גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

תורם למטולה ומשקיע סדרתי: הבעלים החדש של החברה הביטחונית הלוהטת

בשבוע שעבר התברר כי אלעד, לשעבר קצין בשייטת ובעלי קבוצת כדורגל, צפוי להפוך למשקיע מרכזי בחברה הביטחונית אירודרום, שמנייתה זינקה פי 10 בשלושה חודשים ● בעבר רכש אלעד חברות בתחומים מגוונים, בהן רשת שילב וסינרג'י כבלים ● "רונן לומד חברה לפרטים ולא מנהל בשלט רחוק", מספר עליו שותפו בסינרג'י

רונן אלעד / צילום: יח''צ
רונן אלעד / צילום: יח''צ

לעוקבים אחר מניות השורה השלישית בבורסה בת"א היה קשה לפספס את הדרמה האחרונה במניית החברה הביטחונית הקטנה אירודרום , שזינקה תוך שלושה חודשים בפי 10, לאחר שהכריזה על מספר הסכמי השקעה במניותיה.

אירודרום פועלת בתחום הביטחוני החם של כלי טיס בלתי מאוישים. החברה מתמקדת בתכנון, פיתוח, ייצור ואינטגרציה של כטב"מים לשימושים צבאיים ואזרחיים לצד איסוף, ניתוח ועיבוד מידע באמצעותם.

מבצעי המימון ושיעורי התפוסה: אמפא מציגה דוחות ראשונים
מאבק בתוך המשפחה: בעלי מניות ברדקום דורשים להדיח 5 דירקטורים

לפני קצת יותר משנה, צנחה מניית אירודרום אחרי שנודע שמשרד הביטחון צמצם הזמנה גדולה מהחברה, ובהמשך נודע שהחברה עיכבה דיווח בנושא. בעקבות זאת נאלץ מייסד החברה, רועי דגני, להתפטר מניהולה ובהמשך פורסם דוח ביקורת של רשות ני"ע ממנו עלתה "תמונה מדאיגה וחמורה".

ממצאי הביקורת העלו כשלים מהותיים בתהליכי קבלת ההחלטות הניהוליות בחברה, בדגש על המנכ"ל לשעבר. בדצמבר 2025 נערך חיפוש במשרדי החברה ובכירים בעבר ובהווה נחקרו.

ובחזרה לרנסנס המחודש במניה: בשבוע שעבר נודע כי מי שיהפוך בקרוב למשקיע הגדול באירודרום, בכפוף לאישור אסיפת בעלי המניות, הוא איש העסקים רונן אלעד - שיחזיק באמצעות חברה בבעלותו בכ־30% מהמניות וימונה גם לדירקטור בחברה. ההשקעה של אלעד באירודרום, הנסחרת כעת בשווי של יותר מרבע מיליארד שקל, מתבצעת במחיר שהיה גבוה ממחיר השוק כשעסקת ההשקעה נחתמה, אך הזינוק במניה מאז הפך אותו להנחה של כ-70% ביחס למחיר הבורסה.

אלעד, 61, שכבר עשה לעצמו שם ברכישת חברות, השבחתן והכנסת שותפים אסטרטגיים, לא מגיע לבדו לאירודרום. הוא מביא איתו שלושה "כוכבים" בולטים: אנשי הנדל"ן ברק רוזן ואסי טוכמאייר (בעלי ענקית הנדל"ן, ישראל קנדה) וכן את ראש המוסד לשעבר, יוסי כהן.

אלעד התקשר בהסכם אופציה עם רוזן, שאם תמומש יקטן חלקו ל־15% ממניות אירודרום ורוזן יחזיק 14.3% (כאשר רוזן יוכל להסב חלק מהאופציות שלו לידי טוכמאייר וכהן).

לפי הזימון לאסיפת בעלי המניות, צירופם של השלושה על ידי אלעד נועד לתמוך ולחזק היבטים אסטרטגיים שונים בפעילות אירודרום - כהן, שמיועד לתרום להאצת פעילות הפיתוח העסקי וחיזוק קשריה בזירה הבינלאומית, ורוזן וטוכמאייר שיחזקו את ממשקיה מול שוק ההון והמערכת הפיננסית.

