וירוס משמיד את דגי המושט בכנרת, הבורי מתים ממחלת פטריות, ובן-כלאיים של הכסיף פוגע במאזן האקולוגי
דוד חזות, מנכ"ל "אקווה מעוף טכנולוגיות מדגים": "כמות הדגים בחופי ישראל הולכת ונעלמת בקצב עקבי ומדאיג. כ-20% ממיני הדגים בעולם עלולים להיכחד"
השוק הישראלי נפתח ליבוא דגים מיפן, דבר שמרגש מאוד את בעלי המסעדות היפניות בארץ ■ החלוץ ששוחה לפני המחנה הוא המאצ'י, המוכר גם כילו טייל או אנטיאס
הפרויקט יוקם עד סוף 2013 על שטח של 50 דונם
חתמה על חוזה עם Cost365 כספק הבלעדי של סלטים ודגים במעדניות הרשת
במשרד החקלאות אמרו שזיהו את הווירוס ועובדים על חיסון לדגי הכנרת. אז אמרו
פעילות הדגים תתבצע בנפרד מהפעילות התעשייתית של החברה, שאינה כשרה ■ צפויה לפתוח סניפים של רשת הקמעונאות במודיעין, בחולון ובהרצליה פיתוח
עידן מצנר, השף של מסעדת סיפו ביפו, דור שלישי לדייגים ולשפים מטבריה, הכין עבורנו מנות דגים קיציות, ים תיכוניות, שנורא קל להכין בבית והולכות טוב עם יין לבן, אוזו או ערק בצד
לפי הערכות, וירוס קטלני מחסל כמחצית מהדגיגים בכנרת ■ איש אינו יודע מה השפעתו של הווירוס על האדם ומה יהיו השלכות על המערכת האקולוגית באגם
מבקר המדינה מתלבט אם לבדוק או להעביר לחקירה פלילית
מתכון הגפילטע של הסבתות ממזרח אירופה עבר דרך ולרי הקווקזי, חנן המרוקאי וג'ורג' הסיבירי ■ תמצית הבישול הישראלי
ברוך הדייג האילתי הוא גם הטבח, המלצר ושוטף הכלים במסעדה הקטנה ששורדת כבר 27 שנה ■ חיליק גורפינקל: "מבחינתי זו תוספת מבורכת לרפרטואר הקולינרי של מי שנגזר עליו לבלות באילת"
למרות מגבלת הכשרות, מסעדת מינאטו היפנית בהרצליה פיתוח מתחרה בהצלחה רבה ביתר המסעדות היפניות מרובות הדגים והשרצים
דגת הארץ יצאה במיתוג מחדש והחלה לשווק מגשיות של פילה דג טרי ברשתות ■ במקביל הודיעה אטמור על מיתוג מחדש ועל השקת מכשירים חדשים לחימום מים
מדענים: "מצב הדגה באגם הכנרת על סף אסון" ■ האחראים במשרד החקלאות מטייחים
לא רק מפלס הכנרת בסכנה: בשלב הראשון עין אחת של הדג נפגעת, מתחילה לבלוט החוצה ולאחר מכן נהרסת ונעלמת, ונותר חור פעור ■ הדייגים: משרד החקלאות אשם
בעלי חייםבשרכלכלת אקלים וסביבהחזית המדעחיות מחמדחתוליםיבואכלביםמסעדותמתכונים