שמוליק ארבל, המשנה למנכ"ל בנק הפועלים והממונה על החטיבה העסקית, ציין בכנס תשתיות לעתיד של גלובס כי מלאי התשתיות בישראל נמוך ביחס למדינות מפותחות, וכי הגידול המהיר באוכלוסייה מחייב האצה בהשקעות (משך הסרטון: דקות)
בכנס תשתיות לעתיד של גלובס דנו בשאלה האם הקמת בסיס קבוע של וויזאייר בנתב"ג תוביל לתחרות אמיתית ולהורדת מחירים - או שמא מדובר במהלך שיפגע בחברות התעופה הישראליות ויעמיק עיוותים רגולטוריים ● בדיון התעמתו אור ליביס, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התחבורה, ואורי סירקיס, מנכ"ל ישראייר, על עתיד השמיים הפתוחים בישראל (משך הסרטון: דקות)
אבי בן אסאייג קרא לחיזוק הייצור המקומי ולהסרת חסמי תחרות בכנס מובילות בתעשייה הישראלית של גלובס ● לדבריו, "מי שמשקיע בצפון או בדרום לא עושה טובה, הוא בונה עתיד מבטיח לו ולמדינת ישראל" (משך הסרטון: דקות)
מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן, התייחס בכנס תשתיות לעתיד של גלובס לתוכניות להקים בסיס וויזאייר בנתב"ג ולאפשרות לכניסת אובר לפעילות בישראל • "אני מאמין שוויז זו רק הסנונית הראשונה, וייכנסו עוד חברות. המטרה שלנו היא לראות את המחירים צונחים" • "היוזמה להבאת אובר לארץ מתקדמת בקצב שלא היה אף פעם" (משך הסרטון: דקות)