גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

תל אביב ננעלה בירידות; אורמד זינקה 14% והרימה את מדד הביומד

ת"א-35 ירד ב-0.2%, ת"א-90 איבד 0.6% ● מחזור המסחר הסתכם ב-1.3 מיליארד שקל ● הבורסות בסין והונג קונג איבדו מעל 2% על רקע החמרת הרגולציה ● עונת הדוחות בוול סטריט: טסלה תפרסם תוצאות ● שיעור האבטלה לחודש יוני עמד על 8.8%

הבורסה בתל אביב / צילום: שלומי יוסף
הבורסה בתל אביב / צילום: שלומי יוסף

סקירת המסחר: דיווחים שוטפים, מגמות, מדדים, שערי מניות, אג"ח, מט"ח וסחורות והמלצות אנליסטים

17:32

יום המסחר בתל אביב הסתיים בירידות שערים, אך מתונות יותר מאשר אלו שנרשמו בתחילת היום. ת"א-35 ירד ב-0.2%, ת"א-90 איבד 0.6%. מחזור המסחר הסתכם ב-1.3 מיליארד שקל.

מבין המדדים הענפיים, מדד הביומד ומדד הבנקים הם היחידים שרשמו עליות (של 0.7% ו-0.1% בהתאמה). מדד הביומד הצליח לעבור לטריטוריה הירוקה בזכות זינוק של 14% שרשמה אורמד, וכן עליות נאות שרשמו פנאקסיה ישראל ואייסקיור מדיקל .

קנבוטק , שזהו יום המסחר השני שלה לאחר שנכנסה לבורסה דרך גיוס המונים, זינקה קרוב ל-19% לאחר שדיווחה שמוצר ה-CannaboBreast שלה הראה במחקר יעילות של בין 60% ל-90% בעיכוב חלוקה של תאי סרטן השד. המוצרי בסדרה מבוססים על שילוב של חומרים פעילים מצמח הקנאביס, עם מוצר המבוסס על תמצית מפטריות.


15:35

הירידות בבורסת ת"א התמתנו מעט. ת"א-35 יורד ב-0.5%, ת"א-125 יורד ב-0.6% ות"א-90 מאבד 0.8%. ת"א-נפט וגז נופל ב-1.5% ות"א-ביטוח מאבד 1.6%.

חברת הנדל"ן המניב גב-ים יוצאת מתחום הבנייה למגורים ומוכרת לחברת פרשקובסקי את יתרת הזכויות בפרויקט רמת הנשיא שבחיפה. מדובר בכ-350 יח"ד מאושרות לבנייה על-פי התב"ע הקיימת, וכן פוטנציאל להקמת יח"ד נוספות, בכפוף לקבלת הקלות ותב"עות עתידיות. פרשקובסקי ישלמו 215 מליון שקל. במידה ויאושרו עוד זכויות בנייה, ישלמו תוספת. בעקבות המכירה תרשום גב-ים רווח נקי של 55 מיליון שקל ברבעון השלישי של 2021.

אלטשולר שחם גמל יורדת ב-4.3%, אלקטריאון מאבדת 4.2%, קבוצת דלק משילה 3.6% ואפולו פאוור מאבדת 3.2%.

שלוש 3 דיאם קופצת ב-18%, קנבוטק מזנקת ב-15.5%, טקטונה מוסיפה 12.4%, נקסט ג'ן מטפסת ב-10.6%, אייסקיור מדיקל עולה ב-6.4%, עדיקה מוסיפה 5.4% וחברה לישראל עולה ב-3.3%. העליות בשגריר התמתנו, וכעת המניה עולה ב-3.3%.

14:30

גם בשעה זו המסחר בת"א מתנהל בירידות. ת"א-35 מאבד 0.6%, ת"א-125 יורד ב-0.7% ות"א-90 נופל ב-1%. ת"א-נפט וגז צונח ב-2%, ת"א-ביטוח מאבד 1.7% ות"א-בנקים יורד ב-0.2%.

הלמ"ס פרסמה היום את שיעורי האבטלה לחודש יוני שעמד על 8.8%, לעומת 9.5% בשבועיים הראשונים של חודש יוני.

