גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

הבורסה ננעלה בעליות; על בד זינקה ב-31% לאחר הדוחות

מחזור המסחר הסתכם בכ-812 מיליון שקל ● עליות בולטות נרשמו במניות פרשמרקט, אלוני חץ, קמהדע, אלקו ופוקס ● לאומי: "בנק ישראל צפוי, במסגרת הודעת הריבית השבוע, לשוב ולהעלות את תחזית הצמיחה לשנת 2020 ולהפחית את היקף הירידה הצפויה בתוצר"

בורסת תל אביב / צילום: רויטרס
בורסת תל אביב / צילום: רויטרס

סקירת המסחר: דיווחים שוטפים, מגמות, מדדים, שערי מניות, אג"ח, מט"ח וסחורות והמלצות אנליסטים

 

 ליאו ליידרמן, היועץ הכלכלי הראשי של בנק פועלים, מסמן את הסקטור שכבר התאושש משמעותית בארה"ב; וגם, עונת הדוחות נמשכת - עד כמה היא מגלמת את משבר הקורונה? | דו"ח השווקים היומי עם גיא בן סימון, הצטרפו לשידור החי

15:57

יום המסחר הראשון לשבוע מקוצר בבורסה ננעל בעליות. מחזור המסחר הסתכם בכ-812 מיליון שקל.

עליות בולטות נרשמו היום (א')  במניות פרשמרקט, אלוני חץ , קמהדע , אלקו ופוקס  . על בד קפצה 31% במחזור גבוה לאחר פרסום הדוחות לרבעון הראשון. 

ירידות בולטות נרשמו במניות מלם תים, נייר חדרה  וקבוצת דלק. 

14:20

יום המסחר הראשון לשבוע זה בבורסת תל אביב מתנהל במגמה חיובית, הממשיכה את כיוון המסחר מהשבוע שעבר, שאותו סיכמה הבורסה המקומית בקפיצה של יותר מ-5%. בשל חג שבועות, שבוע המסחר הנוכחי יהיה קצר מהרגיל ויכלול ארבעה ימים.

בסוף השבוע האחרון הסתיים המסחר בבורסות וול סטריט בנטייה חיובית. כלכלני לידר שוקי הון ציינו כי "בתחילת השבוע שעבר עלו שוקי המניות על רקע חדשות אופטימיות", בקשר לחיסון שמפתחת חברה אמריקאית לטיפול בווירוס הקורונה, וכן בתמיכת דבריו של יו"ר הבנק הפדרלי, ג'רום פאוול. עוד הוסיפו בלידר כי "הנתונים הכלכליים בארה"ב היו מעורבים", וכי "ההרעה ביחסים בין ארה"ב לסין ממשיכה להעיב".

למרות הכיוון החיובי בשווקים בתקופה האחרונה, מתחילת השנה מציג מדד המניות ת"א-35 ירידה של כ-15%.

בצד החיובי של מדד ת"א-35, מניית בזק  בולטת בעלייה חדה, בהמשך לקפיצה של כ-8% שרשמה ביום חמישי האחרון, על רקע פרסום דוחותיה הכספיים לרבעון הראשון של השנה. עוד בצד החיובי של המדד המוביל, מניות חברות הנדל"ן מליסרון , אלוני חץ  ועזריאלי מטפסות בחדות.

בצד השלילי בת"א, מניית קבוצת דלק צונחת ואיתה יחידות ההשתתפות של דלק קידוחים. 

במסחר באג"ח הקונצרניות נרשמת היום יציבות, ואילו במסחר באג"ח הממשלתיות נרשמת מגמה מעורבת. 

12:40

נמשכות העליות בבורסה. מניית על בד  מזנקת במחזור גבוה לאחר שהחברה דיווחה היום על עלייה של 18% בהכנסות ברבעון הראשון, לעומת הרבעון המקביל אשתקד, לרמה של כ-429 מיליון שקל. בשורה התחתונה, על בד דיווחה על מעבר לרווח נקי של 22 מיליון שקל ברבעון הראשון, לעומת הפסד של כ-3.2 מיליון שקל ברבעון הראשון של 2019.

11:25

עליות בבורסה. מדד ת"א 35 מתקדם בכ-1%, כאשר מליסרון  בולטת בעלייה של 2.5% לאחר המלצה חיובית בצד לאומי שוקי הון לאחר פרסום הדוחות בשבוע שעבר. 

