גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

תל אביב ננעלה בעליות קלות; הדולר נחלש 0.5%

מדד ת"א 35 התקדם ב-0.1%, מדד ת"א 90 עלה 0.5% ומדד ת"א 125 התחזק ב-0.2% ● אל על במגעים למיזוג עם ארקיע ● הדולר ירד ב-0.5% ושערו היציג נקבע על 3.21 שקלים ● וגם: כך משפיע משבר הגז על מחירי הנפט

הבורסה בתל אביב / צילום: שלומי יוסף
הבורסה בתל אביב / צילום: שלומי יוסף

סקירת המסחר: דיווחים שוטפים, מגמות, מדדים, שערי מניות, אג"ח, מט"ח וסחורות והמלצות אנליסטים

17:30

יום המסחר בבורסה בתל אביב הסתיים בעליות קלות במדדים המובילים. מדד ת"א 35 התקדם ב-0.1%, מדד ת"א 90 עלה 0.5% ומדד ת"א 125 התחזק ב-0.2%.

מבין המדדים הענפיים, בצד החיבוי בלטו מדדי הבנקים והנדל"ן שעלו ב-0.6%, מדד טכנולוגיה תחזק ב-0.5% ומדד פיננסים התקדם 0.2%. בצד השלילי, מדד ביומד ירד ב-0.8% ומדד ביטוח נסוג 0.2%

16:50

הפתיחה החיובית בניו יורק לא ניכרת בתל אביב. מדד ת"א 90 התחזק אומנם לעלייה של 0.4%, אך מדד ת"א 35 נסחר סביב רמת הפתיחה.

15:27

הדולר ירד ב-0.5% ושערו היציג נקבע על 3.21 שקלים. הליש"ט התחזקה בכ-0.2% לשער של 4.44 שקלים והאירו התקדם ב-0.1% לשער של 3.75 שקלים.

14:40

המגמה החיובית בבורסה נמשכת ואף מתחזקת. ת"א 35 עולה ב-0.2%, ת"א 90 ב-0.6%. מחזור המסחר מסתכם בכ-770 מיליון שקל.

אבוג'ן דיווחה כי החברה קאנוניק, שבבעולתה המלאה, הודיעה על השקה מסחרית מלאה של מוצרי הקנאביס הרפואי הראשונים שלה בישראל. קאנוניק הקדימה את לוח הזמנים בעקבות משוב חיובי ממטופלים שהתנסו במוצרים במסגרת קמפיין טרום-השקה. לוח הזמנים המקורי להשקת המוצרים היה במהלך 2022.

13:30

הבורסה מתנהלת ביציבות יחסית, כאשר מדדי ת"א המובילים רושמים עלייה קטנה של 0.1%. מחזור המסחר מסתכם בכ-560 מיליון שקל עד כה.

בפסגת הטבלה נכון לצהרי היום נמצאות פינרג'י עם זינוק של 14%, אי.טי.ג'י.איי (ETGA) עם קפיצה של 8% וארנה גרופ שמתקדמת 7.2%. סטורג' דרופ, קבוצת גאון, קדימהסטם, טונדו סמארט וכן פייט ביופארמה ממשיכות לרשום עליות יפות.

בתחתית הטבלה אנויז'ן שמאבדת 7.6%, מצלאוי שיורדת ב-5.8%, ביומיט פוד ונקסט ג'ן שנסוגות ב-5% ו-ויליפוד שנחלשת ב-4.5%.

12:15

מזרחי טפחות מדווח על הצלחה בשלב המוסדי בהנפקת אג"ח חדשה (סדרה 62), שבה התכוון הבנק לגייס סכום של 2 מיליארד שקל. על רקע ביקושי שיא של קרוב ל-5 מיליארד שקל, החליט הבנק להגדיל את סכום הגיוס ולהעמידו על כ-3.6 מיליארד שקל. מדובר באג"ח צמודות למדד המחירים לצרכן, לתקופת פירעון של 7 שנים.

11:35

הבורסה עברה למגמה מעורבת, כאשר העליות שנרשמו במדדים המרכזיים עם פתיחת המסחר נמחקו, וכעת ת"א 35 עומד במקום ות"א 90 מאבד כ-0.1%. מחזור המסחר מסתכם בכ-260 מיליון שקל.