קנבוטק מזנקת ב-15.3%, שלוש 3 דיאם קופצת ב-14.4%, נקסט ג'ן מוסיפה 9.9% ועדיקה מטפסת ב-6%. קבוצת דלק מאבדת 4%, אפולו פאוור יורדת ב-3.8%, אלקטריאון יורדת ב-3.1%, אלטשולר שחם גמל משילה 3.7%, דלק קידוחים מאבדת 3.1% וסלקום יורדת ב-2.9%.

שגריר עולה ב-8.3%. זאת לאחר שדיווחה על השלמת השתלטותה על חברת א.צ.מ איבזור וציוד מכוניות, המספקת פתרונות לרכב לאנשים בעלי מוגבלויות. שגריר רכשה 70% מהחברה תמורת סכום של 91 מיליון שקל, המשקף שווי של 130 מיליון שקל לא.צ.מ.

13:45

נמשכות הירידות בבורסה בת"א: ת"א-35 ות"א-125 מאבדים 0.5% ו-0.7% בהתאמה. ת"א-90 יורד ב-1%.

מדד ת"א נפט וגז יורד בשעה זו בכ-2.4%, מדד הטכנולוגיה יורד ב-0.9%, מדד הביטוח יורד ב-1.4%, מדד התקשורת יורד ב-0.7%.

12:00

המסחר בבורסת ת"א מתנהל כעת בירידות. ת"א-35 ות"א-125 מאבדים 0.8% ות"א-90 יורד ב-1%. ת"א-נפט וגז צונח ב-2.1%, ת"א-ביטוח מאבד 1.2%, ת"א-טכנולוגיה יורד ב-0.9% ות"א-בנקים מאבד 0.4%.

קנבוטק מזנקת ב-20%, שלוש 3 דיאם קופצת ב-13%, נקסט ג'ן מוסיפה 6.4% ועדיקה מטפסת ב-5.4%. קבוצת דלק מאבדת 4.4%, אפולו פאוור יורדת ב-2.9%, אלקטריאון יורדת ב-2.8% ואלטשולר שחם גמל משילה 2.8% גם כן.

10:50

הירידות בתל אביב מתחזקות, וכעת ת"א 35 ות"א 125 יורדים כ-0.5%, ת"א 90 יורד 0.6%. במדד ת"א 35 מניה אחת בלבד רושמת עלייה - איי.סי.אל (כיל לשעבר) שצפויה לפרסם השבוע דוחות רבעוניים. מדד הנפט וגז רושם את הירידה הגבוהה מבין המדדים הענפיים, כאשר הוא משיל 1.2%. את הירידות במדד מובילה קבוצת דלק, שמאבדת 3.3%. מחזור המסחר עד כה מסתכם בכ-140 מיליון שקל.

קנבוטק ממשיכה להתחזק ביום המסחר השני שלה ומטפסת 19%, ואיתה בפסגת הטבלה נמצאות גם שלוש 3 דיאם , פלאזה סנטר, פנאקסיה , אינטליקנה , טקטונה וסקודיקס , עם עליות של יותר מ-5%.

מרבית המניות הדואליות רושמות ירידות הבוקר, ובראש אינטרקיור שמשילה 3.4%, פורסייט שיורדת 2.2%, וכן אבוג'ן ובאטמ שמאבדות יותר מ-1.5%.

10:08

הבורסה התל אביבית נפתחה בירידות שערים קלות של עד 0.4% במדדים המובילים. כלל המדדים הענפיים רושמים ירידות, פרט למדד ת"א בנייה שעולה קרוב ל-0.2%.

קנבוטק, שהחלה להיסחר אתמול, מזנקת ביום המסחר השני שלה במעל 20%. עוד בפסגת הטבלה: פנאקסיה (שדיווחה אתמול שהיא בוחנת אפשרות למיזוג פעילות חברות פנאקסיה תעשיות פרמצבטיות, בעלת השליטה, לתוך החברה), ביומיקס , המשביר , וקבוצת יעקובי שזוכות לעליות נאות. גם שגריר עולה לאחר שדיווחה על השלמת רכישת 70% מחברת א.צ.מ, הפועלת בתחום אבזור הרכב למוגבלים בניידות, בתמורה ל-91 מיליון שקל.

מנגד, נרשמות ירידות שערים אצל אפולו פאוור , נקסט ויז'ן , פורסייט וסאני תקשורת (שדיווחה אתמול על תוצאות הרבעון השני של 2021, שלפיהן ההכנסות עלו ב-5% לסך של כ-220 מיליון שקל והרווח הנקי זינק ל-4.6 מיליון שקל, לעומת 1.1 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד).