מנייתה קמהדע  מזנקת ביותר מ-10% בהמשך לעליות שרשמה המניה בוול סטריט בסוף השבוע האחרון.

מנייתה של קבוצת דלק  ממשיכה במסע דרומה וצונחת בעוד כ-5%.

שיח מדיקל  דיווחה על גיוס של 20 מיליון שקל בהון לצד פרסום הדוחות לרבעון הראשון.

לקראת הודעת הריבית של בנק ישראל מחר מעניין יהיה לראות האם בנק ישראל ישנה את המדיניות או אולי את התחזיות על רקע פתיחת הסגר. "אנחנו חושבים שכרגע עיקר הדרג הוא במשרד האוצר ומדיניות הממשלה. מה שמשתבקש הוא שיאיצו את היישום לסיוע לעסקים קטנים", אמר ליאו ליידרמן, היועץ הכלכלי הראשי של בנק פועלים בראיון לגלובס.

"מבחינת המדיניות המוניטרית אין צורך בשינוי שכן הריבית נמוכה, עקום התשואה נמוך, ולכן לא מתבקשת התערבות נוספת בשלב זה. מה עוד, שבנק ישראל ירצה לראות את התמונה המתגבשת לגבי התקציב נוכח הממשלה החדשה. הסביבה המקרו כלכלית לא הראתה שינויים כלשהם, ואם כבר, הסרת הסגר בישראל כבר מתחילה להצביע על התאוששות מסוימת לכיוון החיובי", אמר ליידרמן.

מחזור המסחר נמוך ומסתכם בכ-220 מיליון שקל. 

10:00

יום המסחר בבורסה נפתח תוך עליות קלות במדדי המניות המובילים. מניות לייבפרסון , נייס ופתאל מובילות את העליות. מנגד, קבוצת דלק  רושמת ירידה חדה. 

ד"ר גיל בפמן, הכלכלן הראשי של בנק לאומי, ודודי רזניק, אסטרטג הריביות של לאומי שוקי הון, מעריכים בסקירתם השבועית כי "בנק ישראל צפוי, במסגרת הודעת הריבית השבוע, לשוב ולהעלות את תחזית הצמיחה לשנת 2020 ולהפחית את היקף הירידה הצפויה בתוצר השנה. כנגד, מידת עליית התוצר החזויה בשנת 2021 צפויה להתמתן".

לדבריהם, " נראה כי קצב התאוששות המשק מהיר יחסית במרבית הענפים למעט, כרגע, ענפי התיירות, תעופה והתרבות. עם זאת, ענפים אלו ואחרים, כמו מסעדות, צפויים להיפתח במהלך התקופה הקרובה. תחזית הצמיחה של בנק ישראל מראשית אפריל, הייתה לנסיגת התוצר בשיעור של 5.3% השנה ובבסיסה עמדה ההנחה כי רק לקראת סוף חודש יוני יחזור המשק לקצב פעילות דומה ברמתו לפעילות טרום המשבר. לפיכך נראה כי תחזית הצמיחה של בנק ישראל צפויה להתעדכן כלפי מעלה ויתכן וגם התחזית לשיעור האבטלה ולגרעון הממשלתי יתעדכנו בהתאמה. אנו בלאומי חוזים, מאז אמצע חודש מרץ, נסיגה בתוצר השנה בקצב נמוך ביחס להערכת בנק ישראל בשיעור של "2.7%".

