גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

שחף שבתאי

שף

עוד כתבות

פנקוטה תירס ששודכה לפופקורן מקורמל  / צילום: ניצן רובין

בים בם בום: איך הפך התירס לאבוקדו החדש

אחרי הקורונה יהיה גל של מסעדות יוקרה, מתנבא השף שחף שבתאי, ורואה במסעדה החדשה שלו, סנונית ראשונה • אחד הכוכבים בתפריט הוא התירס, שעכשיו בשיאו • גם בגרסת פנקוטה תירס עם פופקורן מקורמל

שחף שבתאי/ צילום: פיני סילוק

פתיתים ושניצל בתיירים, סביח ושקית קוקי פרגית בביזנס - השף של אל על פותח שולחן

שחף שבתאי, השף של מסעדת ניטאן תאי (בבעלות הפרודים הטריים חיים ונעמי הורוביץ), הקים סניף שלה בברלין, וכעת הוא יכול לטוס לשם באל על, שהוא גם השף החדש שלה • ואם זה לא מספיק, בקיץ יפתח את פופ נ' פופ, מתחם קולינריה פן-אסיאתי

אסאדו ועוף בקוקי: תפריט חדש למחלקת העסקים של אל על

כפי שנחשף ב"גלובס" , חברת התעופה מתחדשת בשף חדש, שחף שבתאי, ומציגה תפריטים חדשים במחלקת העסקים; בשלב הבא תשנה אל על גם את התפריט במחלקת התיירים • באל על סירבו לחשוף בפני "גלובס" את התקציב המוקדש למהלך

שחף שבתאי / צילום: פני סילוק

אל על מינתה את השף שחף שבתאי לשף הראשי של החברה

שבתאי יהיה אמון על התפריטים בכל מחלקות השירות במטוסי החברה • שבתאי מבטיח "להכין המון הפתעות קולינריות וטעימות ללקוחות החברה"