8:05

1. צפי לפתיחה אדומה

יום המסחר בתל אביב צפוי להיפתח בירידות שערים, על רקע הירידות שנרשמות עתה בבורסות אסיה ובמסחר על חוזי וול סטריט העתידיים.

אתמול הבורסה ננעלה בעליות שערים, כאשר מדד ת"א 35 עלה 0.8%, ת"א 125 עלה 1% ות"א 90 עלה 1.2%. מדד הביומד השיל קרוב ל-1%, מדד הנפט וגז התקדם ביותר מ-2%.

2. עונת הדוחות בוול סטריט

היום יתפרסמו התוצאות הכספיות לרבעון השני של טסלה (לאחר סגירת המסחר), לואי ויטון, לוקהיד מרטין, צ'ק פוינט, יונייטד הלת' סרוויסס (לאחר סגירת המסחר) ועוד. במהלך השבוע צפויות לדווח גם הישראליות טבע ואיי.סי.אל (כיל לשעבר).

בתוך כך, החוזים העתידיים על מדדי וול סטריט נסחרים בירידות שערים. החוזה על דאו ג'ונס יורד כמעט 0.4%, החוזה על S&P 500 יורד 0.3% והחוזה על נאסד"ק מאבד 0.1%. התשואות על אגרות החוב נחלשות קלות, והתשואה על האיגרת ל-10 שנים עומדת על 1.26%.

3. הרגולציה מפילה את הבורסות בסין והונג קונג

הבורסות בסין רושמות ירידות שערים חדות הבוקר. מדד שנחאי מאבד 2.1%, שנזן יורדת 2.5% ומדד הנג סאנג נופל 2.7%.

בין מובילות הירידות אפשר לציין את ענקית הטכנולוגיה הסינית טנסנט שצונחת בהונג קונג 6.7%, וגם עליבאבא מאבדת גובה. הירידות נרשמות לאחר שהרגולטור להגבלים עסקיים בסין הורה לטנסנט לוותר על זכויות הרישוי הבלעדיות שלה למוזיקה והטיל עליה קנס בגין התנהגות לא תחרותית. גם מניות חברות החינוך הפרטיות הרשומות בהונג קונג צנחו, לאחר שהרשויות הורו על הפיכת פלטפורמות אינטרנטיות העוסקות בתחום החינוך לגופים ללא מטרת רווח.

4. משרד האוצר פרסם תוכנית תקציב רב-שנתית ל-2022-2025

משרד האוצר מציג תמונת מצב אופטימית במסגרת תוכנית התקציב הרב-שנתית לשנים 2022 עד 2025 שפירסם אתמול הנומרטור: גירעון של כ-4.2% (ללא השפעות הקורונה) וצמיחה של 5.1% במשק עד סוף 2021 בעקבות ההתאוששות בצריכה הפרטית. כמו כן, מוערכת עלייה בהיקף הכנסות המדינה ממסים ל-379.4 מיליארד שקל עד סוף שנת 2021.

לגבי שנת 2022, באוצר מניחים שלא יהיו מגבלות הקשורות לקורונה בהיקף שישפיע על הפעילות הכלכלית. לפיכך קצב הצמיחה צפוי להיות גבוה יחסית לאור שיפור נוסף בתוצר הפוטנציאלי וצמצום בפער התוצר השלילי אשר בשנה זו יעמוד על 0.6%. קצב הצמיחה החזוי בשנת 2022 יעמוד על 4.7%.

בצהריים יפורסם שיעור האבטלה הרבעוני בישראל.