גם לאלעד עצמו יש ניסיון לא קטן בשוק ההון, אולם הוא הרבה פחות מוכר מצמד יזמי הנדל"ן האמביציוזיים. מי שבעברו הצבאי שירת בשייטת 13 (בדרגת רב סרן), מחזיק כיום בחברות הפועלות בתחומי התשתיות והתעשייה, כשבעבר החזיק גם ברשת המוצרים לתינוקות שילב והיה שותף להקמת רשת המוצרים לבית ג'מבו יוון.

אלעד עצמו, לא אוהב להתראיין. ניסיון לתהות על קנקנו בשיחות עם שותפים בהווה ובעבר מעלה בעיקר דברי שבח. ברק רוזן, שיהפוך בקרוב לשותפו באירודרום, אומר לגלובס כי הוא "איש עבודה, מדבר איתי בשש בבוקר. הוא מלח הארץ, אחלה גבר; אוהב מאוד ספורט, אוהב יוגה ופאזלים; גר בסביון, מארח בחגים ובשבתות עשרות אנשים".

שהעובדים יבואו עם חיוך

השקעה משמעותית בפורטפוליו של אלעד היא בחברת התעשייה סינרג'י כבלים, שנוסדה לפני הקמת המדינה, ומייצרת כבלי נחושת להולכת חשמל ממפעלה בשדרות. אלעד משמש כיום כיו"ר החברה, שאותה רכש מידי קרן פורטיסימו בשנת 2021 לפי שווי זעום של כ־15 מיליון שקל, לאחר שנים ארוכות שבהן סבלה מקשיים ואף נדרשה להסדר חוב.

בהמשך הציף ערך משמעותי בהשקעתו, תחילה באמצעות תהליכי התייעלות והתרחבות, שהגדילו משמעותית את הכנסות סינרג'י ואת רווחיה, ובהמשך כשהכניס לפני שנתיים את קרן מנור אוורגרין להשקעה בחברה.

הקרן הזרימה 80 מיליון שקל תמורת 35% ממניות סינרג'י, ובהמשך מיזגה לתוכה את אחת מהחזקותיה - יונירום, שהיא ספקית מובילה של מערכות אל־פסק גדולות וציוד נלווה לחוות שרתים.

אבי אורטל, שמוביל את קרן מנור אוורגרין, אומר על אלעד כי "הוא שותף נהדר, אנחנו מתייעצים על כל דבר ונוצרה חברות מאוד גדולה, שלוקחת את העסק לגבהים חדשים".

לדברי אורטל החברה הממוזגת סינרג'י־יונירום הפכה לקבוצה גדולה בעולם תשתיות החשמל. "רונן כאיש עסקים עובד קשה, לומד את החברה לפרטים ומכיר טוב את קו הייצור, הוא נמצא שם ולא מנהל בשלט רחוק", הוא מוסיף. "מעבר לחריצות ולכך שהוא מכיר את העסק לפני ולפנים, הוא חבר טוב. יש הרבה אנשי עסקים מוצלחים וחכמים, אבל פה נוצרה גם שותפות אמת".

אלעד זוכה לפירגון, אולי לא טריוויאלי, גם מיו"ר ועד העובדים של סינרג'י, ניסים פרץ. "אני עובד בחברה משנת 1973. בעבר, כל מה שהשגנו לטובת העובדים היה בקשיים, אבל מאז שהגיע בעל הבית הזה - זה השתנה. כל בעיה אישית שיש לעובד, הוא אומר: 'ניסים, תגיד לי, כדי שכל מי שעובד איתי יהיה מבסוט ויבוא בחיוך לעבודה'. היום אין בחברה תחלופה של עובדים, רק חוסר".

מפעל סינרג'י שבשדרות, המעסיק כ־150 עובדים, עובד 24/7 כמפעל חיוני ולדברי פרץ (תושב המקום), כבר ארבעה ימים אחרי ה־7 באוקטובר חזר לעבודה סדירה. אלעד, הוא מוסיף, "היה עם האנשים בשטח. התייצב במפעל כמעט כל יום".

השקעה נוספת יש לאלעד בחברה התעשייתית פלסטופיל, שגם בה הוא משמש כיו"ר, ושלפחות בינתיים מתקשה להניב לו פירות. אלעד השקיע בחברה הבורסאית, העוסקת בייצור יריעות פלסטיק גמישות לאריזת מזון מצונן ולמוצרים אחרים, בשנת 2022 וכיום הוא מחזיק בכ־18% ממניותיה ושולט בה לצד קיבוץ הזורע (שמכר לו את המניות). פלסטופיל שלא משתתפת בחגיגת העליות בבורסה בת"א, נסחרת כיום בשווי של כ־100 מיליון שקל (דומה לזה שבו השקיע אלעד).

