בישול

כתבות אחרונות

 

"קזינו דה פריז" - הבר הירושלמי שעליו יחלמו עכברי הבר התל-אביבים

"'קזינו דה פריז' הוא פנטזיה; זה לא רק השם המסתורי והקולוניאלי שמשדר מיד משהו רומנטי, רחוק ואחר, וזה לא רק האוכל הפשוט והנפלא שמצליח להיות טעים"

חיליק גורפינקל 08.12.2011

ארז קומרובסקי מציע לכם מתכוני קלי-קלות לצירים

האם אתם באמת מבשלים - מעמידים סיר עם עצמות בשביל ציר - או שרק עושים כאילו עם אבקת מרק? ■ הנה מתכונים שיעשו לכם חורף של נזידים ותבשילים רציניים

ארז קומרובסקי 05.12.2011

דרור פויר בטעימות מולקולריות עם קציפת בשר וקציפת חזרת

האירוע: ארוחת טעימות לרגל פתיחת תערוכת המזון ישראפוד ■ "אין דבר שאי-אפשר להפוך אותו לקציפה"

דרור פויר 05.12.2011

בחזרה לאימפריה האוסטרו-הונגרית; הצצה לאוכל המפואר

החורף שהגיע הוא הזמן להתרפק על ימי האימפריה האוסטרו-הונגרית, עם המרקים הסמיכים, הנזידים העשירים והעוגות שנותרו מעידן מפואר, שבו לא פחדו מפצצות של קלוריות וכולסטרול

מרב סריג 04.12.2011

דג כבוש עם צזיקי? השף של "המזללה" הוא מלך הצירופים המוזרים

מאיר אדוני, השף הנערץ של "כתית" ועכשיו גם של "המזללה", הוא מלך הצירופים הבלתי אפשריים ■ לא תמיד הם עובדים, אבל כשהם עובדים הם נפלאים

חיליק גורפינקל 24.11.2011

לא על החינקלי לבדו: 3 מסעדות גרוזיניות מומלצות במיוחד

3 המסעדות יפגישו אתכם עם מיטב המסורת של העדה הגרוזינית ■ למסעדות גרוזיניות יש נטייה להיות תמיד טובות יותר מסך כל חלקיהן

חיליק גורפינקל 17.11.2011

שווארמה שואו טיים

זה התחיל עם בינו מ"ד"ר שקשוקה", שגייס מומחה טורקי כבן 80, ופשט במהירות למסעדות היוקרה ■ השפים הבכירים בישראל התחילו להגיש שווארמה בסטייל. פתאום כולם רוצים להיות עממיקו

מרב סריג 17.11.2011

המתכון לתוכנית בישול מנצחת?

ולו רק בשם הסקרנות - את הפרק הראשון הערב של "ישראל מבשלת" אין סיכוי שאחמיץ

ניר קיפניס 16.11.2011

התקווה הלבנה של הסושי: יוסי חולו חוזר לחולל פלאים ב"סושי בזל"

יוסי חולו חזר לכור מחצבתו - מסעדת "סושי בזל" שאותה הקים לפני כ-14 שנה, ושם הוא שב ומוכיח כי מכל היפנים והתאילנדים שמגלגלים כאן סושי תחת כל עץ ואצה, הוא היה ונשאר הסושימן הכי טוב בארץ

חיליק גורפינקל 13.11.2011

הסטטוס בפייסבוק: ירוק

אפילו ניאנדרטל מחשבים שכמותי נשבר ופתח חשבון בפייסבוק - גם אני מבשל ורץ לעדכן

ארז קומרובסקי 13.11.2011

הפלישה הגדולה

מאות תולעים זרמו מבעד לדלת וכיסו את הרצפה, את הקירות ואת התקרה. סרט אימה

ארז קומרובסקי 06.11.2011

"חומוס זה תחום מאוד אמוציונלי - כל אחד משוכנע ששלו הכי טוב"

מאחורי כל מוצר תעשייתי עומד אדם שמחרף את נפשו, ובעיקר את לשונו, כדי שתרגישו שאתם מכניסים לפה את הדבר האמיתי ■ חומוסולוג, מאסטר בייקר וטכנולוג קפה אפשרו לכתבת MT לטעום על קצה המזלג מהעבודה היומיומית שלהם ■ כתבה שתגרום לכם לשכרון חושים

שירי דובר, צלם: איל יצהר 02.11.2011

לא על השניצל לבדו

רפי בדר יודע שלא משנה מה הוא יגיש, מוסד הדגל שלו, "קפה נואר", יזוהה לעד עם השניצל המפורסם בתל-אביב ■ עם 6,500 מנות שניצל בחודש ומחזור שנתי של למעלה מ-50 מיליון שקל, אין לו בעיה עם זה, אבל לרגל פתיחת המקום הרביעי שלו, "מונטנגרו", הוא רוצה שתדעו שיש גם יופי של מזטים ■ ראיון

מרב סריג 26.10.2011

הדלעת זהובת התלתל

מה בין שפע הדלועים בגינה שלי, לזרעי דלעת מוברחים ולהתפטרות של זהבית כהן

ארז קומרובסקי 16.10.2011

הפתעה: עונג קולינרי בשוסטר

3 מקומות בלב הפועם של שכונת רמת-אביב ג' המצליחים להתעלות מעל הסטריאוטופים

חיליק גורפינקל 10.10.2011

אז במה ריגשתי השנה?

לא הלחנתי אופרה ולא רקחתי תרופה חדשנית, אבל המצאתי לחמניות קבב טלה

ארז קומרובסקי 09.10.2011

   8910111213141516171819202122   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 17 מתוך 22