חומוס

כתבות אחרונות

 

משבר הסלמונלה בשוק המזון: חשד לסלמונלה בסלטי "צבר"

אסם: "משרד הבריאות עודכן מיד" ■ החברה מדגישה כי המוצרים הושמדו בטרם יצאו מהמפעל

מיכל רז-חיימוביץ' 21.09.2016

כפית הכסף

18.09.2016

שטראוס מציגה: חומוס ללא חומרים משמרים

משך הצריכה לאחר הרכישה יעמוד על 5 ימים מרגע פתיחת המוצר (כשהוא סגור תוקף הצריכה הוא 40 ימים) ■ החומוס החדש יעלה למדפים אחרי שנים של מחקר ופיתוח

מיכל רז-חיימוביץ' 04.07.2016
אבו מרון / צילומים: איל יצהר

החומוסיה המיתולוגית בחיפה ששווה על שקל

מסעדת אבו מרון היא מאותם מקומות שאפילו שיפוץ מכוער ולחץ של שבת בצהריים לא מצליחים לקלקל אותם

חיליק גורפינקל 11.02.2016
שישברק / צילום: דרור עינב

מסעדה ערבית מצוינת שמי שלא מגיע אליה מפסיד בענק

בימים עכורים אלה רבים נמנעים ממסעדות ערביות ■ ביקור בעזבה הריקה והמצוינת, ומחשבות על אוכל משותף ועל דו-קיום

חיליק גורפינקל 26.11.2015

פרי גליל: חשש להימצאות חיידקי ליסטריה בחומוס "יד המלך"

מדובר ב"חומוס מסעדות" שהתאריכים האחרונים לשיווק המוטבעים על אריזתו הם 01.07.2014 באריזת 400 גרם ו-15.07.2014 באריזות 400 ו-800 גרם

מיכל רז-חיימוביץ' 23.06.2014

חשש להימצאות חיידקים מסוכנים בחומוס של "מעדני מיקי"

בבדיקות מעבדה נמצא חשש להימצאות חיידקי ליסטריה מונוציטוגנס באריזות חומוס 800 גרם עם תאריכים אחרונים לשיווק 7/5/14 ו-28/5/14

שירות גלובס 04.05.2014

עכשיו גם אתם יודעים: במסעדת "בלו באס" נמצא החומוס הכי טעים

יודעי דבר אמיתיים ימתיקו סוד ויפקדו את בלו באס מבלי לספר יותר מדי כדי שהמקום לא יהפוך לתיירותי ■ אנחנו יודעי דבר שמספרים, מה הסיכוי ששוחרי חומוס מאזור המרכז יצפינו עד לפרדס חנה?

מתן שירם 26.12.2013

מבקרים בכרמל? אל תפספסו את חומוסיית "הבוטקה"

החומוסייה נפתחה בשנה שעברה במרכז הכרמל, מרחק פסיעה ממתחם פסטיבל הסרטים בחיפה ■ חומוסייה טעימה, נדיבה ולא יקרה

מתן שירם 16.09.2013

סמל הישראליות: בארץ אוכלים מעל 30 אלף טון חומוס בשנה

המאכל הכי ישראלי? עד לא מזמן מקורו של מרבית החומוס שנמכר בארץ היה במזרח אירופה. בשנה האחרונה משתנה המגמה, ועימה מזנקים גם שטחי הגידול ■ לרגל קציר החומוס: דרכו של גרגיר מהשדה ועד הפיתה

צאלה קוטלר 25.05.2013

שוק סלטי החומוס: אוהבים את מעדני מיקי, נאמנים ל"אחלה"

הצרכן הישראלי אוהב את הטעם והאיכות של חומוס מיקי, קונה בעיקר חומוס של צבר והכי נאמן לחומוס "אחלה" - כך לפי סקר החברות המובילות של "גלובס"

מיכל רז-חיימוביץ' 20.05.2013

מחסני השוק במבצע לחג: חומוס ונקניקיות בפחות משקל

לקראת יום העצמאות, ב-14-15 באפריל תציע הרשת חומוס 400 גרם ב-19 אגורות ונקניקיות עוף 400 גרם ב-79 אגורות, לקונים בסכום של מעל 199 שקל

שירות גלובס 08.04.2013

שטראוס ופפסיקו משיקות מותג סלטים חדש במקסיקו

מותג הסלטים OBELA ייוצר במפעל חדש שפתחה החברה במקסיקו סיטי, בהשקעה של 10 מיליון דולר

מיכל רז-חיימוביץ' 13.06.2012

השף עומר מילר משדרג את המאכלים הישראליים הכי אהובים

מה יותר ישראלי משניצל, מפתיתים, מסלט קצוץ דק או מטוסט עם גבינה צהובה? השף עומר מילר מציע וריאציות גורמה על האוכל הכל-ישראלי הזה, כמעט כמו אצלכם בבית, אבל אחרת לגמרי

מרב סריג 29.04.2012

בדיקת "גלובס": כמה יעלה לעשות על האש ביום העצמאות?

מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות

מיכל רז-חיימוביץ' 24.04.2012

הירוק היום ירוק מאוד: הירקות הירוקים הם בשיאם עכשיו

השום הירוק, השקד הירוק, החומוס הירוק ואפונת הגינה הירוקה עכשיו בשיאם: טריים-טריים, לא קפואים, לא משומרים. רעננים כמו האביב עצמו וכמוהו מהירים להיעלם

מרב סריג 15.04.2012

   12345   

   נמצאו 68 כתבות   |   עמוד 3 מתוך 5