דגים

כתבות אחרונות

 
טונה / צילום: שאטרסטוק
בלעדי

שסטוביץ מייקרת את מוצרי הטונה בכ-10%

מותג הפרימיום "ריו מארה" צפוי להתייקר בכ-10% כך שהמחיר הנמוך ביותר לצרכן יעמוד על כ-17 שקל ליחידה • לטענת החברה, העלייה נובעת מהעלייה העולמית במחירי הטונה, מה שעשוי להשפיע גם על השחקניות האחרות שמייבאות טונה לישראל • לאחרונה עלה גם המחיר של מוצרי הנייר והבשר הקפוא

שני מוזס 10.06.2018
קרן בכר-אמיתי ויובל וינגסט מונו / צילום: סאשה פרילוצקי
גיתם | בלעדי

משרד הפרסום גיתם זכה בתקציב ארגון מגדלי הדגים

על התקציב התמודדו 4 משרדי פרסום במטרה לעידוד צריכת דגים מתוצרת ישראל, כמענה ליבוא הדגים מחו"ל

ענת ביין-לובוביץ' 03.06.2018
דייג / צילום: איל יצהר

זה ייגמר בלוקוס: המלחמה הימית שעברה לנו מתחת לרדאר

הלוקוס והטונה בדרך להפוך לחיות מוגנות, עניין שיחסל סופית את דייגי ישראל - מקצוענים וחובבים כאחד - וההאשמות מוטחות לכל עבר • הדייגים משוכנעים שהמדינה והחברה להגנת הטבע פועלות בשליחות חברות הגז • הירוקים עונים שהדייגים מרגישים שהים בבעלותם ולא אכפת להם מהנזק שהם גורמים. איך זה ייגמר? בבג"ץ כמובן • הצצה לקרב הימי על מה שנשאר מהים שלנו

דרור פויר 02.06.2018
ריקול לסלמון מעושן

דלידג: ריקול לסלמון מעושן מחשש להימצאות חיידקי ליסטריה

מדובר במוצר המיוצר ע"י ויליגר באריזת 100 גרם, שתאריך התפוגה שלו הוא היום • בהודעת החברה נמסר כי חיידק הליסטריה עלול לגרום למחלה באוכלוסייה שנמצאת בסיכון גבוה, כמו בעלי מערכת חיסונית מוחלשת, קשישים ונשים הרות

מיכל רז-חיימוביץ' 22.04.2018
תפוס ת'כריש / צילום: Out Of The Blu

לצלול עם כרישים בחדרה - עולם המים שמתחבא ממש ליד הבית

כרישים באורך של 4 מטרים שמביטים בלבן שבעיניים, דגים נדירים ודולפינים ל"אימוץ", מושכים אל המים לא מעט חוקרים, צוללים חובבים ותיירים • בשנים האחרונות נחשף עולם שלם שהתחבא בים התיכון • דוח G

צאלה קוטלר הדרי 31.03.2018
מסעדת פסקדו / צלם: חיליק גורפינקל

טבח, אוהב דגים: ביקור במסעדת פסקדו באשדוד

למסעדת פסקדו באשדוד יש קשרים מיוחדים עם הדייגים, והיא מקבלת סחורה שאחרים רק חולמים עליה. השף זינו יודע מה לעשות איתה ■ מיסטר G

חיליק גורפינקל 18.11.2017
 איציק אברכהן, מנכל שופרסל / צלם: סיון פרג`
בשר | לפני כולם

נטו שופרסל: תעבור לייבא בשר טרי ודגים באופן עצמאי

שופרסל נמצאת בהליך לאישור שיגדיר את המרכז הלוגיסטי שלה כבית קירור מורשה, ובכך תשתחרר מהתלות בספקים חיצוניים - ובראשם נטו - לקליטת הבשר הטרי של המותג הפרטי אנגוס

