הזמן הלבן
ליידי גלובס הזמן הלבן / צילום: שאטרסטוק

עונת הסקי יוצאת לדרך ומגזין G מגיש לכם הגולשים - ברשת ובמדרונות המושלגים - פרויקט חגיגי שצבוע כולו בלבן. הכנו לכם את הריגושים והנופים עוצרי הנשימה. את המסיבות השוות והמאכלים הטעימים (בחופשת סקי לא עושים דיאטה). המכורים לאדרנלין יזכו כאן למנת אקסטרים משובחת, אבל גם חובבי הטיולים והפינוקים ימצאו שלל אטרקציות שלא כוללות גלישה.

ובקיצור, יש מקום לכולם. תיהנו!

הר מושלג / צילום: שאטרסטוק

שינויים בהרגלי הגלישה: מהפכת הלואו קוסט של אתרי הסקי

מיכל רז-חיימוביץ'

סקי משפחתי/ צילום:שאטרסטוק

לגלוש בין האותיות הקטנות: יומן מסע לא קל של אבא פלוס ילד

עמירם ברקת

חרמון / צילום: תמר מצפי

לגלוש אל האויב: מה קורה כשגולשים לאיבוד בחרמון

יאיר לוינשטיין

גודאורי. כנסייה פרובוסלבית מסורתית / צילום: צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

המחיר, הנופים והכנסת האורחים: כמה סיבות לסקי בגיאורגיה

גילי מצא

יפן בלבן. למעלה: טירת נאגויה בשלג / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

התרבות, המעיינות החמים והקופים: כמה סיבות לסקי ביפן

ענת יערי

ניו זילנד / צילום: עידן קרסנטי

האנשים, האקסטרים ושר הטבעות: כמה סיבות לסקי בניו זילנד

עדנה חלד

אקסטרים / צילום: ואל תורנס

טיפוס, צניחה ואפילו צלילה: חופשת סקי בלי לעשות סקי בכלל

גילי מצא

 Mooserwirt st anton / צילום: Patrick Saely

המסיבות, המסעדות ואתרי הספא: הסקי הוא רק תירוץ

מיכל רז חיימוביץ'

פונדו גבינה קלאסי / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

בחופשת סקי לא עושים דיאטה: מה כדאי להזמין מהתפריט האלפיני

רועי ירושלמי

משהו לחימום העצמות/ צילום: יחצ

קוניאק, ארמניאק וכמובן ויסקי: משקאות לחימום העצמות

חיליק גורפינקל

גט לוסט  / צילום: יונתן בן חיים

שותים את החורף: כמה קוקטיילים שלא שותים בכל עונה

חיליק גורפינקל

מזחלת עם קרני איילים / צילום: אנה גרטלר

טרק בצפון הכי רחוק של רוסיה: דובים לבנים ושרידי ממותות

גליה גוטמן

ספורט / צילום: דומיניק אבנביכלר

התחרות, הכסף הלא מפתה והפציעות האכזריות ביותר בעולם הסקי

טל וולק

איורים: אייל אונגר

לחזור בחתיכה אחת: איך מכינים את הגוף לחופשת הסקי

שי גרינברג, אמיר אלבז

קיץ / צילום: שאטרסטוק

נעליים במקום מגלשיים: יש מה לעשות באתר גם אחרי שהשלג מפשיר

גליה גוטמן

הרשמו לניוזלטר ישראל 2048
נרשמת בהצלחה לניוזלטר