ארבע שנים בהפועל פ"ת

שנים לפני שהתפרסם בעולם העסקים היה אלעד מוכר בחוגי הספורט כבעלים של קבוצת הכדורגל הפועל פתח תקווה, שאותה רכש ב־2005 וכעבור ארבע שנים הודיע על עזיבתו. הוא אמר אז (כפי שצוטט באתר וואלה): "ברמה המקצועית, אני מודה שעשיתי ים טעויות. עם זאת, כל אחד שיכול להתפנות רגשית וכלכלית ותהיה לו הזדמנות לקחת מועדון כדורגל, אני ממליץ בחום אחרי מה שעשיתי וקיבלתי בחוויה הזו".

כיום הכדורגל הוא חלק מהפעילות החברתית שלו, והוא בוועד המנהל של עמותת "שער שוויון", שמקדמת מוביליות חברתית באמצעות כדורגל.

"מותח את החבל"

בשנת 2017 עלה שמו של אלעד לראשונה לכותרות הכלכליות, כשרכש את פעילות ברי המים של אלקטרה מוצרי צריכה בכ־10 מיליון שקל. בסוף אותה שנה העלה הילוך כשרכש את רשת המוצרים לתינוקות שילב מידי המייסדים, שושי ואיציק אורן.

המהלך הראשון שביצע אלעד לאחר ההשקעה בשילב דומה במידה מסוימת למהלך המתוכנן באירודרום ומגדר מבחינתו את הסיכון. שבועות ספורים לאחר שנודע שהוא רוכש את החברה ממייסדיה בכ־75 מיליון שקל, הוא הכניס כשותפה את קבוצת האופנה פוקס של הראל ויזל בהחזקה של מחצית מהחברה.

בדיווחים בתקשורת נכתב שאת חלקו ברכישה מימן אלעד באמצעות הלוואה, והכנסת פוקס לעסקה הובילה לכך ש"כמעט לא הוציא כסף מכיסו ברכישה". באירודרום, כאמור, עוד טרם אישור ההשקעה הוא הודיע על שילובם הצפוי של רוזן, טוכמאייר וכהן.

בשנת 2020 מכר אלעד את החזקותיו בשילב לידי פוקס ובנק הפועלים לפי שווי כפול מזה שבו רכש את הרשת ורשם אקזיט נאה. אשתקד, נפרד מהחזקה משותפת נוספת עם פוקס ברשת המוצרים לבית ג'מבו, כשמכר לה את החזקותיו (10%) תמורת 12.5 מיליון שקל. בעבר ניהל מגעים לרכישת מחצית מרשת הציוד המשרדי אופיס דיפו מידי רני צים אך העסקה לא יצאה לפועל.

בשנת 2023, השקיע אלעד במניות חברת הקנאביס הבורסאית תיקון עולם במטרה למזג לתוכה פעילות תעשייתית, כולל זו של סינרג'י, אך לבסוף ההסכם פקע. תיקון עולם נותרה בתחום הקנאביס עם פעילות קטנה יחסית ושווי זניח, כשאלעד, המחזיק פחות מ־5% מהמניות, משמש כמנכ"ל החברה.

מהלכים שעשה אלעד בחברות אחרות בהן השקיע בעבר עשויים לסמן את הכיוון גם באירודרום: מהלכי התרחבות באמצעות מיזוגים ורכישות. לפי גורם בתעשייה, "כל ההשקעות אצלו באות מהסתכלות וראייה של העתיד, ותמיד קודמת להן עבודת מחקר שכוללת למידה והבנה של התחום".

בהשקעה באירודרום, הוא טוען, שלוש שנות מלחמה מלמדות איך ייראו המלחמות הבאות ואיך להיערך אליהן, ותחום הכטב"מים שבו החברה פעילה בולט מאוד והפך לתחום חם מאוד, גם בארה"ב.