מניית סטורג' דרופ יורדת ביותר מ-5% וביוליין אחריה. גם ויליפוד, תיקון עולם, טופ גאם ואייאיאס מאבדות גובה. מנגד, פינרג'י ממשיכה לבלוט וכך גם קדימהסטם, אדרי-אל , איירובוטיקס והכשרה התחדשות .

מניית מרחביה עולה ב-3% לאחר שדיווחה קארדיאקסנס שמוחזקת על ידיה (5.5%) סיפקה הפצה מסחרית ראשונה של מאות שעוני ניטור רפואי להודו. מדובר בשעון לניטור רציף וארוך טווח מרחוק של מדדים חיוניים, זיהוי הפרעות קצב-לב והדרדרות במצבם הרפואי של חולים במחלות כרוניות. לקרדיאקסנס צבר הזמנות של יותר מ-32 מיליון דוחר לשעונים בהודו וסה"כ צבר הזמנות של למעלה מ-150 מיליון דולר. כמו כן, החברה נמצאת בהליך הנפקה בת"א.

10:55

העליות בבורסה נמשכות בשיעורים מתונים. מחזור המסחר עד כה עומד על כ-150 מיליון שקל.

אפולו פאוור קופצת ב-4.5% לאור חיבור המתקן המסחרי הראשון שלה לחשמל (ראו דיווח קודם), גם פינרג'י, יונט קרדיט, קדימהסטם וטוגדר רושמות עליות נאות.

אפסלון , העוסקת בהקמה, רכישה, תפעול והשבחה של חנויות וירטואליות הפועלות באמזון, הודיעה שקיבלה קו אשראי בהיקף של 2.5 מיליון דולר מבנק הפועלים. ההלוואה תשמש למימון הון חוזר, חיזוק פעילות החברה והרחבת היקף המוצרים הנמכרים בפלטפורמות השונות.

שותפות המו"פ סמארט אגרו עולה בכ-4%, בהמשך לדיווח שלה אתמול על הצפת ערך משמעותית: חברת הפורטפוליו שלה בטרסידס (BetterSeeds) התקשרה בהסכם השקעה של 2 מיליון דולר כחלק מסבב גיוס בהיקף של 5 מיליון דולר, לפי שווי חברה לבטרסידס המשקף עלייה של כ-300% מהשווי בו השקיעה השותפות בחברה בנובמבר 2020 (18 מיליון דולר לפני הכסף). לסמארט אגרו יש אופציה להשתתף בסבב הגיוס הבא בהיקף של מיליון דולר ובהנחה של 15% על הגיוס. נכון למועד הדיווח, השותפות בוחנת השתתפות בסבב הגיוס.

יוניברסל מוטורס הודיעה שמכרה היום בעסקה מחוץ לבורסה כ-6.5 מיליון מניות רגילות של הפניקס לצד שלישי בתמורה ל-37.6 שקל למניה ובסך כולל של כ-250 מיליון שקל. לאחר המכירה תחזיק החברה ב-2.6% מהון המניות המונפק של הפניקס ומזכויות ההצבעה בה.

10:05

יום המסחר בתל אביב נפתח בעליות קלות, כאשר שלושת המדדים המובילים מטפסים בכ-0.3%. מדד הביומד בולט כנגד המגמה עם ירידה בשיעור דומה, בעיקר בשל ירידות גבוהות של אבוג'ן וביוליין.

מניית פינרג'י מזנקת בקרוב ל-10% ללא דיווח משמעותי ברקע, ונטו מלינדה קופצת ב-5% לאחר שדיווחה אתמול על רכישת חלק השותפה (50%) במיזם לשיווק עופות ובשר בהכשרים מהודרים תמורת 113 מיליון שקל.

אמות דיווחה כי דירקטוריון החברה אישר הקצאה פרטית למשקיעים של 800 מיליון שקל ע"נ (ערך נקוב) אגרות חוב מסדרה ח' . במסגרת ההליך קיבלה החברה התחייבויות מטעם משקיעים מסווגים לרכישת אג"ח בהיקף של כ-1.09 מיליארד שקל ע"נ ובשווי כספי של כ-1.18 מיליארד שקל. מתוכם כאמור בחרה להיענות להתחייבויות בהיקף של 800 מיליון ש"ח ע"נ בשווי כספי של 864 מיליון שקל.

