רתם ואורי רחוקים מלהיות אנשי עסקים, וכיום הם בעיקר לא רוצים להתעורר מהחלום הצרפתי • בבית האירוח שלהם אפשר למצוא אוכל מקומי משובח, לצד פיתות ופלאפל • עסקים מעולם אחר, פרויקט מיוחד
שנתיים לאחר שתכננו להקים עשרות מתחמי אירוח בהשקעה של מאות מיליוני שקלים, דוחות קבוצת חג'ג' חושפים קשיים, עיכובים ומחיקות שווי במיזם המשותף, בהן גם של הלוואה בסך 2 מיליון דולר שניתנה לבעלי סלינה
מייסד רשת המועדונים הפרטיים "סוהו האוס" ניק ג'ונס מתעקש כי מדובר בקהילה אינקלוסיבית, למרות שהחברות עולה אלפי דולרים בשנה, ומדגיש כי המבחן הוא לא כלכלי אלא "נשמה יצירתית" • בראיון בביקור בסניף בארץ הוא מספר על דרכו למנכ"ל שהנפיק בשווי של כ־3 מיליארד דולר
אם זה מפגש עם לקוחות פוטנציאליים, ישיבת דירקטוריון, או HAPPY HOUR לעובדים, האוכל מהווה תוספת מתבקשת. כשבמוקד נמדדת גם האיכות הקולינרית שלו • אושרי עמר, המייסד והבעלים של רשת מעדניות ופרומאז'ארי "מן האדמה", מסביר כיצד תוכלו לקלוע ולהראות השקעה בכל אירוע משרדי באמצעות מארזי מעדנים ודליקטסים מותאמים מראש • "המטרה היא לייצר חוויה אישית באווירת בוטיק בלי לצאת מהמשרד וללא נוכחות של קייטרינג"
שרה ובנצי צפריר, מושב גבעת יואב, שרה בת 68, בנצי בן 73 • נשואים פלוס 4 ילדים ו־11 נכדים • הבעלים של מתחם האוהלים ג'ינג'ס חאן בגולן • "הרפת והחאן שבנינו זה כל החיים שלנו. היום אנחנו נלחמים על המחיר של החלב שמתייקר ושל האוכל שאנחנו משלמים לפרות" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
רשת מתחמי האירוח סלינה מצפה לסיים את שנת 2022 עם הכנסות של 234 מיליון דולר, יותר מפי 2 לעומת ההכנסות אשתקד • לקראת המיזוג ל-SPAC דיווחה החברה כי ההפסד הנקי שלה בשנה שעברה הסתכם ב-184 מיליון דולר, לעומת הפסד של 138 מיליון דולר ב-2020
שר התיירות יואל רזבוזוב אמר בוועידת התיירות של גלובס כי יפעל להגדלת מספר התיירים ל-10 מיליון בשנה, אך לא יפעל למיסוי דירות airbnb • בפועל, בתי המלון אינם יכולים לספק מענה לשאיפות אלה, ובערי התיירות הבולטות מהוות דירות האירוח כרבע מההיצע
שני פסקי דין מהזמן האחרון מלמדים שהמלחמה על הארנונה של דירות Airbnb רחוקה מלהסתיים
החדר הקיבוצי שהפך לארמון • הבית של מולי ואופירה ברמת הכובש
ערד היא כבר לא רק העיר המאובקת שחשבתם • לצד הטבע והמדבר שסביבה התגבשה קהילה של אמנים, מארחים, מדריכים, מסעדות, קפה איכותי, מבשלת בירה ואפילו מסלול מירוצים להתנסות אישית
עלייה חדה בביקוש לעובדים בענפי האירוח והאוכל באוגוסט, כך עולה מאומדן המשרות הפנויות שפירסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה • בחודש אוגוסט נרשם גידול של כ-10% במספר המשרות הפנויות במשק, אך מדובר במספרים הנמוכים בכ-50% ממספר המשרות הפנויות הממוצע בסוף 2019
יונה ברטל, מי שעבדה לצדו של פרס 22 שנה וישבה במאות ארוחות פרוטוקול מוקפדות, מארחת את החברות לארוחת ערב בריאותית, אחרי שכבר גייסה אותן לטובת המרכז: "כל אחת במגרש שלה עושה תיקון עולם"