5. פער התשואות בין ארה"ב לישראל הצטמצם

ולסיום, בנק הפועלים התייחס בסקירתו השבועות לצמצום פער התשואות בין ארה"ב לבין ישראל. "התשואה על איגרת חוב לעשר שנים בארה"ב ירדה מחודש אפריל בכ-40 נקודות בסיס, ובישראל לעומת זאת היא כמעט לא השתנתה", נכתב בסקירה, "הפער בין התשואות ירד לכ-10 נקודות בסיס בלבד. בגרמניה התשואות ירדו בתקופה הזו בכ-20 נקודות. המגמה הזו מפתיעה עוד יותר לאור נתוני האינפלציה הגבוהים שפורסמו בארה"ב ופרסום התכנית הפיסקאלית המרחיבה של הממשל החדש, בעוד שאצלנו פורסמו דווקא נתוני גירעון חיוביים. בהינתן שהתשואות ירדו בארה"ב, גם אם באופן מפתיע, היינו מצפים לתגובה מסוימת של השוק המקומי. יתכן שחלק מההסבר לאי שינוי התשואות בישראל נובע ממדיניות הבנקים המרכזיים - הפד ממשיך לשדר שהמדיניות תהיה מרחיבה, וצמצום רכישות האג"ח שם לא יחל כנראה השנה, בעוד שבנק ישראל החל כבר לצמצם את רכישות האג"ח והערכה היא שתוכנית הרכישות לא תוארך בשנה הבאה".

עוד כתבות

פרויקט טורבינות רוח של אפקון / צילום: אתר החברה

לאחר פיצוץ שיחות המיזוג: אפקון אנרגיה בדרך להנפקה עצמאית בשנה הקרובה לפי שווי של 240 מיליון שקל לפחות

לגלובס נודע, כי משפחת שמלצר מתכננת כי אפקון אנרגיה תצא השנה לדרך עצמאית באמצעות הנפקה בבורסה, וזאת לאחר שעסקת סאנפלאואר לא צלחה ● השווי שאותו ינסו להשיג בחברה יעמוד על לפחות 240 מיליון שקל

מנכ''ל אורמת טכנולוגיות, דורון בלשר / צילום: ניר סלקמן

מנוע צמיחה חדש לאורמת: חשמל לחוות שרתים במאות מיליוני דולרים

החברה חתמה על חוזה למכירת חשמל ל-20 שנה עם Switch מתחום הדאטה סנטרים, המוערך ב-200 מיליון דולר ● המנכ"ל: שוק הדאטה סנטרים שמוקמים הוא עצום והעלייה בביקוש לחשמל בארה"ב מאוד גבוהה

ארה''ב הפכה את פרמידת המזון / איור: Shutterstock

ארה"ב הפכה את פרמידת המזון: בשר בראש, דגנים בתחתית. ומה קורה בישראל?

שר הבריאות האמריקאי הפך את הפירמידה, שמכילה המלצות תזונה לצרכן ● בתפריט: הרבה יותר חלבון ומעט דגנים ● מומחים עימם שוחחנו מברכים על הגבלת מזון מעובד, אך מלינים על דחיקת קטניות ודגנים מלאים ● וגם: המודל שאותו אימץ משרד הבריאות הישראלי

דרור בין מנכ''ל רשות החדשנות / צילום: חנה טייב

450 מיליון דולר ל"מוצר מוחשי": כך מנסה רשות החדשנות לעודד יזמים לוותר על חלום הסייבר

השיעור הגבוה למדי של יזמים ישראלים שבוחרים להקים או לעבוד בחברת סייבר הביא להצלחות כבירות בתחום - אבל הוא הגיע בהכרח על חשבון הקמה של סטארט-אפים חדשים בתחומי תעשייה אחרים ● כעת מודיעה רשות החדשנות כי הפעילה בשנה באחרונה תוכנית לעידוד השקעה בחברות שמייצרות מוצרים מוחשיים

סונדאר פיצ'אי, מנכ''ל גוגל / צילום: Shutterstock, photosince

אפל בחרה בג'מיני, והשווי של גוגל זינק לראשונה מעל 4 טריליון דולר

אפל הודיעה כי היא צפויה לשתף פעולה עם גוגל ולהישען על מודל ה-AI שלה, ג'מיני, במסגרת פיתוח מוצרי הבינה המלאכותית שלה, ביניהם העוזרת הקולית סירי ● בתחילת נובמבר, דווח בבלומברג כי העסקה תהיה בהיקף של כמיליארד דולר בשנה

וול סטריט / צילום: ap, Mary Altaffer

וול סטריט ננעלה בירידות; אינטל זינקה ב-7%, מובילאיי נפלה ב-6%

קצב האינפלציה בארה"ב עמד על 2.7%, כצפוי, אך מדד הליבה נמוך מהצפוי ● עונת הדוחות: ירידה ברווח הנקי של ג'יי.פי מורגן בגלל עסקת אפל, דלתא איר ליינס עקפה את הצפי, צופה שנה חזקה ● נעילה מעורבת באירופה ● מחירי הנפט עלו על רקע הסיכון הגיאו פוליטי, טראמפ ביטל את כל הפגישות שלו והכריז: "עזרה בדרך"