בפמן ורזניק מתייחסים גם לשוק האג"ח הממשלתי ומעריכים כי " העלייה החדה בציפיות האינפלציה בשבוע האחרון מורידה מאטרקטיביות ההשקעה בצמודי המדד ומחזירה, להערכתנו, את הצורך בהשקעה מאוזנת בין שקלים לא צמודים לצמודי מדד. ציפיות האינפלציה לאורך העקום נראות סבירות כרגע ומגלמות את הערכת השוק כי סביבת האינפלציה צפויה לחזור לרמתה טרום המשבר של 0.5-1.0%. תנאי הרקע להשקעה בשוק האג"ח הממשלתי ממשיכים להיות חיוביים ובהם תכנית הרכישות של בנק ישראל, סביבת הריבית הנמוכה וסביבת התשואות בעולם, הממשיכה וצפויה להיוותר נמוכה. פרוטוקול הפד חשף את החשיבות בעיני חברי הפד של שמירה על רמה נמוכה יחסית של התשואות הארוכות, דבר הצפוי להקרין על שוקי האג"ח הממשלתיים בעולם. אנו ממליצים על השקעה במח"מ בינוני - ארוך של כ - 7 שנים. מומלצת אחזקה מאוזנת בין שקלים לא צמודים לצמודי מדד. צמודי המדד מומלצים להשקעה בעיקר בטווח של 3-7 שנים. החשיפה לשקלים הלא-צמודים מומלצת לטווח של 7 שנים ומעלה. מומלצת אחזקת אג"ח ממשלתי בריבית משתנה חלף אחזקת מק"מ, על רקע ירידת התשואות מתחת לרמת ריבית בנק ישראל ולאור הערכתנו כי ריבית בנק ישראל איננה צפויה לרדת עוד בתנאים הנוכחיים".

09:00

וואן טכנולוגיות דיווחה על תוצאותיה לרבעון הראשון של השנה. בשורה התחתונה, הרווח הנקי עלה ב-7.3% ברבעון הראשון של השנה לעומת הרבעון המקביל אשתקד והסתכם ב-20.6 מיליון שקל. ההכנסות של החברה טיפסו ב-3.2% ל-431 מיליון שקל. החברה החליטה שלא לחלק דיבידנד ברבעון הנוכחי.

07:00

יום המסחר הראשון לשבוע המקוצר בבורסה בתל אביב צפוי להיפתח הבוקר בהמשך לנעילה המעורבת בוול סטריט ביום שישי האחרון. בשל חג השבועות לא יתקיים מסחר בבורסה ביום חמישי הקרוב. 

בורסות וול סטריט רשמו נעילה מעורבת כאמור כאשר הדאו ננעל ביציבות בטריטוריה האדומה אך ללא שינוי מהותי, הנאסד"ק עלה ב-0.4% ומדד S&P 500 הוסיף 0.24% לערכו.

מניית קמהדע חוזרת מוול סטריט עם פער חיובי של 15%, טבע חוזרת עם פער שלילי של 0.2%, נייס עם פער חיובי של 2.4%, אודיוקודס עם פער חיובי של 2.9%, לייבפרסון עם פער חיובי של 5.2%, ומנגד טאואר חוזרת עם פער ארביטרז' שלילי של 1.8%. 

עונת הדוחות לרבעון הראשון של 2020 נמשכת כאשר מעניין יהיה לראות את השפעת הקורונה על החברות המדווחות. בין אלו שידווח השבוע: חילן, מיטרוניקס, דנאל, פז נפט, רוטשטיין, שטראוס, אבוג'ן, אלביט מערכות והבורסה לני"ע בתל אביב.

את השבוע החולף בבורסה סיים מדד ת"א 35 עם עלייה של 5.2% (ומתחילת השנה ירד ב-15.4%); מדד ת"א 90 עלה השבוע ב-6% (ומתחילת השנה איבד 8.5%); מדד הבנקים קפץ השבוע ב-5.8% (מתחילת השנה איבד 26%).

ננו דיימנשן נפרדה מהמסחר בבורסה בתל אביב בשבוע החולף ומניותיה נמחקו מרצון. מנייתה של החברה ממשיכה להיסחר בנאסד"ק תחת הסימול: NNMD. כיום נסחרות 52 מניות דואליות, כלומר ישראליות שנסחרות בארה"ב או באירופה בנוסף להיותן בבורסה בתל אביב.

