כמדי שנה, גלובס בוחר את הסטארט-אפים המבטיחים של ישראל: חברות ההייטק הצומחות והמסקרנות ביותר, אלא שמייצרות אימפקט על תעשיות וצרכנים רבים, ונמצאות על המסלול הבטוח להנפקה
זו השנה ה־19 שגלובס בוחר את הסטארט־אפים המבטיחים של ישראל: חברות ההייטק הצומחות והמסקרנות ביותר, אלה שמייצרות אימפקט על תעשיות וצרכנים רבים, ונמצאות על המסלול הבטוח להנפקה • המשקיעים מחפשים יזמים סדרתיים והסייבר תופס תאוצה: אלה חלק מהמסקנות שעולות מניתוח תוצאות הדירוג
קוואק, החברה שייסד אלון לב, התברגה למקום השני בדירוג הסטארט־אפים המבטיחים של גלובס ל־2024 ונמכרה לג'ייפרוג ב־230 מיליון דולר • בראיון עימו ועם שאר המייסדים מספר לב מה מיוחד ביציאה לאקזיט קצת לאחר 7 באוקטובר, למה חשוב היה למכור לחברה ישראלית, ואיך הגיע הנער שהיה הכי רחוק מעולם ההייטק למקום בו הוא נמצא היום • וגם: מה יש לו להגיד על הביקורת שעיתוי המכירה היה מוקדם מדי?
השבוע ייחשפו 10 חברות הסטארט־אפ המבטיחות של גלובס לשנת 2025 • רגע לפני בדקנו מה אפשר ללמוד ממדורגות העבר שכעת מתמודדות עם מציאות שונה • שותף מנהל בקרן השקעות: "עד השיח על הטלת המכסים, חשנו שיש אור באופק, אבל עכשיו אנחנו בחוסר ודאות"
אטלס אינווסט, שפיתחה פלטפורמה דיגיטלית המאפשרת ליזמי נדל"ן לגייס הון והלוואות ממשקיעים, היא הזוכה בקטגוריית "בחירת הגולשים" במסגרת דירוג הסטארט-אפים המבטיחים של גלובס לשנת 2025 • המנכ"ל טל שחר: "אנחנו מאפשרים לשני הצדדים - יזמים שזקוקים למימון מהיר, ומשקיעים שמחפשים אפיק סולידי - להיפגש בצורה חכמה"
בראיון ראשון עם כניסתו לתפקיד, נדב צפריר, מנכ"ל צ'ק פוינט החדש, סיפר בכנס TECH IL של גלובס על התחושות והמחשבות הכרוכות בניהול חברת הסייבר הישראלית הראשונה • "צריך להזכיר לכולנו שלא לעולם חוסן בשום דבר, וכולנו צריכים להסתכל על העתיד"
בפאנל על עתיד ההשקעה בבינה מלאכותית בכנס TECH IL של גלובס, נפגשו נתי אמסטרדם, Country Director באנבידיה, רון קמחי, סמנכ"ל טכנולוגיות וממייסדי EON, ויונית גולדברג, שותפה מייסדת ב-Stream11, בהנחיית אסף גלעד, עורך ההייטק של גלובס
בכנס TECH IL של גלובס שוחח שון מגווייר, שותף בקרן סקויה קפיטל, על ההחלטה להשקיע ב-WIZ, על המכסים של ממשל טראמפ ועל האנטישמיות הגואה בארה"ב • "מבחינת הרוב הגדול של האנשים מתחת לגיל 40 בעמק הסיליקון, המעמד של ישראל צנח, כמות האנטישמיות עלתה לרמות שלא ייאמנו"
מנכ"ל Startup Nation Central, אבי חסון, דיבר בכנס TECH IL 2025 של גלובס על ההזדמנויות והאתגרים שאיתם מתמודדת תעשיית ההייטק, בצל השינויים הגאו-פוליטיים והכלכליים • "אנחנו חיים בעולם שבו כל מנכ"ל חייב לפקוח את עיניו על מה שקורה ולבחון את ההשלכות הכלכליות"
שלוש שנים אחרי שעזב את NSO, שלו חוליו מנצח על דרים - סטארט־אפ סייבר הגנתי שהפך לחד הקרן הראשון של 2025 • בראיון ששודר בכנס TECH IL, הוא מספר על השותפות עם סבסטיאן קורץ ומזהיר את ממשלת ישראל: "סייבר בלי השקעה בבינה מלאכותית זו טעות" • וגם: האם צריך לחשוש מהשפעת סין על תשתיות ישראליות?