גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

מאיר אדוני

שף ישראלי (במסעדות "כתית", "המזללה" ועוד), שופט בתוכנית הריאליטי "משחקי השף" של זכיינית ערוץ 2 רשת

עוד כתבות

מסעדת לילה בברלין / צילום: איתיאל ציון

האוכל הוא לא העניין, אלא הפולחן: ביקור במסעדה של מאיר אדוני בברלין

עוד אנו מוזגים יין ובוחרים ממנות הקוסקוס, נפנתה תשומת לבנו לריבוע זוהר בחלל המרכזי של המסעדה • על בימת הבישול, לבושים בסינרים צחורים ובמגבעות תואמות, העבירו הטבחים בתנועות מושהות ובדממה יחסית את חומרי הגלם מיד ליד • ואז הבנתי: הם עצמם המנה המרכזית • האם זהו סוד הקסם הבורגני? • רעיון

ריזוטו / צילום: Shutterstock

איך להכין בבית ריזוטו של מסעדה: מדריך מתומצת למתחילים

אין מה לפחד מהכנת ריזוטו • במאמץ סביר לגמרי אפשר להכין גם בבית ריזוטו כמו של מאיר אדוני • מדריך למתחילים, ושלוש המלצות למי שמעדיפים בכל זאת ריזוטו שמישהו אחר הכין

השף שגב משה, השף אבי ביטון, השף מאיר אדוני / צילום: אסף קרלה, אפיק גבאי, איתיאל ציון

בקריית גת עדיין לא: אינטל מגייסת שלושה שפים מובילים למרכזי הפיתוח שלה

החל מחודש מאי ינהלו השפים מאיר אדוני, אבי ביטון ושגב משה מסעדות בקמפוסים השונים של אינטל • השלושה יהיו אחראים על הסעדת העובדים במרכזי הפיתוח בחיפה, בירושלים ובפתח תקווה • במפעל השבבים בקריית גת, לעומת זאת, לא נחתם הסכם דומה, אך בחברה אומרים כי בכוונתם להביא גם לשם שף בעתיד

המבורגר וצ'יפס ב־113 שקל/ איל יצהר

ביקורת מסעדה: לומינה הכשרה של מאיר אדוני היא זיקוקי דינור על אוטומט

נטייתו של מאיר אדוני לסבך דברים שלא לצורך ניכרת גם בלומינה, הכשרה החדשה במלון קרלטון • האוכל טעים - אבל חסר נשמה

"יש בפריים-טיים שפים שלא הייתי נותן להם להכין לי חביתה"

יובל בן נריה, השף המוערך של "טאיזו", פותח בקרוב מסעדה חמישית ונחוש להישאר כוכב רק במטבח • "לריאליטי אין כמעט קשר לעיסוק שלנו, ומבחינה מקצועית השיפוט שם לא אומר עליהם כלום"

על המרפסת של יובל בן נריה /  צילום: אמיר מנחם

אוכל | ארוחת שף בבית במרחק סנטימטרים משולחן האוכל

יותר ויותר שפים מבשלים ומארחים סועדים אצלם בבית, ביניהם בעלים של מסעדות פעילות • הקהל נוהר, גם בגלל החידוש והריגוש וגם כדי לראות את המטבח של מאיר אדוני ואת המרפסת של יובל בן נריה

רמי לוי / צילום: איל יצהר

לפני כולם חומוס עם מאיר אדוני: רמי לוי ישיק סדרת מוצרי פרימיום

הסדרה תכלול כ-50 מוצרים במגוון קטגוריות, בהן חומוס וסלטים, פסטות ובשרים מטוגנים • בנוסף תשווק רמי לוי מוצרי פסטה יבשה המיוצרת במפעל זארה באיטליה, לצד פסטות טריות של פסטה ריקו

המסעדניות המובילות בארץ: "לעמוד על במה כל יום מחדש"