ברי גנדנשטיין, אנליסט בכיר בלאומי פרטנרס, המעלה את ההמלצה למניית מליסרון לאחר פרסום הדוחות מ"תשואת שוק" ל"תשואת יתר", במחיר יעד של 154 שקל למניה, המשקף אפסייד של 21% על מחיר השוק. מדובר בפער גבוה משמעותית ביחס לרוב חברות הנדל"ן האחרות. לדברי גנדנשטיין, "מליסרון מציגה עליה קלה ב-NOI, כאשר השפעת הסגר עוד לא מופיעה בדו"ח הנוכחי, וזאת כיוון שהחברה מעניקה הקלות לשוכרים בגין אפריל ותחילת מאי. ברמת הפדיונות במרכזים המסחריים, החברה דיווחה כי מהפתיחה ועד ל- 17 במאי היא מרגישה בעלייה של כ-10% בפדיונות בקניונים האזוריים והשכונתיים ביחס לתקופה המקבילה אשתקד, וירידה של כ-10% בקניונים העירוניים (המהווים כ-12% מה-NOI), כאשר 99% מהחנויות שיכולות להיפתח חזרו לפעול. כמו כן, בשבוע האחרון הורגשה עליה נוספת בפדיונות ביחס לתקופה המקבילה, וזאת במקביל לתנועה בהיקף נמוך מעט ביחס לתקופה המקבילה, כאשר המסעדות ומתחמי הבילוי טרם נפתחו. החברה הפחיתה את שווי נכסי הנדל"ן ב-318 מיליון שקל לאור תחזית להשפעות נקודתיות בלבד על תזרים הנכסים וללא שינוי בשיעורי ההיוון. כמו כן, מליסרון מציגה רמת נזילות גבוהה ויכולת למחזר אג"ח בשוק ההון", כתב גנדנשטיין.

עוד כתבות

הבורסה בתל אביב / צילום: Shutterstock

הבורסה ננעלה במגמה מעורבת; המניה שזינקה ב-88% מתחילת השנה

ת"א 35 ננעל בעלייה של 0.6%, ת"א 90 ירד ב-0.6% ומדד הבנקים עלה ב-1.4% ● הדולר מתחזק על רקע המתיחות בגזרת איראן ● מניית מגה אור בלטה בעליות והשלימה זינוק של 88% מתחילת השנה ● ואיך סיכמו המדדים את חודש פברואר?

וול סטריט, ניו יורק / צילום: Shutterstock

נעילה אדומה בוול סטריט; נטפליקס ופרמאונט זינקו

מדד נאסד"ק רשם את הביצועים החודשיים הגרועים ביותר שלו מאז מרץ 2025 ● נטפליקס קפצה לאחר שענקית הסטרימינג סירבה להעלות את הצעתה על וורנר ● OpenAI משלימה סבב גיוס של 110 מיליארד דולר עם גיבוי של אמזון, אנבידיה וסופטבנק ● נעילה מעורבת בבורסות אירופה ● דל טכנולוג'יס זינקה לאחר דוחות טובים

תור לקוםות בסניף של טיב טעם, הבוקר / צילום: באדיבות עובדי טיב טעם

הבהלה לנייר טואלט: התנפלות על רשתות השיווק. אלה המוצרים המבוקשים

בעקבות התקיפה באיראן והאזעקות הבוקר, נרשמה עלייה של מאות אחוזים בתנועת הלקוחות ברשתות הפתוחות בשבת עם זינוק בביקושים למים, שימורים ונייר טואלט ● ברשתות מדגישים כי אין מחסור וכי המלאים מלאים, בעוד שירותי המשלוחים המהירים הושבתו בהתאם להנחיות פיקוד העורף

שלמה איזנברג / צילום: תמר מצפי

אחרי הקריסה במניה: שלמה אייזנברג פרסם הצעת רכש למזג את מלם תים לחברה האם

בעל השליטה מקפל שכבה, לתוך החברה האם, באמצעות החלפת מניות אחרי שקיבל את אישור רשות המסים שהאירוע לא ייחשב כאירוע מס ● בחודש האחרון מניות חברות ה- IT קרסו בבורסה בעקבות החשש שה- AI עלול להחליף את חברות התוכנה ● מלם תים צללה ביותר מ-30%

''אחרי המסיבה''. הצעקה שמטלטלת הכול / צילום: באדיבות סלקום טי.וי

הדרמה שנחשבת לאחת הטובות של השנה ומגיעה מניו זילנד

"אחרי המסיבה" היא מיני־סדרה ניו זילנדית שהגיעה למסך הישראלי ומציעה דרמה מטלטלת על אמת שנאמרת בקול רם מדי עבור קהילה שמעדיפה שקט ● מורה לביולוגיה מאשימה את בעלה בהטרדת נער, חייה מתפרקים והעיירה כולה נאלצת לבחור צד

