תרבות

אוכל

כתבות אחרונות

 
מנת פטריות מלך היער צלויות ב''הקטן'' / צילום: וינסנט ואן דן הוגן

החמארה התל אביבית שמציגה מטבח ישראלי חדש ומרגש

סוד הקסם של "הקטן" בשוק לוינסקי טמון במתח שבין המקום הקטן לאוכל הגדול ובין חומרי הגלם המיוחדים להגשה נטולת היומרה

מרב סריג 20.07.2023
מנת סשימי דג ים / צילום: נועם פריסמן

במקום הכי רומנטי וקסום בכנרת שוכנת מסעדה ים תיכונית שמציעה אוכל משובח

"אלטה" על מי הכנרת ומול הרי גולן מציעה אוכל טעים, טרי מאוד, מתובל היטב, התואם את הרוח הים תיכונית של המקום

מרב סריג 13.07.2023
מנת דג קצוץ בסכין / צילום: איתמר גינזבורג

מסעדת שף עם מחירים שפויים ושירות נפלא ששווה להגיע בשבילה עד אילת

השף אוהד לוי פתח בקומת הכניסה של מלון Stay באילת את המסעדה הכי תל אביבית מחוץ לתל אביב

מרב סריג 06.07.2023
מנת ראמן מרוקאי / צילום: מרב סריג

הלב הרחב והשירות החם והאדיב של השף ניכרים בכל מנה במסעדה הזו

השף אורן אסידו, המוביל את OLE, יוצק פרשנות חדשה למנות המסורתיות של המטבח המרוקאי עליו גדל

מרב סריג 29.06.2023
אוקטופוס קונפי ב''שפוי'' / צילום: מרב סריג

המסעדה הקטנה בלב שוק הכרמל בת"א שמגישה מנות שלא תמצאו באף מקום בעיר

"שפוי" בשוק הכרמל בת"א, שבתחילת הדרך היה בר יין, הוא מקום צנוע ושובה לב עם אוכל טוב, אווירה מיוחדת ומחירים הגיוניים

מרב סריג 22.06.2023
מנת רוסט בקר עם פירה דלועים וצ'יפס דלעת ב''רוטנברג'' / צילום: מרב סריג

במקום מבודד בעמק המעיינות מתחבאת אחת המסעדות הקסומות בישראל

"רוטנברג", המסעדה הוותיקה של בני הזוג הילה ויזהר סהר, מציעה ארוחת טעימות חדשה המבוססת על היבול שגדל בחלקה החקלאית הצמודה לה

מרב סריג 15.06.2023
שיפוד פטריית בלק פרל ב- Root to Fruit / צילום: מרב סריג

בבית פרטי בצפון תל אביב מוגשת אחת הארוחות הצמחוניות הכי מפתיעות

תומר חווה מזמין אל ביתו 12 זרים, ומכין עבורם סעודת גורמה מירקות ופירות • הרעיון שמאחורי הוא שימוש יעיל בכל חלקי חומר הגלם

מרב סריג 08.06.2023
באן מי ב''באן מי נונג'' / צילום: מרב סריג

בדרום תל אביב מסתתרת אחת המסעדות הוייטנאמיות האותנטיות בישראל

ב"באן מי נונג", מסעדה ברוח דוכני אוכל הרחוב בהאנוי, מגישים שתי מנות שכל אחת מהן היא עולם שלם של טעמים ואפשרויות

מרב סריג 01.06.2023
מנת שישברק ב''ליאמור'' / צילום: חיים יוסף

בחלל קטן ואינטימי בבאר שבע מתרחשת אחת מחוויות האוכל הכי מיוחדות בישראל

במבנה עות'מאני משופץ בלב העיר העתיקה מארחת השפית לימור עמר כ־15 זרים לחוויית אכילה בת 4 שעות • היין והצ'ייסרים זורמים חופשי, וגם האוכל הנהדר שלה

מרב סריג 24.05.2023
מנת ניו יורק סטייק ב''מו ומו'' / צילום: מרב סריג

"מו ומו" ברחובות: אחת ממסעדות הבשרים המשובחות בישראל

קירבת המסעדה של תמיר לוי לאטליז המשפחתי מהדקת את הקשר בין המטבח לחומר הגלם, מייצרת סדר יום ובאה בסופו של דבר לידי ביטוי בצלחת • שום דבר כאן לא נזרק לפח, אלא מנוצל בתבונה ועם יד טובה ובוטחת

מרב סריג 18.05.2023
מנת פירוגי ב''ארטל פורמל'' / צילום: נועם פריסמן

"ארטל פורמל": ביסטרו תל אביבי אלגנטי המציע אוכל נהדר וחווית אירוח מוקפדת

השפים דור ונגר ומיקה אלקים מבשלים מנות ממטבחי אירופה, הים התיכון והלבנט • כאן ניכרת מחשבה בכל פרט במסעדה: מבגדי העבודה של הצוות, דרך המפות הלבנות ועד הכלים מפורצלן

מרב סריג 11.05.2023
מגש פתיחים ב''דריה'' / צילום: ספיר קוזה

"דריה": מה הופך את המסעדה הזו לאחת מהמסעדות הכשרות הטובות ביותר בישראל?

השפים הלל תווקולי ורונן אליהו מובילים את אחת המסעדות הטובות בתחום, עם מנות נועזות, שירות אלגנטי ונוף מרהיב הניבט מהחלונות

מרב סריג 04.05.2023
פסטייה דגים, סלסת עגבניות וצ'ילי / צילום: אפיק גבאי

"שיינע": מבחר מגוון ונדיר של דגים שזוכים לטיפול הטוב ביותר מידי השף

שף המסעדה, אסף גבאי, עובד עם דגה מקומית או דגה מיובאת, המגיעה במשלוח מיוחד למסעדה • רבות מהמנות מטופלות בדומה לאופן שבו נהוג לטפל בבשר: יישון ופירוק למשל • האירוח פה חם והצוות שירותי ואדיב: הוא שם כדי לעזור עם האוכל, לתת דגשים ולוודא שכולם שבעי רצון

מרב סריג 27.04.2023
מנת ''לחם אש'' ב''נומי'' / צילום: חיים יוסף

"נומי": מסעדת השף בלב שטח חקלאי בעמק חפר שמגישה את המנות היישר מהאש

גדי בור ויונתן דנון הכירו במטבח של מסעדת "כתית" של מאיר אדוני ופתחו יחד מסעדה בלב שטח חקלאי • רבות מן המנות בה מותקנות בטאבון או על גריל פחמים

מרב סריג 20.04.2023
מנת שניצל קרפצ'יו סלמון כתום ב''דבורה'' / צילום: אריאל עפרון

בצהריים אלגנטית, בערב פרועה ומשוחררת: המסעדה הכשרה של אייל שני ושחר סגל

"דבורה" נפתחה במלון "דברה בראון" בת"א לפני שנה • לאחר שוויתרו שם על הגימיקים, היא הפכה למסעדה עניינית ומהנה

מרב סריג 13.04.2023
מנת ''אל אמין'' ב''קולומבו'' / צילום: אורי כהן

המסעדה בקיבוץ לוחמי הגטאות עם האוכל הים תיכוני, האווירה השמחה והשירות העצמי

השף אורי כהן הגיע למקום בעקבות אהבה, שם הקים על חורבות הכלבו את המסעדה הזעירה שלו, בה הוא מבשל מה שבא לו וכמה שבא לו

מרב סריג 04.04.2023

   1234   

   נמצאו 64 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 4