9:40

אפולו פאוור דיווחה כי הפרויקט הסולארי הצף בחוף הכרמל חובר לרשת החשמל אתמול. עוד צוין כי מי חוף הכרמל אישרה תשלום תמורה בגובה של 335 אלף שקל (בתוספת מע"מ) אף בטרם חלוף 90 ימים ממועד חיבורו לרשת החשמל, לאור ביצועיו ממועד השלמת התקנתו. זהו המתקן המסחרי הראשון של החברה שמתחבר לרשת החשמל.

להב אל.אר דיווחה כי חתמה על הסכם מחייב להקמת פרויקט קרקעי של 33 מגה וואט בתחום הפוטו-וולטאי עם מושב בדרום הארץ, על קרקע שנמצאת בהליכי רישוי מתקדמים. ההסכם נחתם ע"י חברת להב אנרגיה ירוקה הנמצאת בשליטת להב אל.אר, ולהב צפויה להשקיע בפרויקט כ-100 מיליון שקל. לפי הדיווח, הפרויקט צפוי להניב הכנסות של כ-12 מיליון שקל לשנה ו-NOI שנתי של 10 מיליון שקל.

9:15

בהמשך לדיווח מסוף ספטמבר, חברה לישראל דיווחה שבעלי המניות של אקווה גרופ נענו להצעת הרכש שלה, שלפיה תרכוש 18% מהון המניות של אקווה תמורת כ-74 מיליון דולר. מניות החברה נסחרות בבורסת אוסלו שבנורבגיה.

רבוע כחול נדל"ן הודיעה אמש שהתקבלו בידיה התחייבויות של מספר משקיעים לרכוש אגרות חוב (סדרה ח') של החברה, שיונפקו בדרך של הרחבת הסדרה במסגרת הנפקה פרטית, בתמורה כספית כוללת של 296.5 מיליון שקל בגין 261 מיליון שקל ע"נ אגרות חוב (סדרה ח' ). החברה בוחנת את האפשרות להיענות להתחייבויות המשקיעים.

7:55

5 דברים לדעת לפני פתיחת המסחר

1. צפי לפתיחה שקטה

יום המסחר בתל אביב ייפתח ככל הנראה ללא תנודות חדות, במקביל ליציבות שנרשמת במסחר על החוזים העתידיים בוול סטריט.

אתמול ננעלה הבורסה בירידות קלות. מדד ת"א 35 נסוג בכ-0.3% ומדד ת"א 90 ירד ב-0.6%. מחזור המסחר הסתכם בכ-1.53 מיליארד שקל.

2. פערי ארביטראז' נמוכים

מרבית המניות הדואליות המרכזיות שבו עם פערי ארביטראז' שליליים, אך בשיעור נמוך יחסית. אופקו הלת' עם פער שלילי של 1.7%, טבע 1.2%, פריגו 0.6%, נובה 0.5% ולייבפרסון 0.4%. אבוג'ן רשמה פער שלילי גבוה יותר בשיעור של 4.3% ופלוריסטם עם 3.3%.

מנגד, איי.סי.אל עם פער חיובי קטן של 1.2% שיתמוך במחיר המניה הבוקר, קמטק וראדא עם פער חיובי של 1.5%.

3. אל על במגעים למיזוג עם ארקיע

חברת אל על דיווחה אמש כי "החלה במגעים עם ארקיע לבחינת עסקה אפשרית, לפיה תרכוש החברה את מניות ארקיע בתמורה להקצאת ניירות ערך של החברה לבעלי מניות ארקיע".

לאורך השנה האחרונה ניסתה ארקיע ללכת על כיוון של הנפקה כשהיא ניסתה אף לקדם מהלך של מיזוג לשלד ציבורי לפי שווי של 100 מיליון שקל.

ב-2018 פסלה הרשות לתחרות מיזוג בין אל על וישראייר על רקע חשש לפגיעה בתחרות בקו באילת. הדיבור על מיזוג בין החברות הישראליות נמצא באוויר בשנת הקורונה כחלק מהמשימה שלהן לשרוד את המשבר.

4. מגמה חיובית באסיה, יציבות בחוזים לקראת הדוחות

המסחר בבורסות אסיה מתנהל הבוקר בעליות שערים קלות, כאשר מדד ניקיי מוסיף 0.6%, שנחאי עולה ב-0.7% והונג קונג ב-1.1%.

