טל ברודי וליהי שני / צילום: יח''צ - לוטן
1אמנות
ליהי שני, יוצרת רב־תחומית ובת למשפחת מייסדי "קולנוע לב", פתחה את ביתה הפרטי ברמת השרון ל"מכירה סודית" של אמנות תחת השם "Resilience". ברחבי הבית הוצגו 120 עבודות של אמנים כמו אסנת בן דב, יואב בן דב, רני גילת, לימור יוסיפוביץ, מידד אליהו ושרון וזנה, במודל שמבקש לשבור את חוקי הגלריות המסורתיות ולהנגיש אמנות ישראלית לקהלים חדשים.
בתמונה: ליהי שני משמאל עם טל ברודי.
● הצעד החדש של הבכיר שנפרד מיד2 והקים חברה מתחרה
● בלעדי | המצטרפת החדשה לדירקטוריון זירת הקריפטו bits of gold
2תרומה לקהילה
אירוע ייחודי שהכנסותיו נתרמו לעמותת "פרויקט גילה" להעצמה טרנסית, התקיים ביוזמת מעצב האופנה אלון ליבנה ובשיתוף שגרירות בריטניה. בגלריית רוטשילד הוצגו 22 פריטים, שנתרמו על־ידי שורת מעצבים ואמנים ועמדו למכירה פומבית, כולל פריט של ז'אן פול גוטייה בתרומת דנה אינטרנשיונל.
בתמונה: ליבנה עם העיתונאית אדוה דדון, שהגיעה לאירוע.

3קמעונאות
שמואל ואסי ארביב, בעלי קבוצת קלינטון, השיקו את "בית קלינטון" בראשון לציון - מתחם קונספט של מוצרי חשמל לבית, שמאפשר התנסות במוצרים לפני רכישה, בהשקעה של כ־6 מיליון שקל.
בתמונה, מימין לשמאל: אסי ארביב, סוניה ארביב, ברק ארביב, שמואל ארביב וחגית אשכנזי, מנכ"לית קופרבוש ישראל.

4מינויים חדשים
נעה גסטפרוינד (בתמונה) תוביל את תחום הסטארט־אפים וקרנות ההון סיכון בישראל בחברת הפינטק הגלובלית Airwallex.

פלטפורמת התרומות Jgive הודיעה על 3 מינויים: לימור רזניק מונתה לסמנכ"לית שיווק, אמיר קלנגל מונה ל־Head of B2B Growth, ודוד כנה למנהל הכספים.
ארנון ורמוס מונה לסמנכ"ל הכספים של מלונות גורדוניה.