בתחום העברת המושכות הניהוליים של עסקים מדור לדור ● "הדור הבא של הפירות לא צומח במקרה. הוא צומח כי יש אנשים שמטפחים ועוסקים בהמשכיות" אמרה (משך הסרטון: דקות)
רונית אשד-לוי, מנכ"לית אפריקה ישראל מגורים, דיברה בכנס ההשקעות של גלובס על ההאטה בשוק הנדל"ן ועל הסיכוי לצאת ממנה, על כך שהענף צפוי להוביל את ההתאוששות במשק אחרי המלחמה, ועל הרוכשים הפוטנציאליים מחו"ל שזקוקים להכוונה: "המדינה חייבת שזה יהיה לה חשוב" (משך הסרטון: דקות)
בראיון מצולם ששודר בכנס החברות המשפחתיות של גלובס, פרופ' איוון לנסברג, שותף מייסד בפירמת LGA, הסביר מה אפשר ללמוד מוורן באפט על ניהול הון בין דורי, למה אף פעם לא מוקדם להתחיל להכין את הדור הבא, ומה היתה הטעות הגדולה של רופרט מרדוק (משך הסרטון: דקות)
שלושה בעלי עסקים בכירים בישראל, צבי סטפק, דוד פתאל ושרית יוחננוף, השתתפו בפאנל בכנס החברות המשפחתיות של גלובס ● השלושה סיפרו על דרכם לניהול עסק משפחתי, ועל העברת השליטה בחברות לדור הבא (משך הסרטון: דקות)