מערכת ההגנה האווירית ברק MX / צילום: תע''א

3 שנים אחרי שנרכשה בחצי מיליארד דולר: המדינה שהשלימה את פריסת מערכת ההגנה של תע"א

מערכת ההגנה המתקדמת שנרכשה ב־2022 בתמורה לכחצי מיליארד דולר נפרסה בבסיס "סידי יחיא", ותתמודד עם איומים בטווח של עד 150 ק"מ ● במקביל, שיתוף הפעולה עם התעשייה הביטחונית הישראלית מתרחב על רקע זינוק של כ־30% בתקציב הביטחון המרוקאי בתוך שנתיים

שיא משכנתאות בדצמבר / אילוסטרציה: טלי בוגדנובסקי

יותר מ־11 מיליארד שקל: משכנתאות דצמבר שוב בשיא – ואליהן מצטרפות גם ההלוואות לכל מטרה

היקף המשכנתאות החדשות בחודש האחרון לשנת 2025 הוא הגבוה ביותר בשנה החולפת • ההלוואות לכל מטרה הסתכמו ב־791 מיליון שקל בדצמבר – הנתון הגבוה אי פעם • הלוואות הבולט והבלון גם הן ברף גבוה

זוהר לוי, מבעלי סאמיט ופז / צילום: יח''צ

את ממדאני הוא כבר ניצח: האם ההימור של זוהר לוי על נדל"ן בניו יורק ישתלם?

ראש עיריית ניו יורק ניסה לנצל את זכיית סאמיט של לוי במכרז לרכישת 5,100 יח"ד, כדי לעורר את סוגיית הדיור המפוקח ● האם הרכישה והורדת הריבית בארה"ב יצדיקו את השקעות הענק?

ג'רום פאוול, יו''ר הפד / צילום: ap, Jacquelyn Martin

ראשי הבנקים המרכזיים בעולם: "עומדים בסולידריות מלאה עם ג'רום פאוול"

11 נגידי בנקים מרכזיים פרסמו הצהרה תמיכה ביו"ר הפד האמריקאי בעקבות איום של ממשל טראמפ להעמיד לדין ● הנגידים הדגישו כי עצמאות הבנקים המרכזיים חיונית לשמירה על יציבות המחירים והשווקים הפיננסיים

דורון ארד ורמי יהודיחה / צילום: עדי אורני, מירית הוד

LEAD הופך לקבוצה: דורון ארד יכהן כמנכ"ל משרד הפרסום

משרד הפרסום LEAD מתרחב לקבוצה הכוללת גם סוכנות דיגיטל, ויחידות סושיאל ואסטרטגיה ● המייסד רמי יהודיחה מפנה את כיסא המנכ"ל למשנה שלו דורון ארד, ויעבור לנהל את הקבוצה שכיום יושבת על תקציבים בהיקף של 200 מיליון שקל

רה''מ בנימין נתניהו והשר איתמר בן גביר / צילום: נועם מושקוביץ'/דוברות הכנסת

ראשי הקואליציה חתמו: לא לציית לפסיקת בג"ץ

לקראת משבר חוקתי היסטורי: ראשי הקואליציה חתמו על הצהרה חריגה, שבה קראו שלא לכבד את פסיקת בג"ץ אם יחליט להדיח את איתמר בן גביר מתפקידו כשר לביטחון לאומי ● ראשי הקואליציה כינו את בהרב-מיארה "היועמ"שית המודחת", והודיעו: "לא ניתן יד לכפות הדחת שר, רק העם יבחר את השלטון"

סילבן שלום / צילום: מרק ישראל סלם-ג'רוזלם פוסט-פול

"מכאיב לנפגעות": הדרישה לא לאשר את מינוי סילבן שלום ליו"ר התעשייה האווירית

באיגוד מרכזי הסיוע פנו ליו"ר הוועדה לבדיקת מינויים בחברות הממשלתיות, בדרישה שלא לאשר את מינויו של סילבן שלום ליו"ר התעשייה האווירית ● זאת, "חרף העובדה כי הוא פרש מן החיים הפוליטיים על רקע טענות להטרדות מיניות מצידו" ● יצויין כי לשלום אין הרשעה פלילית וכי כלל לא נפתחה נגדו חקירה

