גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

על האש

עוד כתבות

בשר, המבורגר / צילום: בלומברג

הגודל כן קובע: איך הישראלים אוהבים את ההמבורגר שלהם?

נתוני חברת Como: כ-47% מההמבורגרים שנמכרו בשנה האחרונה היו בגודל ממוצע של 200 גרם ■ גם נשים וגם גברים מעדיפים מידת צלייה "מדיום וול"

על האש? תתקדמו: הטרנד המתפתח הוא מעשנת ביתית

בעבר עישנו נתחי בשר על ווי תלייה מעל אח עצים, או על מוטות ארוכים שנמתחו מעל מדורה. היום כבר אפשר לעשות את זה בבית ■ העישון מותר, אפילו רצוי: מדריך מהיר למעשן המתחיל

עונת ה"על האש" נפתחת: כך תשדרגו את הבשר שלכם

עם תום חג הפסח ניתן אות ההזנקה לברביקיו בשרים - יום העצמאות, ל"ג בעומר ושאר עילות להבערת אש ולצלייה על המנגל ■ זה הזמן לתערובות תבלינים יבשות, מרינדות רטובות וכל מה שעושה טוב לנתחים שבדרך ■ בשבוע הבא: עישון בשר

בדיקת "גלובס": כמה יעלה לעשות על האש ביום העצמאות?

מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות

לקראת יום העצמאות: אילו 5 שיפודיות באמת יודעות לעשות על האש?

לעשות על האש, ברביקיו בלשון הגויים, הפך כבר מזמן לספורט הלאומי, הבילוי האולטימטיבי, הקולינריה הישראלית בהתגלמותה ■ קבלו את 5 השיפודיות המובילות

הישראלים הולכים בדרך כל בשר

איך הישראלים אוהבים את הבשר שלהם, ומה העסיק אותנו בימים שלפני יום העצמאות?

זוגלובק משיקה סדרת מוצרי בשר קפוא מרכיבים טבעיים

במהלך הושקעו כ-2 מיליון שקל, הכוללים את פיתוח הטכנולוגיה הייחודית, קמפיין טלוויזיה ואינטרנט וכן קידום מכירות בנקודות המכירה

מסעדת יהודה ורוזה מציעה בשרים משובחים והפעלה לסועדים

המסעדה במושב אילניה מציעה הפעלה שבה כל סועד מוזמן להכין לעצמו את הבשר כמו שהוא אוהב ■ "יש מאחורינו תרבות של צליית בשר בת 400 אלף שנה"

לכבוד יום העצמאות: "גלובס" בדק עבור ה"מנפנפים" אילו מנגלים פרימיום קיימים בשוק

בפארק או בבית - הישראלים לא מוותרים על ארוחה "על האש" ביום העצמאות ; למרות שהרוב מעדיפים לנפנף מעל לגריל פחמים בחיק הטבע, גרילי הגז מתחילים להתבלט בשוק - ומחיריהם יכולים להגיע גם ל-60 אלף שקל