גורם בשוק מספר על אלעד שהוא נוטה למתוח את המו"מ לקצה ומתעקש להיכנס לפרטים הקטנים. כלומר, הוא מתקשה להתפשר עם הצד השני ו"לתת לו חבל". אותו גורם אומר כי "זו ה'ממזריות' שלו, הוא לא מרפה ובסופו של דבר זה כנראה מצליח לו".

עוד כתבות

יצירת אמנות שיוחסה לבנקסי והושחתה בטענה כי מדובר בזיוף. מרדף אובססיבי / צילום: Reuters, Vuk Valcic

המרדף האובססיבי אחר רוח הרפאים של עולם האומנות

ברויטרס בטוחים כי לאחר מרדף עיתונאי ממושך הצליחו לחשוף את האדם שמאחורי אמן הגרפיטי בנקסי ● מעבר לפתרון התעלומה, הסיפור חושף תופעה רחבה יותר: הקרע העמוק בין האפשרות של אמנות להתקיים כקול אוניברסלי וחסר פנים, לבין הדחף של עידן הרשתות להצמיד לכל יצירה זהות, סיפור וביוגרפיה

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' / צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת

"לא יהיה לכם כסף לאפיקומן לילדים": המכתב שצפויים לקבל מאות אלפי שכירים בשבוע הבא

מתווה החל"ת שאושר מותיר עובדים רבים ללא מענה, מעכב תשלומים ומעמיק את הפער בין המגזר הציבורי לפרטי ● באיגוד לשכות המסחר מחריפים את המאבק עם מכתב שיצורף לתלושי השכר: "לא יהיה כסף לאפיקומן לילדים – בגלל ההחלטות בירושלים"

תומר ראב''ד / צילום: רמי זרנגר

בגיל 41 תומר ראב"ד הוא לא רק יו"ר בזק, אלא גם שליח למשימות דיפלומטיות מיוחדות

היחסים עם סעודיה והאמירויות בימי המלחמה, התפקיד המרכזי במסדרון הכלכלי והמשימה הדיפלומטית הרגישה באוסלו ● תומר ראב"ד הוא מזמן לא רק יו"ר בזק: "האיום האיראני הגביר את הצורך של מדינות האזור בתשתית הישראלית" ● ראיון

תחנת דלק / צילום: Shutterstock

מהרו לתחנות: מחיר הדלק צפוי לקפוץ ביותר מ-12% בשבוע הבא

בעקבות התייקרות הנפט והתחזקות שער החליפין, מחירי הדלק צפויים לזנק החודש בשיעור דו-ספרתי ● מחיר הדלק משפיע לא רק על עלות התדלוק לרכב פרטי, אלא גם על מחיר התובלה במשאיות ובמטוסים, שמשפיע בתורו על מחירי הסחורות - ובהתאם גם על האינפלציה ● האם הממשלה תפחית את מס הבלו ותמנע עליית מחיר קיצונית?

זוהר לוי, מנכ''ל אמפא / צילום: תמר מצפי

מבצעי המימון ושיעורי התפוסה: אמפא מציגה דוחות שנתיים לראשונה

חברת אמפא, שהפכה לציבורית במהלך השנה האחרונה, מציגה רווח של 208 מיליון שקל - עלייה משמעותית ביחס ל-2024 ● החברה תחלק דיבידנד של 50 מיליון שקל

אורניום / צילום: Shutterstock

לפני 2 מיליארד שנה פעל באפריקה כור גרעיני יחיד מסוגו. חוקרים עדיין לומדים את הסודות שלו

ב־1972 גילו חוקרים כור ייחודי באזור אוקלו שבגאבון, ניסוי טבעי שהייתה לו השפעה דרמטית על חקר הפיזיקה והבנת חוקי היקום ● פיזיקאים משוכנעים גם היום שעוד יש לנו מה ללמוד ממנו, גם על "התיאוריה של הכול" וגם על שיטות לאגירת פסולת גרעינית

ירוטי טילים איראנים בשמי תל אביב / צילום: ap, Ohad Zwigenberg

הרוג בפגיעה בגוש דן בעקבות הירי מאיראן

אזעקות במרכז, שפלה וירושלים: זירות נפילה בתל אביב וגבעתיים ● לאחר שזוהו נסיונות שיקום, חיל האוויר תקף תשתית מפתח לייצור פלוטוניום לנשק גרעיני ● דובר צה"ל: במהלך היממות הקרובות יוארך זמן ההתגוננות ליישובי הצפון ● דיווחים על תקיפת מפעלי פלדה בדרום-מערב איראן ובאספהאן ● שני לוחמי צה"ל נפצעו קשה בהיתקלות בדרום לבנון ● טראמפ שוקל לשלוח 10 אלף לוחמים נוספים למזרח התיכון ● עדכונים שוטפים 