רונאל פישר / צילום: רפי קוץ

הפרשה הגיעה לסיום אחרי עשור: ביהמ"ש גזר 9 חודשי עבודות שירות על רונאל פישר

עשור לאחר שהתפוצצה - סדרת הפרשות שחשפה רשת של קשרים אסורים בין המשטרה לשוק הפרטי הגיעה להכרעה ● הפרקליטות דרשה 18 חודשי מאסר בגין עבירות שוחד ושיבוש, ואילו ההגנה ביקשה להסתפק בעבודות שירות בשל "מחדלי חקירה חמורים" ● ביהמ"ש קבע כי לאור הפעולות הפסולות והכשלים של מח"ש, עומדת לפישר "הגנה מן הצדק" המצדיקה לחרוג לקולא ממתחם הענישה ההולם

מאיה אבירן / צילום: תמונה פרטית

מאיה אבירן רכשה את מלוא הבעלות על חברת ההשמה "עמדה"

מאיה אבירן רכשה את מלוא הבעלות על חברת השמת הבכירים והנציגה של Korn Ferry בארץ ● בהשקעה של כ־80 מיליון שקל: פארק האגמים של נשר יוצא לדרך ● פאפאיה מציינת שבע שנים להקמתה ● וגם: מינויים חדשים בבייבי סטאר ובסטארט־אפ Skywatch & VOOM ● אירועים ומינויים

רקטת אקסטרא של אלביט מערכות / צילום: אלביט מערכות

"להתעלם מהסקטור הזה זה מסוכן": המניות האלה הפכו למנוע של ת"א

עם רוח גבית מהסלמה באיראן וחוזים חדשים, מדד ת"א ביטחוניות עבר מירידות לעליות חדות בתוך שבועות בודדים ● כך, מניות כמו אלביט ונקסט ויז'ן הוסיפו לשווי שלהן מיליארדים, ומשקל הסקטור בתל אביב עקף את הנדל"ן ● אבל האם העליות כאן כדי להישאר?

נשיא ארה''ב דונלד טראמפ / צילום: ap, Julia Demaree Nikhinson

האיום החדש של טראמפ על איראן, והמדינות שעשויות להיפגע

בעוד הריאל קורס והמחאות באיראן מתרחבות, טראמפ מכריז שיוטל מכס של 25% על כל מדינה שתמשיך "לעשות עסקים" איתה ● בין הנפגעות האפשריות: סין, איחוד האמירויות וטורקיה

הנהלת Vast Data / צילום: Vast Data

לפי שווי דמיוני: סבב הגיוס של ואסט דאטה מתל אביב יוצא לדרך

לגלובס נודע כי החברה המעסיקה כ־500 עובדים בישראל נמצאת בישורת האחרונה לקראת גיוס הון ● מדובר על היקף של מיליארד דולר, לפי שווי של כ־25 מיליארד דולר ● בנוסף, ימכרו העובדים והמייסדים מניות במאות מיליוני דולרים בסבב סקנדרי

אילן ישועה בדיון במשפט נתניהו בבית המשפט המחוזי בירושלים / צילום: איל יצהר

ענקית הסייבר ממשיכה ברכישות בישראל: קונה את סראפיק של אילן ישועה ב-420 מיליון דולר

ענקית אבטחת המידע האמריקאית קראודסטרייק קונה את חברת הסייבר של מנכ"ל וואלה לשעבר אילן ישועה ושותפו אביחי כהן ● סראפיק גייסה עד כה 37 מיליון דולר בלבד, בין היתר מקראודסטרייק עצמה ● היא עוסקת באבטחת דפדפנים ותהווה מוצר משלים למערכת ההגנה על מוצרי הקצה של קראודסטרייק

רונן ויוני אסיא - חברת eToro איטורו / צילום: איל יצהר

איטורו מפטרת 7% מהעובדים: "נוקטים בצעדים מתוך עמדת חוזק"

החברה מפטרת כ-100 עובדים, "חשוב לנו לוודא שהמבנה הארגוני תואם את צרכי העסק ותומך באסטרטגיית הצמיחה ארוכת הטווח שלנו ● לאחר שהמניה עלתה לשיא של כ-76 דולר, היא שינתה כיוון וכיום נסחרת במחיר שנמוך ב-38.5% ממחיר ההנפקה