אירוח

כתבות אחרונות

 
בית האירוח בדורדון / צילום: רותם בר

המושבניקים שקנו בית אירוח בצרפת ברבע מיליון אירו: "לא באנו להרוויח"

רתם ואורי רחוקים מלהיות אנשי עסקים, וכיום הם בעיקר לא רוצים להתעורר מהחלום הצרפתי • בבית האירוח שלהם אפשר למצוא אוכל מקומי משובח, לצד פיתות ופלאפל • עסקים מעולם אחר, פרויקט מיוחד

חגית אברון 02.10.2023
צחי ועידו חג'ג', בעלי השליטה בקבוצת חג'ג' / צילום: יח''צ

קשיים, עיכובים ומחיקות שווי: הצרות של סלינה הגיעו לדוחות של קבוצת חג'ג'

שנתיים לאחר שתכננו להקים עשרות מתחמי אירוח בהשקעה של מאות מיליוני שקלים, דוחות קבוצת חג'ג' חושפים קשיים, עיכובים ומחיקות שווי במיזם המשותף, בהן גם של הלוואה בסך 2 מיליון דולר שניתנה לבעלי סלינה

חזי שטרנליכט ויובל ניסני 24.08.2023
ניק ג'ונס, מייסד סוהו האוס / צילום: עומר מסינגר

הוא התחיל כעובד קייטרינג. היום הוא מבעלי מועדון יוקרתי בשווי מיליארדי דולרים

מייסד רשת המועדונים הפרטיים "סוהו האוס" ניק ג'ונס מתעקש כי מדובר בקהילה אינקלוסיבית, למרות שהחברות עולה אלפי דולרים בשנה, ומדגיש כי המבחן הוא לא כלכלי אלא "נשמה יצירתית" • בראיון בביקור בסניף בארץ הוא מספר על דרכו למנכ"ל שהנפיק בשווי של כ־3 מיליארד דולר

דורון אביגד 20.05.2023
מעדניית ''מן האדמה'' / צילום: אושרי עמר

גבינת ברי וערמונים לצד קרם ממרח ארטישוק: חוויית האירוח המשרדית עולה מדרגה

אם זה מפגש עם לקוחות פוטנציאליים, ישיבת דירקטוריון, או HAPPY HOUR לעובדים, האוכל מהווה תוספת מתבקשת. כשבמוקד נמדדת גם האיכות הקולינרית שלו • אושרי עמר, המייסד והבעלים של רשת מעדניות ופרומאז'ארי "מן האדמה", מסביר כיצד תוכלו לקלוע ולהראות השקעה בכל אירוע משרדי באמצעות מארזי מעדנים ודליקטסים מותאמים מראש • "המטרה היא לייצר חוויה אישית באווירת בוטיק בלי לצאת מהמשרד וללא נוכחות של קייטרינג"

קורן דור 25.12.2022
שרה ובנצי צפריר, הבעלים של מתחם האוהלים ג'ינגלס חאן / צילום: תמונה פרטית

בני הזוג שלקחו הלוואה מהבת שלהם והקימו מתחם אוהלים: "היו רגעים שפחדנו שיהרסו לנו את השטח"

שרה ובנצי צפריר, מושב גבעת יואב, שרה בת 68, בנצי בן 73 • נשואים פלוס 4 ילדים ו־11 נכדים • הבעלים של מתחם האוהלים ג'ינג'ס חאן בגולן • "הרפת והחאן שבנינו זה כל החיים שלנו. היום אנחנו נלחמים על המחיר של החלב שמתייקר ושל האוכל שאנחנו משלמים לפרות" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

 

אריאל ויטמן 20.12.2022
סלינה / צילום: ענבל מרמרי

עם תחזיות ורודות והפסדים גדולים: סלינה לא ויתרה על חלום ההנפקה

רשת מתחמי האירוח סלינה מצפה לסיים את שנת 2022 עם הכנסות של 234 מיליון דולר, יותר מפי 2 לעומת ההכנסות אשתקד • לקראת המיזוג ל-SPAC דיווחה החברה כי ההפסד הנקי שלה בשנה שעברה הסתכם ב-184 מיליון דולר, לעומת הפסד של 138 מיליון דולר ב-2020

שירי חביב-ולדהורן 24.08.2022
בערי התיירות הבולטות מהוות דירות האירוח כרבע מההיצע / צילום: Shutterstock, Tero Vesalainen
Airbnb | ניתוח

דילמת airbnb חוזרת עם התיירים: צמיחה בערים מול פגיעה בשכנים ובבתי המלון

שר התיירות יואל רזבוזוב אמר בוועידת התיירות של גלובס כי יפעל להגדלת מספר התיירים ל-10 מיליון בשנה, אך לא יפעל למיסוי דירות airbnb • בפועל, בתי המלון אינם יכולים לספק מענה לשאיפות אלה, ובערי התיירות הבולטות מהוות דירות האירוח כרבע מההיצע

תמיר בן שחר 14.06.2022
ככל שאפשרויות האירוח משתנות, שאלת האבחנה בין סוגי הנכסים המשמשים ללינה תמשיך להתחדד / צילום: Shutterstock, Myphotojumble

האם עסק המשכיר חדרים לפי שעה ייחשב כבית מלון לעניין חישוב הארנונה?

שני פסקי דין מהזמן האחרון מלמדים שהמלחמה על הארנונה של דירות Airbnb רחוקה מלהסתיים

עו"ד מוטי איצקוביץ 30.09.2021
אופרה אחרת. אירוח ביתי עם סיפורים / צילום: אורלי גנוסר

הארמון של מולי: חגיגה של חפצים, סיפורים ואירוח ביתי

החדר הקיבוצי שהפך לארמון • הבית של מולי ואופירה ברמת הכובש

אורלי גנוסר 04.06.2021
העיר ערד בנויה על שלוחות, כך שהטבע העירוני חודר אליה ומקרב את המדבר לחצרות / צילום: אורלי גנוסר

בירה, מסעדות ואפילו מסלול מירוצים: ערד שלא הכרתם

ערד היא כבר לא רק העיר המאובקת שחשבתם • לצד הטבע והמדבר שסביבה התגבשה קהילה של אמנים, מארחים, מדריכים, מסעדות, קפה איכותי, מבשלת בירה ואפילו מסלול מירוצים להתנסות אישית

אורלי גנוסר 07.05.2021
תנועה דלה של קונים במסעדות ובתי הקפה בארץ / צילום: כדיה לוי, גלובס

דקה לפני הסגר: אינדיקציה להתאוששות הפעילות בענפי האירוח והאוכל באוגוסט

עלייה חדה בביקוש לעובדים בענפי האירוח והאוכל באוגוסט, כך עולה מאומדן המשרות הפנויות שפירסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה • בחודש אוגוסט נרשם גידול של כ-10% במספר המשרות הפנויות במשק, אך מדובר במספרים הנמוכים בכ-50% ממספר המשרות הפנויות הממוצע בסוף 2019

עמירם ברקת 15.09.2020
יונה ברטל / צילום: רמי זרנגר , גלובס
ראיון

ארוחת הערב הבריאה של מקימת חוג הידידים של מרכז פרס לשלום וחדשנות

יונה ברטל, מי שעבדה לצדו של פרס 22 שנה וישבה במאות ארוחות פרוטוקול מוקפדות, מארחת את החברות לארוחת ערב בריאותית, אחרי שכבר גייסה אותן לטובת המרכז: "כל אחת במגרש שלה עושה תיקון עולם"

סוניה מרמרי 07.02.2020

   1   

   נמצאו 12 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 1