חן גולן, יו"ר נקסט ויז'ן, אמר בכנס ההשקעות של גלובס כי "המלחמה הייתה זרז, והרחפנים הפכו לכלי אסטרטגי. אף מדינה לא תרשה לעצמה להיות לא מוכנה לקונפליקט הבא" ● ומתי נקסט ויז'ן תגיע לנאסד"ק? "אם זה יהיה נכון לחברה, נהיה הראשונים לעשות את זה" (משך הסרטון: דקות)
הנשיא ה־47 של ארה"ב הוא ככל הנראה אחד האנשים הלא־צפויים שישבו אי־ַפעם בחדר הסגלגל ● הפגשנו בכנס ההשקעות של גלובס שלושה מומחים בכירים באקדמיה כדי לנסות ולהבין איך המשקיעים יכולים לנווט בימים שבהם ציוץ אחד מסוגל לטלטל את הכלכלה הגלובלית (משך הסרטון: דקות)
בפאנל שעסק בקרנות גידור בכנס ההשקעות של גלובס, עומר דגני, שותף מנהל בקרן ספרה, ודקלה קפצן, מנכ"לית קרן נוקד קפיטל, חשפו את מאחורי הקלעים של התעשייה שמנהלת כבר 22 מיליארד דולר ● דגני: "מאמין שהרגולטור בישראל יאפשר ליותר אנשים להשקיע בקרנות גידור כמו בארה"ב" ● קפצן: "אנחנו מחפשים טאלנטים יוצאי דופן. לאו דווקא בעלי רקע פיננסי, אך עם תשוקה לשוק ההון" (משך הסרטון: דקות)
מישל מונץ, ראש תחום ניהול ההשקעות בשוויץ ובשווקים בינלאומיים בבנק יוליוס בר, שוחח עם סיגל שפירא, מנכ"לית יוליוס בר ישראל בכנס החברות המשפחתיות של גלובס על אתגרי הניהול בעסקים משפחתיים ועל הפתרונות ● "הסטטיסטיקה ברורה, רוב העסקים לא מצליחים לשרוד מעבר לדור השני או השלישי", הוא הזהיר (משך הסרטון: דקות)