המשרוקית אלכס קושניר בתי חולים
אלכס קושניר טוען שקיבולת בתי החולים לא הוגדלה במהלך הגלים הקודמים של הקורונה
התוכניות שלנו בגלובס TV
כתבות נוספות מדור
"מותגי לגאסי צריכים לא רק להישאר על המגרש, אלא גם לבחור את המגרש הנכון"
מוטי שרף, מייסד שרף תקשורת ואסטרטגיה ושותף מייסד Brij AI Lab, הסביר בכנס MAD של גלובס איך מותגי הלגאסי יכולים לנצח בעידן ה-AI ● "מותג לגאסי זה כמו אדם שרץ על המגרש ומצליח לראות את הדברים קדימה ולהבקיע. הוא עושה דבר אחד שכל המותגים רוצים לעשות - להישאר רלוונטי" (משך הסרטון: דקות)
"לא להעביר את כולם להייטק, להעביר את ההייטק לכולם"
ניצן גוטמן, מייסד ומנכ"ל Voicenter, דיבר בכנס TECH IL של גלובס על הצורך לפתוח עוד סקטורים בשוק לבינה המלאכותית ועל התפקידים החדשים שנוצרים בזכות ה-AI: "כיום מדברים לא על החלפה של העובדים בעקבות הבינה המלאכותית אלא על ייעול שלהם" (משך הסרטון: דקות)
אלונה בר און, מו"ל גלובס: "האתגר החדש של מותגים הוא שילוב בין אמון לרלוונטיות"
בכנס MAD של גלובס אמרה בר און: "מנסים להסיט אותנו לכל כיוון אפשרי, אבל אנחנו לוקחים את הסיכון עם האני מאמין שלנו. אנחנו לא עושים שורט על המשק הישראלי, אבל אנחנו גם לא להקת המעודדות שלו" ● לדברי מו"ל גלובס, "אנחנו מדברים לחמישה דורות במקביל" (משך הסרטון: דקות)
סמנכ״ל השיווק של אל על: ״קצב המצטרפים לפליי קארד גבוה. נותנים הטבות שאין בשום מקום אחר״
בכנס MAD של גלובס סיפר נדב חנין, סמנכ"ל השיווק של אל על, על המאבק סביב מועדון FLY CARD, הכניסה של החברה לעולם המלונות והאטרקציות, ועל שמירה על רלוונטיות כמותג ותיק ● עוד הסביר מה היתרונות על חברות התעופה האחרות ולמה הצרכן הישראלי מעדיף לטוס עם אל על (משך הסרטון: דקות)
