דגים בחדשות

סוכן חדשות
 
בשר טרי - שופרסל / צילום: יחצ
נטו שופרסל: תעבור לייבא בשר טרי ודגים באופן עצמאי
שופרסל נמצאת בהליך לאישור שיגדיר את המרכז הלוגיסטי שלה כבית קירור מורשה, ובכך תשתחרר מהתלות בספקים חיצוניים - ובראשם נטו - לקליטת הבשר הטרי של המותג הפרטי אנגוס
  
 
דגים טריים/ צילום: שאטרסטוק
זהירות: מנת הדגים הזאת עשויה להיות מסוכנת עבורכם
מה להזמין, מתי כדאי לעשות זאת, ומה צריך לשאול לפני שאתם נוגסים במנת הדג העסיסית שמונחת לכם על הצלחת במסעדה? ■ שתי שפים מפורסמים חושפים את הסודות הכמוסים שעושים את ההבדל בין עוד ארוחת דגים טובה לביקור בחדר המיון
  
 
טונה סטארקיסט / צילום: אילנית חיות
הטונה מתייקרת: סטארקיסט ופילטונה יעלו מחירים ב-5%-10%
הסיבה: עלייה של 1,000 דולר לטון במחיר הטונה בעולם ■ בעלי פילטונה: "נשקול לספוג ולדחות את העלייה במחירים"
  
 
בר־בוניה, קרפצ'יו טונה / צילום: איל יצהר
סליחות, זכרונות ודגים מטוגנים: חוזרים למסעדת בר-בוניה
בר-בוניה הייתה ביתי השני. עזרא מרמלשטיין, הבעלים, היה בעיניי אבי החורג, או הרוחני. אחר-כך נעלמתי להרבה שנים. עכשיו חזרתי
  
 
רובוט לניקוי אקווריום moai/ צילום: יחצ
יש לכם אקווריום בבית? המוצר החדש הזה הוא בשבילכם
לבעלי החתולים והכלבים מוצעים שלל מכשירים המאפשרים להם לתצפת על חיית המחמד שלהם בזמן שהם לא בבית ■ אבל מה עם בעלי הדגים? הכירו את המואי (MOAI) - רובוט חדשני שמנקה את זגוגיות האקווריום באופן עצמאי
  
 
פרופ’ יונתן זוהר / צילום: איל יצהר
החקלאות הימית החדשה עוברת ליבשה; דגי יבשה - הדור הבא
הפתרון למחסור בחלבון העומד להתרגש על העולם טמון כנראה בחוות גידול יבשתיות שיחליפו את הדיג הימי ■ פרופ' יונתן זוהר מאוניברסיטת מרילנד הוא תומך נלהב, ויש לו גם נתונים אפוקליפטיים על מה שיקרה לדגה העולמית אם לא נעשה זאת
  
 
דגים קפואים / צילום: Shutterstock
לא רק עוף: עוף טוב נכנסת לשוק הדגים המוסדי
תיכנס לשוק תחילה עם שני מוצרים וצפויה להיכנס לשוק הקמעונאי למוצרי דגים מוכנים - המוערך על-ידה ב-17 מיליון שקל - לקראת סוף 2018 ■ מנכ"ל עוף טוב: "כמות המנות הבשריות בשוק המוסדי ירדה בשנים האחרונות, ומכאן הפוטנציאל"
  
 
איטליז/ צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
זהירות: משרד הבריאות השמיד 150 ק"ג בשר ודגים בתנובות
הבשר והדגים באטליז במחסני מזון חינם פלוס בע"מ באזור התעשייה תנובות נארזו והוקפאו ללא רישיון, כשחלקם פגי-תוקף
  
 
יואב דגן / צילום: אייל הצפון
דג הזהב: הישראלי שמלמד את הנורבגים לגדל סלמון
ישראלים מלמדים נורבגים לגדל סלמון? טונה כחולה ושרימפס בבריכות מלאכותיות? האחים יואב וניתאי דגן, שהתחילו את הקריירה כמנקים בצלילה של בריכות דגים, פיתחו טכנולוגיה חדשנית ומבטיחה בתחום
  
 
ג’וזף אנד סאנס / צילומים: מאיר כהן - יח"צ
ביקורת מסעדה: דג, אוהב צ'יפס?
"ג'וזף אנד סאנס" בכיכר רבין מנסה ואפילו מצליח לשחזר את הטעם של הפיש אנד צ'יפס ברחובות לונדון, או לפחות את זה של ימי המנדט
  
 
הטונה של ריף (מימין) ושל סטארקיסט / צילום: תמר מצפי
סטארקיסט איימה - ופילטונה אספה מהמדפים את טונה "ריף"
בסטארקיסט טענו כי "אופן שיווק המוצר מטעה וצפוי להטעות את הצרכן הסביר"  ■קובי כהן, בעלי פילטונה: "המותג שלי מנצח, אין לי עניין לחקות אותם"
  
 
סלמון מעושן / צילום:  Shutterstock / א.ס.א.פ קרייטיב
חברת נטו: עצרנו משלוח סלמון מצ'ילה בעקבות חשש לליסטריה
בחברה מדגישים כי הבדיקות התבצעו עוד טרם כניסתו של חומר הגלם לרצפת הייצור, ולכן אין חשש שמוצרים מזוהמים הגיעו למדפים
  
 
פילה סלמון מעושן של סלטי מיקי / צילום: יחצ
הריקול ב"מעדני מיקי": אוספת מהמדפים סלמון מעושן קפוא
זאת עקב חשש לחיידקי ליסטריה ■ בחברה מדגישים כי המוצרים שווקו לשוק המוסדי והקמעונאי, כלומר גם לצרכן הסופי - זאת לאחר שבקריאה הקודמת דובר על מוצרים שיצאו לשוק המוסדי בלבד
  
 
דייג ורשת / צילום: תמר מצפי
מלחמות טריטוריה בין דייגים: בקבוקי תבערה והצתות
(עדכון) - בעקבות הסכמה: דייגי המכמורת חוזרים לים - דייג של המכמורתנים יתאפשר רק מעומק 30 מטר ■ ח"כ כבל: "חשוב היה גם לשמור על אוכלוסיית הדגה בים התיכון וגם על פרנסת הדייגים"
  
 
פילה סלמון מעושן של סלטי מיקי / צילום: יחצ
מבול הריקולים נמשך: ריקול גם בסלמון מעושן של "מעדני מיקי"
"מעדני מיקי" מפרסמים כי נמצא חשש להמצאות חיידק ליסטריה מונוציטוגנס במוצר סלמון מעושן פרוס קפוא באריזות 500 גרם ■ החברה: "המוצר נמכר לשוק המוסדי בלבד, ולא ניתן להשיגו ברשתות"
  
 

   1234567    >

   נמצאו 97 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 7