בגזרת החוזים העתידיים נרשמת יציבות, עם תנודות מזעריות מעלה ומטה. היום יתפרסמו דוחותיהן של ג'ונסון אנד ג'ונסון , פיליפ מוריס, פרוקטר אנד גמבל וענקית התוכן נטפליקס - שתפרסם את תוצאותיה רק בסוף יום המסחר בארה"ב.

5. ירידה במחירי הנפט? "אולי ב-2022"

מחירי הנפט מטפסים בתקופה האחרונה וגם בשעה זו מתחזקים קלות, לרמה של 81.8 דולר לחבית נפט מסוג WTI ו-84.3 דולר לחבית נפט ברנט.

ד"ר גיל בפמן, הכלכלן הראשי של בנק לאומי, התייחס להשפעות על הנפט ועל הצפי לטווח הבינוני: "עליית מחיר הגז הטבעי צפויה להביא להסטת ביקושים לנפט, מה שיתמוך במחירי הנפט הגבוהים ויתכן שאף יביא לעלייה נוספת, במיוחד אם ההיצע לא יגדל בהתאם. בטווח הבינוני, עם חלוף המחסור בגז טבעי, מחירי הנפט צפויים לרדת, בפרט על רקע הגידול הצפוי בייצור הנפט של OPEC+ ובארה"ב", העריכו בבנק.

"סביר שעד לסוף השנה מחירי הנפט ישארו גבוהים והירידה במחיר תהיה רק במהלך שנת 2022. אם האירוע בגז טבעי לא יפתר במהלך החודשים הקרובים" כתב, בהתייחסו להפעלת צינור הגז Nord Steam 2 ע"י רוסיה, "אזי סביר שירידת מחיר הנפט תהיה במחצית השנייה של שנת 2022".

עוד כתבות

מנכ''ל קלרוטי יניב ורדי / צילום: דוקוארט

לפי שווי של כ-3 מיליארד דולר: חברת הסייבר קלרוטי בגיוס ענק, וכמה יקבלו העובדים?

קלרוטי, שעוסקת באבטחת סייבר של תשתיות קריטיות כמפעלי תעשייה, תחנות כוח, בתי חולים וארגוני ביטחון, גייסה 200 מיליון דולר נוספים ● החברה התכוננה במהלך השנתיים האחרונות ליציאה להנפקה, אך עליית רף מינימום ההכנסות למהלך דחה אותה

כיפת ברזל / צילום: דוברות משרד הביטחון

ההתנצלות והמימון: מה באמת תרמו האמריקאים לכיפת ברזל?

טראמפ הדהים את העולם כשלקח בעלות על מערכת כיפת ברזל • אלא שבניגוד לדבריו, המערכת היא בהחלט פיתוח כחול־לבן והישג טכנולוגי שישראל חתומה עליו ● ובכל זאת, גם לאמריקאים יש חלק משמעותי בהצלחה ● המשרוקית של גלובס

אילוסטרציה: Shutterstock

דיווח על הכנסות נמוכות כשכיר, אך התגלה כבעלי שתי דירות בכיכר המדינה ופנטהאוז בראשל"צ

רשות המסים חושדת כי תושב ת"א גרף עשרות מיליונים במטבעות וירטואליים, אך לא דיווח על הכנסותיו ולא שילם את המס הנדרש על רווחי הקריפטו ● מהחקירה עלה כי החשוד לא פתח תיק ברשות המסים, לא הגיש דוחות ולא דיווח על עיסוקו במטבעות וירטואליים

מנכ''ל נטפליקס, טד סרנדוס / צילום: צילום מסך

הדוחות מראים: כדי להמשיך להוביל, נטפליקס חייבת את עסקת וורנר ברדרס

ענקית הסטרימינג נטפליקס רשמה ברבעון הרביעי של 2025 גידול בהכנסות וברווחים, אולם בוול סטריט ציפו ליותר ● בשוק מסבירים כי המשקיעים ממוקדים בין היתר בשאלה האם החברה מסוגלת לשמור על צמיחה יציבה ובת-קיימא, במיוחד על רקע ניסיון הרכישה השאפתני בתולדותיה

