פגיעת הטיל במכון ויצמן / צילום: ap, Maya Alleruzzo
1התרומה יוצאת הדופן למכון ויצמן
בין נפגעי המערכה האיראנית בחודש שעבר נמצא גם מכון ויצמן למדע, שספג טילים בליסטיים שגרמו להרס רב - חמישה מבנים קריטיים למחקר ולהוראה נפגעו, מעבדות מתקדמות הושבתו וציוד מדעי חיוני הושמד. על מנת לסייע בשיקום הנזקים, ענת וד"ר שמואל חרל"פ תרמו למכון 10 מיליון דולר.
● אירועים ומינויים | התחזית של מנכ"ל לאומי, והכעס של מנכ"ל פוקס
● אירועים ומינויים | מלאומי למזרחי טפחות: עומר אדם באירוע של הבנק המתחרה
● אירועים ומינויים | לקבל את המשכורת באמצע החודש: המהלך המפתיע של קשת טעמים
"מחווה זו מבטאת לא רק מחויבות עמוקה למדע ולחברה הישראלית, אלא גם מסר של תקווה ואמונה בכוחו של הידע לשקם, לבנות ולהוביל קדימה", אומר פרופ' אלון חן, נשיא מכון ויצמן למדע. "אני מקווה שהתרומה תהיה השראה לרבים נוספים להצטרף אלינו, כדי שנוכל להבטיח את המשך פעילותו של המכון כמוקד מצוינות וחדשנות מחקרית, לטובת האנושות כולה".
לפי הערכות ראשוניות של המכון, העלות של שיקום הקמפוס והמעבדות, וכן רכישת ציוד חדש ומורכב, תגיע למאות מיליוני דולרים.

2בידור
פארק השעשועים המקורה Magic Kass יגדיל את שטחו ב-1,000 מ"ר ויחנוך גם מסלול קארטינג חדש. לדברי היזם, ההשקעה הנוספת נאמדת בכ-150 מיליון שקל. הפארק של קבוצת קאס גרופ נפתח במישור אדומים לפני ארבע שנים, בהשקעה של חצי מיליארד שקל. עם השלמת המהלך הוא ישתרע על פני כ-2,500 מ"ר.

3מינויים חדשים
ענבר שוורץ מונתה למנהלת הצמיחה הראשית של דלתא גליל. היא הצטרפה לחברה ב־2014, ומאז אז הייתה חלק מצוות ההנהלה הבכיר.

קרן Team8 ממנה שותפים חדשים: אורי ברזילי יוביל השקעות בסייבר, AI ותשתיות תוכנה; ומת'יו שונפלד ישמש כשותף-תפעולי ויעסוק בבניית מנועי צמיחה.