השבוע עלה למדפים "יופיקס", מעדן טבעוני חדש שיוצר בחוות סטארט-אפים ■ לטובת החברה המפתחת, גויסו 2 מיליון דולר
ממזון שהותאם לשיפור מצב-הרוח שלכם באופן אישי - ועד מודלים חדשים וטכנולוגיות מלהיבות לשיווק מזון לבית הצרכן ■ תחום הפודטק מסתמן כדבר הגדול הבא בעולם - וגם בישראל
התפתחות תחום הפוד-טק בשנים האחרונות מאפשרת לרעיונות מדיסציפלינות מדעיות שונות לצאת במהירות מהמעבדה אל העולם ■ ומה יקרה אז? מהפכה כלכלית
כפית שלומדת את הרגלי הטעם של הצרכנים, סורק שמנתח את הרכיבים התזונתיים, מכונה שמדפיסה מסרים על קצף של קפה, אפליקציה שמרכיבה תפריט בריאותי מותאם אישית ■ וזו רק רשימה חלקית...
נגה שוורץ משולם, מנהלת תחום הבריאות בתנובה: "פיתוח טכנולוגיות מזון דורש ממשק צמוד לתעשייה לצורך נסיונות ואנאליזות. עם התגברות התעניינות של התעשייה והנגשתה ליזמים, אנו מאמינים שתחום הפודטק יתפתח ויצבור תאוצה גם בישראל"
הרווח הנקי של חברת המזון צמח ברבעון ב-8.8% ל-77.1 מיליון שקל ■ הרווח התפעולי צמח ב-11.6% ל-109 מיליון שקל ■ פנחס קימלמן, סמנכ"ל הכספים: "זהו רבעון 40 ברציפות של צמיחה ברווח התפעולי"
פודטק מפתחת, מייצרת ומוכרת תחליפי בשר מצוננים המשווקים בארה"ב ובקנדה מחזור המכירות ברוטו של החברה ב-3 הרבעונים האחרונים גדל ב-50% אסם תממן את הרכישה ממקורותיה וממימון חיצוני
פודטק מייצרת תחליפי בשר מסויה בתוך כך - חגית אדלר, שניהלה את השיווק, המחקר והפיתוח בתשלובת החלב של תנובה, עוברת לאסם ותשמש שם כמנכ"לית חטיבת הקפה והמאפה
בשר מתורבתאירועים ומינוייםחלב מתורבתטבעונותטכנולוגיה: סטארט-אפיםרימילקשטראוסתחליפי בשרתחליפי חלבתנובה