נשיא ארה''ב דונלד טראמפ / צילום: ap, Jacquelyn Martin

בדרך לאיראן? זה המועד שבו טראמפ מעדיף לתקוף

נשיא ארה"ב הציג דפוס פעולה ברור: נטייה להכריז על צעדים נפיצים דווקא בלילות, בסופי שבוע או בחגים ● מהטלת מכסים, דרך התקיפה הקודמת של ארה"ב באיראן ועד התקיפה בונצואלה - כולם נעשו בזמן שבו לא היה מסחר וול סטריט ● בינתיים, רק 3% מהמהמרים בפולימרקט חושבים שארה"ב עשויה לתקוף מחר

הבורסה בתל אביב / צילום: Shutterstock

הדיווח שמקפיץ את מניית הבורסה: מו"מ למכירת פעילות המדדים לגוף זר

הבורסה בת"א מתקרבת להצפת ערך בפעילות המדדים שלה, שצמחה פי שמונה תוך שנתיים, אותה היא מתכננת למכור לגוף זר ● בשנה שעברה העריכו כי הבורסה תמכור את הפעילות, לה הכנסות של 25 מיליון שקל, תמורת 300-400 מיליון שקל

דאטה סנטר / אילוסטרציה: Reuters, Noah Berger

מי שלא מבין את תשתיות המחר, מממן את האתמול

הכלכלה המודרנית כבר לא נמדדת בנפח המבנים אלא ביכולת להזרים ולעבד דאטה בזמן אמת ● דאטה סנטרים, ענן וסיבים אופטיים אינם שכבת תמיכה של הכלכלה, הם הכלכלה עצמה - והתובנה הזו מחלחלת כיום אל ליבת המערכת הבנקאית ● הטור מתפרסם לקראת כנס תשתיות לעתיד של גלובס, שייערך ביום רביעי הבא

מיכל עבאדי-בויאנג'ו / צילום: איליה מלינקוב

עוד לפני שנכנסה לתפקיד החשכ"לית: אדלטק במכתב חריף נגד עבאדי-בויאנג'ו

לטענת אדלטק, כהונתה הקודמת של עבאדי-בויאנג'ו כיו"ר קצא"א וכיו"ר דוראד יצרה עימות אישי ועסקי עמוק, שמצדיק הסדר ניגוד עניינים רחב עם מינויה מחדש לתפקיד החשבת הכללית ● עבאדי: "ניסיונות שיטתיים להלך אימים, דוחה על הסף"

ראול סרוגו / צילום: כדיה לוי

"כל חברה משפחתית לא ממשיכה בסוף": הקבלן ראול סרוגו מסביר למה החליט לעשות אקזיט

מאז מותו הטרגי של בנו רועי בתאונת גלישה, נשיא התאחדות הקבלנים בוני הארץ לשעבר ראול סרוגו, הכניס שינויים דרמטיים בחייו ● הוא בהליכי מכירת החברה המשפחתית לאמפא, נלחם ברשויות כדי לחשוף את עומק המחדל שהביא למותו של בנו, ואף החל ללמד חינוך פיננסי בבית ספר תיכון, אבל לא נוטש את הנדל"ן

נתון בשבוע / איור: גיל ג'יבלי

המהפך של שוק הנדל"ן, ואיך הוא ייראה השנה?

מספר הדירות הלא מכורות נמצא בשיא, אך השאלה הגדולה היא כיצד תשפיע בשנה הקרובה הפחתת הריבית ● מתושבי החוץ ועד לשוק המשכנתאות - אלו הנתונים שירכזו השנה עניין בשוק הדיור ● עכשיו גם בגרסת הפודקאסט

שי אהרונוביץ', מנהל רשות המסים / צילום: יוסי זמיר

מנהל רשות המסים חשף: נוהל הגילוי מרצון החדש רחוק מאוד מהשגת היעד

רק 122 בקשות לגילוי מרצון על הון לא מדווח הוגשו מאז פורסם הנוהל באוגוסט האחרון ● מנהל רשות המסים מאשים: הנתון נובע בעיקר בשל היעדר פתרון בבנקים להפקדת כספי קריפטו

מטוס JF-17 שפותח על ידי פקיסטן וסין / צילום: ap, Anjum Naveed

לידיעת טראמפ: סעודיה קונה נשק ממדינה מפתיעה

לאחר חילופי שלטון, צ'ילה רוכשת אמצעי לחימה מחברה־בת של אלביט ● ערב הסעודית משלימה הכשרת צוותי THAAD אך בוחנת במקביל מטוסי קרב מתוצרת סין ופקיסטן ● ואזרבייג'ן חושפת מערכות הגנה אווירית מבוססות לייזר ומיקרו־גל לפגיעה בכטב"מים ● השבוע בתעשיות הביטחוניות