ביקור ראש ממשלת הודו, נרנדרה מודי, בכנסת / צילום: נועם מושקוביץ-דוברות הכנסת

יותר מנשק או טכנולוגיה: מה חיפש ראש ממשלת הודו בישראל השבוע

השבוע נולדה בישראל "ארכיטקטורת היהלום": רשת בריתות אסטרטגית המשתרעת מיוון במערב ועד הודו ● בלב הציר עומד נרנדרה מודי שהגיע לירושלים כדי לקבוע סדר עולמי חדש ● איך נראה המרחב מהעיניים שלו ומה אנחנו מביאים לשולחן? ● טור אורח 

סמטת דיאגון מתוך ''הארי פוטר'' באולפני הוורנר ברדרס / צילום: ap, Ross D. Franklin

מהפך דרמטי בארה"ב: בוורנר ברדרס מעדיפים את ההצעה המשופרת של פרמאונט, נטפליקס נסוגה

לאחר שחתמה עם נטפליקס בחודש דצמבר על עסקה שהוערכה בכ-83 מיליארד דולר, חברת וורנר ברדרס מסרה אמש כי הצעתה המשופרת של חברת פרמאונט בסך 111 מיליארד דולר "עדיפה" ● מנכ"לי נטפליקס בתגובה הלילה: "העסקה כבר אינה אטרקטיבית מבחינה כלכלית"

ג'ק דורסי, מייסד טוויטר וסקוור / צילום: Shutterstock, Frederic Legrand - COMEO

היזם שמפטר 4,000 עובדים ביום אחד. מה הוא יודע שאנחנו לא

גל פיטורים נוסף; ג'ק דורסי, ממייסדי טוויטר ומנכ"ל חברת התשלומים האמריקאית בלוק, הודיע בדואר אלקטרוני לבעלי המניות שלו כי החברה תקצץ קרוב למחצית מעובדיה ● בלוק, שנסחרת בבורסת ניו יורק לפי שווי שוק של 33 מיליארד דולר, ייצרה רווח נקי של כחצי מיליארד דולר ברבעון השלישי של השנה שעברה ● המנייה זינקה במסחר המאוחר בכ- 24%

פעמון הבורסה בתל אביב / צילום: Shutterstock

מיהי חברת הסייבר העולמית שהחלה להיסחר השבוע בתל אביב?

במגילת אסתר מי היה המדתא, מה שמו העברי של הירק קייל, ואיזה אירוע צולם ושודר בטלוויזיה הרומנית בערב חג המולד 1989? ● הטריוויה השבועית

הר תנופה. יש גם סחלבים / צילום: יובל אינהורן

כלניות בשלושה צבעים וסחלב במופע נדיר: מסלולי הפריחה שלא הכרתם

בימים שבהם נדמה שעל כל כלנית צצים עשרה מדריכים שיסבירו לכם איך להגיע אליה באפס מאמץ, הכנו לכם שלוש המלצות לטיולי פריחה דווקא למיטיבי הלכת

יהלי רוטנברג, החשב הכללי באוצר / צילום: יוסי זמיר

הבכיר לשעבר שבטוח: "אנחנו הכי קרובים להשבתת פעילות הממשלה מאי פעם"

כחשב הכללי באוצר יהלי רוטנברג גייס חוב חסר תקדים, התמודד עם הורדת הדירוג הראשונה של ישראל ונדרש לצנן את הוצאות הביטחון: "אמרתי - אל תאלצו אותי לבחור בין צה"ל לעמידה בתקציב" ● עכשיו הוא חושף את הפינות האפלות שדורשות פיקוח - ומתכנן את הטרק בנפאל

מה עשה החיסכון בפברואר? / צילום: Shutterstock

הירידות במניות העיבו, אבל החודש חיובי: מה עשה החיסכון שלכם בפברואר?

למרות הירידות בבורסה בימים האחרונים, חודש פברואר צפוי להסתיים עם תשואה חיובית בקופות הגמל וקרנות ההשתלמות ● לפי תחזית מיטב, התשואה הממוצעת ברוטו של קופות הגמל וקרנות ההשתלמות תהיה בפברואר 0.5% ובחודשיים הראשונים של השנה 2.6%

צחי נחמיאס / צילום: ורד פיצ'רסקי

צחי נחמיאס מכה בברזל החם: הנפקת ענק לאחר דוח חזק

מגה אור מגייסת 615 מיליון שקל בהנפקה פרטית למנורה ומגדל ● ההנפקה מתבצעת בפרמיה של 5% על מחיר הנעילה בבורסה