ההתפתחות המטאורית של הקולינריה הישראלית בעשור האחרון מגובה במפנה משמעותי: יותר ויותר נשים מגייסות את ההון הדרוש, בוראות לעצמן את התפקיד שחלמו עליו, מקימות מסעדות ותופסות עמדה משמעותית בענף ■ פרויקט "ליידי גלובס"

מאיר אדוני / צילום: תמר מצפי

בעלי מסעדת "סזרינה" תובע 800 א' ש' מהשף מאיר אדוני על לשון הרע

לפי התביעה, אדוני ניצל את מעמדו כידוען ו"פרסם באופן אישי בכל אמצעי התקשורת פרסומים שקריים ומכפישים" ■ אדוני: "תביעה ללא בסיס" ■ מסעדת "סזרינה" נסגרה לאחרונה אחרי 3 חודשי פעילות

מאיר אדוני / צילום: בן יוסטר

אחרי 3 חודשים: מאיר אדוני סוגר את מסעדת סזרינה בקיסריה

הסגירה - לטענת אדוני בפוסט שפרסם - "בעקבות נסיבות שאינן בשליטת קבוצת כתית ותלויות בגורמים אחרים"

רוטשטיין, גרינבוים ומאור / צילום: אביב חופי

הרשת החברתית: הפצוע מ"צוק איתן" שריגש את ידידי שיבא

פרופ' זאב רוטשטיין וגליה מאור אירחו את אירוע הגאלה השנתי של אגודת ידידי שיבא ■ עדי מאור, מנכ"ל מלונות דן בחיפה, אירח את שגריר יפן ■ ואבי ומאיה נמני חגגו בר-מצווה לבן עילי

מנה של מסעדת טופולופומפו / צילום: דן פרץ

כמה באמת נשאר למסעדן ממנה שעולה 250 שקל?

הרבה זעם מושך התמחור במסעדות היוקרה ■ האם זהו המחיר, האמוציות או בכלל מתח חברתי? ■ השפים מצידם לא נשארים חייבים: המדינה מלאה במגדלים ובמכוניות פאר, לכל ילד יש אייפון, אבל רק על מחירי המסעדות מתבכיינים

סביצ'ה מקסיקני: נתחי אינטיאס נאים בוויניגרט פסיפלורהברטב שעועית שחורה/ צילום:תמר מצפי

יש היגיון בשיגעון: ביקור במסעדת בלו סקיי של מאיר אדוני

בדרך-כלל אין לי כוח לאוכל מקושקש כזה, אבל מול בלו סקיי, המסעדה החדשה (והכשרה) של מאיר אדוני, לא נותר אלא להסיר את הכובע

פעמיים כי טוב?

שלישי הוא הערב המבטיח של רשת, אך רק חצי מההבטחה הזו מתקיים

טעם נרכש

רשת הצליחה בגיזרת ריאליטי המוזיקה, אז למה לא לנסות גם ריאליטי בישול?

תחרות ל"מאסטר שף": רשת תעלה ריאליטי בישול חדש

המנטורים בתוכנית "משחקי השף" יהיו השפים מאיר אדוני, אסף גרניט ומושיק רוט

"בא לי לתת סטירה למי שאומר שהוא אוכל רק כדי לשבוע"

השף מאיר אדוני: "אני לא מרגיש בכלל את המצב הכלכלי הלא פשוט, ולראיה - המסעדות מלאות" ■ "נוחי דנקנר הוא חבר יקר, וכשיש לו קשיים זה מעציב אותי; יש פה קנאה וחוסר פרגון" ■ "לדבר על אפליה עדתית בדור שלנו? זה פאסה"

"אנשים כאן תת רמה. אין ישראלי אחד שמסוגל להבין קינוחים שלי"

אמן הקולינריה מאיר אדוני רותח: "תרבות האוכל כאן פתטית, בא לי לעלות על המטוס הבא בנתב"ג" ■ "פתאום לשלם 500 שקל על ארוחה במסעדה נחשב לאסור. פתאום הכסף מסריח ונוחי דנקנר הוא אויב העם. מאיפה השנאה הזו?"