ויקטור וקרט, מנכ''ל לאומי פרטנרס / צילום: הגר בדר

30 מיליון שקל: לאומי פרטנרס גרף רווח על מימוש מניות טראלייט

הבנק נותר עדיין עם החזקה של 11% בחברת האנרגיה המתחדשת ● לו היה מוכר את כל מניותיו היה מורווח כ-100 מיליון שקל על השקעתו בה

נשיא ארה''ב, דונלד טראמפ / צילום: Reuters, Lev Radin/Si

"מה אעשה אם ייהרגו מפגינים באיראן? מטופש מצידי לענות על זה"

טראמפ אמר כי המשטר בטהרן יורה באנשים ברחוב ללא הבחנה ● ארגון זכויות האדם האיראני HRANA פרסם הלילה נתונים עדכניים לגבי המהומות באיראן עם מספר הרוגים שככל הנראה עומד על יותר מ-14 אלף ● נשיא רוסיה ולדימיר פוטין אמר שייפגש עם ג'ארד קושנר וסטיב וויטקוף, שליחיו של נשיא ארה"ב ● דיווחים שוטפים

אילון מאסק ומייקל אולירי / צילום: ap

כאשר אילון מאסק כיוון את המתקפות שלו נגד מייקל אולירי, המנכ"ל האירי ידע בדיוק מה לעשות

קרב מקוון בין מנכ"לי SpaceX וריינאייר הפך לשיעור כיצד להרוויח כסף מסכסוך מתוקשר

שליח וולט

האפשרויות שעומדות בפני וולט אחרי האולטימטום של רשות התחרות

בוולט פועלים להפיג את חששות רשות התחרות, בזמן שמתנהל מו"מ בין הצדדים על התנאים שיאפשרו את חידוש הפטור מהסדר כובל ● מומחים מעריכים כי רשות התחרות תדרוש בין היתר הגבלות על איסוף המידע על התנהגות הצרכנים באפליקציה ופיקוח על העמלות שוולט גובה מהסופרים המתחרים של הזרוע הקמעונאית שלה

מספנות ישראל / צילום: איל יצהר

תחרות בנמלים: נמל מספנות ישראל יקלוט תבואה ללחם ולמזון בע"ח

נמל מספנות ישראל נכנס לתחום יבוא הגרעינים עם ממגורה חדשה של 65 אלף קוב, ומציב תחרות למתקנים הוותיקים בחיפה ובאשדוד

כמה כסף תוכלו לעשות על החיסכון שלכם? / אילוסטרציה: Shutterstock, Lady_Luck

עד 6% לשנה, למרות ירידת הריבית: כמה כסף תוכלו לקבל על החיסכון שלכם

לצד הפיקדונות המסורתיים והקרנות הכספיות, מוצעות לחוסכים בישראל עוד ועוד חלופות על הכספים ששוכבים בחשבון העו"ש ● באיזה בנק תקבלו יותר ריבית, אילו ני"ע סולידיים ניתן לרכוש בבורסה, ואיזו אפליקציית תשלומים מתנה ריבית גבוהה בהוצאות בכרטיס האשראי

"סימן אזהרה למשטר": המוקד המפתיע שבו התחילו המחאות באיראן

גלובס מגיש מדי יום סקירה קצרה של ידיעות מעניינות מהתקשורת העולמית על ישראל • והפעם: השמרנים באיראן היו בין הגורמים שהתחילו את המחאות, שיתוף הפעולה של ישראל ויוון, ובאירלנד לא מאמינים ש-6 מיליון יהודים נרצחו בשואה • כותרות העיתונים בעולם

פרופ' אמנון שעשוע / צילום: Nasdaq, Inc

מובילאיי עוקפת את הצפי בשוק, אבל התחזית שוב מאכזבת

מובילאיי פרסמה את דוחותיה הכספיים, מהם עולה כי חברת האוטוטק הישראלית מסכמת שנה עם צמיחה של 14.5% בהכנסות ● התחזית של החברה ל-2026 נמוכה ממה שציפו בשוק, ומניית החברה יורדת בוול סטריט