כבר לא "רוקי" ו"קראטה קיד": לספורטאים בקולנוע היום יש נקודות חולשה

מסימון ביילס ועד הקאמבק של אליסה ליו - מהפכת הספורטאיות של העשור האחרון לא נולדה על הפודיום, אלא בהחלטה לעצור ולחזור לתחרות בתנאים שהן מנסחות לעצמן ● התופעה לא פוסחת על המסך ההוליוודי, שמחליף את הפוקוס מהשאלה "איך הם מנצחים?" ל-"מה נשאר מהם אחרי הניצחון?"

וול סטריט / צילום: ap, Mary Altaffer

וול סטריט ננעלה בירידות; אנבידיה נפלה ב-5.5%, מניות הקוונטים זינקו

נאסד"ק ירד ב-1.2% ● מניות התוכנה עלו, זה היום השלישי ברציפות ● מניות הקוונטים זינקו בעקבות דוחות טובים של IonQ ודי ווייב ● עלייה קלה במספר המובטלים החדשים בארה"ב ● התשואה על אג״ח ממשלת ארה״ב ל-10 שנים ירדה לשפל של 2026 ● אחרי ההתאוששות אתמול, הביטקוין נסחר סביב 68 אלף דולר

מייקל ברי

מייקל ברי מזהיר: זוהי "מלכודת המיליארדים" של אנבידיה

למרות תחזית חזקה להמשך, מניית אנבידיה נופלת במסחר בוול סטריט ● מייקל ברי: הסיכון שלה גדל, אנבידיה עלולה להיתקע עם התחייבויות ענק ל-TSMC ועם מלאי שאין לו קונה - מצב שעלול לרסק את שולי הרווח שלה

סם אלטמן, מייסד ומנכ''ל OpenAI / צילום: Shutterstock

OpenAI שוברת שיאים: גייסה 110 מיליארד דולר לפי שווי של 730 מיליארד

אמזון, אנבידיה וסופטבנק הובילו את הסבב הפרטי הגדול בהיסטוריה ● המהלך ממצב אותה כחברת הטכנולוגיה הפרטית בעלת השווי הגבוה בעולם ● במקביל נחתמה שותפות ענן אסטרטגית בהיקף עתק והחברה מציבה יעד של מאות מיליארדי דולרים בהוצאות מחשוב עד סוף העשור

מתקן נפט באיראן / צילום: Reuters, Essam Al-Sudani

לאיראן יש מהלך אחד שיכול לטלטל את שוק הנפט

המתיחות הביטחונית מחזירה את פרמיית הסיכון לשוק האנרגיה: אף שחלקה של איראן באספקה העולמית הצטמצם לכ-3% בלבד, שליטתה הגיאוגרפית בסמוך למיצרי הורמוז - דרכם עוברים כ-30% מהנפט המשונע בים - מעניקה לה מנוף השפעה משמעותי על המחירים ● תרחיש של פגיעה בנתיבי השייט עלול לזעזע בראש ובראשונה את אסיה, ובמיוחד את סין, אך גם להקפיץ את מחיר הברנט מעבר לרמות שנרשמו בימים האחרונים

וינרוט, האחים גרטנר והשופט איתן אורנשטיין / צילום: יונתן בלום, איל יצהר

ביהמ"ש קבע: העיזבון של וינרוט ישלם מאות מיליונים. ומה יעלה בגורל היורשים?

לאחר שנים ארוכות של התדיינות, בית המשפט המחוזי בירושלים אישר את פסק הבוררות וחייב את יורשי עו"ד ד"ר יעקב וינרוט לשלם מעזבונם לאחים משה ומנדי גרטנר ● עם זאת, האחים גרטנר דרשו סכום גבוה מהעיזבון, והנושא יעבור, שוב, להכרעת הבורר

איזו בשורה יקבלו בקרוב 700 אלף עובדי המגזר הציבורי?

מה הם היעדים המבוקשים לרילוקיישן מצד ישראלים עשירים, ומדוע הנגיד הותיר את הריבית על כנה? ● חושבים שאתם בקיאים בכל מה שקרה השבוע בכלכלה בארץ ובעולם? בואו לבחון את הידע שלכם ● החידון הכלכלי של גלובס