גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

שאול בן-אדרת

שף ישראלי ("קימל" ו"התרנגול הכחול")

עוד כתבות

ייסורי השף הישראלי: עובד סביב השעון ומרוויח כ-6,000 שקל

בטלוויזיה הכול נראה נוצץ, אבל במציאות החיים של שף רחוקים מהזוהר ■ שעות בלתי נגמרות, משכורות לא גבוהות ובעיקר עבודה בענף לא יציב - הם המרכיבים האמיתיים של מנת השף ■ מה מסתתר באמת מאחורי הסירים?

השיחה: שפים בוורוד

מי הגיע לאכול מאכלים ורודים באירוע לקידום המודעות לסרטן השד? ■ את מי שימחו ברכה ומוטי זיסר? ■ ואיזו מסורת מקדם באשקלון ראש העיר בני וקנין?

השיחה: המטוסים של אלדן ופרידמן

מי קיבל את פני הבאים להקרנת הסרט החדש של דיסני? ■ איזו קריירה חדשה מטפח מייסד אורקל, לארי אליסון? ■ ומה הגיש השף מיקי שמו בהשקת ספרו החדש?

השיחה: הדליקטסים של חגי שלום

איך בילו חגי וגליה שלום עם הנכד? ■ במה שיתפה לין שוסטרמן את הסטודנטים של תגלית? ■ וגם: אנשי עסקים בוחרים את התמונות האהובות עליהם באלבומי האינסטגרם