סוללת טילי THAAD / צילום: Staff Sgt. Cory D. Payne

כך מנסה ארה"ב לפתור את בעיית המחסור הצפוי במיירטים

המערכה עם איראן דללה באופן ניכר את מצבור טילי ה־THAAD של ארה"ב, וכעת שוקדים בפנטגון על תוכניות חלופיות ● הודו מעוניינת במטוס קרב מהדור השישי ובוחנת את האפשרויות העומדות בפניה ● מלחמת רוסיה־אוקראינה נכנסה לשנתה החמישית, וצבא אוקראינה ממשיך לשפר את אסטרטגיית הרחפנים שלו ● השבוע בתעשיות הביטחוניות

ניר למפרט / צילום: אייל טואג

המנכ"ל שאמר לא לפיקוד על 8200 והוביל מהפך עסקי

לפני 6 שנים הייתה ח. מר נתונה במשבר עמוק ונחשבה ל"כבשה השחורה" של קרן פימי ● מהלכי התייעלות אגרסיבית והתמקדות העבירו אותה מאז מהפסדים לרווחי שיא ● למפרט, שמוביל את ח. מר יותר מעשור, חוזר לשנים הקשות: "לוקח זמן לארגון להבין שזו לא ירידה עונתית אלא מגמה", ומספר על התוכניות לעתיד: "מאמינים בפוטנציאל הצמיחה באירופה" ● ומה יש לו כסגן מפקד 8200 לשעבר להגיד על תפקוד היחידה במלחמה

ירוטי טילים איראנים / צילום: ap, Ohad Zwigenberg

רצף שיגורים לדרום תוך שעות; במקביל: ירי גם לצפון מלבנון

פיקוד העורף: אין שינוי בהנחיות עד יום שני ● מוקדם יותר - הירי מאיראן התחדש: 19 פצועים במצב קל מפגיעה באשתאול ונזק כבד לרכוש, נפילה בנגב ● נשיא איראן פזשכיאן איים: נגיב בעוצמה לפגיעה במפעלי הפלדה ● דובר צה"ל הודיע כי בשתי תקריות אתמול והלילה בדרום לבנון שני קצינים נפצעו קשה ושבעה נפצעו בינוני ● השיגור שבוצע מתימן יורט מחוץ לגבולות הארץ, ולא דווח על נפגעים • דיווח: 10 חיילים אמריקנים נפצעו במתקפה איראנית בסעודיה ● מרקו רוביו לשרי החוץ של מדינות ה-G7: המלחמה תימשך שניים עד ארבעה שבועות נוספים ● עדכונים שוטפים

לאיזו חברה ביטחונית הצטרף ראש המוסד לשעבר כמשקיע?

כמה עובדים היו מגויסים למילואים בכל רגע נתון בשנת 2025, וגם: איזה שיא שבר בית ההשקעות מיטב בחודש שעבר? ● חושבים שאתם בקיאים בכל מה שקרה השבוע בכלכלה בארץ ובעולם? בואו לבחון את הידע שלכם • החידון הכלכלי של גלובס, מדור חדש

המפולת בוול סטריט והשאלה שמטרידה את השוק ביחס לטראמפ

וול סטריט סגרה אמש שבוע חלש נוסף ובשוק תוהים - האם טראמפ איבד את האפשרות לומר למשקיעים את מה שהם רוצים לשמוע? ● אנליסטים בברקליס מזהים: המסרים הסותרים שמגיעים מהבית הלבן מתחילים "לערער באופן משמעותי" את יעילות ההתבטאויות של טראמפ

מצב השווקים השבוע / צילום: Shutterstock

כך תקראו את אחד המסמכים הכי חשובים לעתיד שלכם - ועוד 4 כתבות על המצב בשווקים

מה משקלו של בנק ישראל בהשפעה על המסחר במט"ח, ומה כדאי לעשות למי שנמצא בחשיפת יתר לדולר? ● הדוח השנתי של קרן הפנסיה הוא לא עוד מסמך בירוקרטי, אלא אחד הכלים הפרקטיים ביותר לוודא שהחיסכון הגדול בחייכם עובד בשבילכם היטב ● וגם: האם לאחר גל האופוריה בשוק ההון של ת"א, טמונה הזדמנות דווקא במניה הכי חבוטה של הסקטור הפיננסי?