שני מוזס 15.11.2017
דגים טריים/ צילום: שאטרסטוק

זהירות: מנת הדגים הזאת עשויה להיות מסוכנת עבורכם

מה להזמין, מתי כדאי לעשות זאת, ומה צריך לשאול לפני שאתם נוגסים במנת הדג העסיסית שמונחת לכם על הצלחת במסעדה? ■ שתי שפים מפורסמים חושפים את הסודות הכמוסים שעושים את ההבדל בין עוד ארוחת דגים טובה לביקור בחדר המיון

עמית ברנשטיין 07.11.2017
טונה סטארקיסט / צילום: אילנית חיות

הטונה מתייקרת: סטארקיסט ופילטונה יעלו מחירים ב-5%-10%

הסיבה: עלייה של 1,000 דולר לטון במחיר הטונה בעולם ■ בעלי פילטונה: "נשקול לספוג ולדחות את העלייה במחירים"

שני מוזס 23.10.2017
בר־בוניה, קרפצ'יו טונה / צילום: איל יצהר

סליחות, זכרונות ודגים מטוגנים: חוזרים למסעדת בר-בוניה

בר-בוניה הייתה ביתי השני. עזרא מרמלשטיין, הבעלים, היה בעיניי אבי החורג, או הרוחני. אחר-כך נעלמתי להרבה שנים. עכשיו חזרתי

חיליק גורפינקל 30.09.2017

יש לכם אקווריום בבית? המוצר החדש הזה הוא בשבילכם

לבעלי החתולים והכלבים מוצעים שלל מכשירים המאפשרים להם לתצפת על חיית המחמד שלהם בזמן שהם לא בבית ■ אבל מה עם בעלי הדגים? הכירו את המואי (MOAI) - רובוט חדשני שמנקה את זגוגיות האקווריום באופן עצמאי

איתן בייגל 19.09.2017
פרופ’ יונתן זוהר / צילום: איל יצהר

החקלאות הימית החדשה עוברת ליבשה; דגי יבשה - הדור הבא

הפתרון למחסור בחלבון העומד להתרגש על העולם טמון כנראה בחוות גידול יבשתיות שיחליפו את הדיג הימי ■ פרופ' יונתן זוהר מאוניברסיטת מרילנד הוא תומך נלהב, ויש לו גם נתונים אפוקליפטיים על מה שיקרה לדגה העולמית אם לא נעשה זאת

גלי וינרב 01.07.2017
דגים קפואים / צילום: Shutterstock
לפני כולם

לא רק עוף: עוף טוב נכנסת לשוק הדגים המוסדי

תיכנס לשוק תחילה עם שני מוצרים וצפויה להיכנס לשוק הקמעונאי למוצרי דגים מוכנים - המוערך על-ידה ב-17 מיליון שקל - לקראת סוף 2018 ■ מנכ"ל עוף טוב: "כמות המנות הבשריות בשוק המוסדי ירדה בשנים האחרונות, ומכאן הפוטנציאל"

שני מוזס 11.06.2017
איטליז/ צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

זהירות: משרד הבריאות השמיד 150 ק"ג בשר ודגים בתנובות

הבשר והדגים באטליז במחסני מזון חינם פלוס בע"מ באזור התעשייה תנובות נארזו והוקפאו ללא רישיון, כשחלקם פגי-תוקף

מיכל רז-חיימוביץ' 08.01.2017
יואב דגן / צילום: אייל הצפון

דג הזהב: הישראלי שמלמד את הנורבגים לגדל סלמון

ישראלים מלמדים נורבגים לגדל סלמון? טונה כחולה ושרימפס בבריכות מלאכותיות? האחים יואב וניתאי דגן, שהתחילו את הקריירה כמנקים בצלילה של בריכות דגים, פיתחו טכנולוגיה חדשנית ומבטיחה בתחום

הדס מגן 07.01.2017

ביקורת מסעדה: דג, אוהב צ'יפס?

"ג'וזף אנד סאנס" בכיכר רבין מנסה ואפילו מצליח לשחזר את הטעם של הפיש אנד צ'יפס ברחובות לונדון, או לפחות את זה של ימי המנדט

חיליק גורפינקל 05.11.2016

   12345678910   

   נמצאו 150 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 10