ארי שטיינברג, יו''ר מנהלת ליגת העל בכדורסל / צילום: אלעד גוטמן

"ארגון השחקנים מנצל את המלחמה כדי לסחוט אותי. אבל אני לא בן אדם שנסחט"

הארגון הכריז השבוע על סכסוך עבודה עם מנהלת הכדורסל ואף איים בשביתה, אך היו"ר ארי שטיינברג מסרב להתרגש ● בראיון לפודקאסט "מגרש עסקי" הוא מספר על המבצע להוצאת השחקנים הזרים מישראל בתחילת המלחמה, מסביר על מעמדו המורכב של השחקן המקומי, ומבטיח שלמרות הכל - העונה תגיע לסיומה

אייפון 17e, הסמארטפון המוזל החדש של אפל / צילום: יח''צ

האייפון המוזל החדש פשוט לא מספיק משתלם

האייפון 17e מכוון לכל מי שמעוניין בסמארטפון טוב, אך לא במחירי אפל היוקרתיים ● אמנם החברה הטמיעה בו את המעבד המתקדם ביותר שלה וגם המסך אינו גדול מדי, אך בשורה של פרמטרים מדובר בפשרה משמעותית

זירת נפילה בנהריה / צילום: כבאות והצלה לישראל

הבורסה מסכמת חודש של מלחמה: הענפים שנחבטו, המניות שזינקו והמדד שהפתיע

המערכה מול איראן אמנם נפתחה באופטימיות גדולה בשוק המקומי, אך זו התמתנה בצל חוסר הוודאות הגובר ומלחמת האנרגיה המתהווה ● אילו מדדים ומניות כיכבו, מי אכזבו, ואיך זה שמניית בז"ן זינקה למרות פגיעת הטיל האיראני, בזמן שהמניות הביטחוניות דווקא ירדו?

מטוסי חיל האוויר / צילום: דובר צה''ל

מה היה מטוס הקרב הראשון של חיל האוויר?

ממי רכשו האמריקאים את אלסקה, על שם מי קרוי בית החולים אסף הרופא ובאיזו סדרת ספרים מככב הילד אודי שחר? ● הטריוויה השבועית

פלטפורמת ''פולימרקט'' / צילום: Shutterstock

הותר לפרסום: אחד הנאשמים בפרשת הפולימרקט הוא רב סרן במיל' בחיל האוויר

"הנאשם נחשף באופן שוטף לידיעות רגישות וסודיות מטבען, שביטחון המדינה מחייב לשמור בסוד", נכתב בכתב האישום ● בעקבות אותו מידע סודי ומקדים, המליץ לנאשם נוסף להמר על מועד התקיפה באיראן - והשניים התחלקו בכספי הזכייה

יגאל דמרי, בעלי י.ח דמרי / צילום: אייל פישר

חברת המגורים הגדולה בישראל חושפת: האטה נוספת בשוק בעקבות המלחמה

יזמית הנדל"ן י.ח דמרי אמנם רשמה התאוששות קלה במכירת הדירות ברבעון האחרון של 2025, אך מסכמת שנה עם ירידה של כ-21% בהיקף הדירות ● מבצע שאגת הארי בלם את ההתאוששות בשוק, אך בחברה שומרים על אופטימיות ומזהים "חזרה זהירה של הביקושים לשוק"

הדמיית הפרויקט ברזיאל, רמת גן. הזמן עבד נגדה / צילום: מתוך אתר קרדן נדל''ן

סדק קטן בדוחות קרדן נדל"ן מצביע על הקריסה הגדולה בשוק המגורים

משפט חריג שהתחבא בהערת שוליים בדוחות קרדן נדל"ן מספר בצורה מושלמת את סיפורו של הנדל"ן למגורים בחודשים האחרונים ● ואם בארזים נפלה שלהבת - חברה יציבה בשווי מיליארד שקל בבורסה והון עצמי של 750 מיליון שקל - מה יגידו אזובי הקיר