גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

פיצה

עוד כתבות

פיצה בשטיכמוס / צילום: חגית אברון

החצר הסודית בבית לחם הגלילית שמחביאה פיצה נפוליטנית מעולה עם ארטישוק וחוביזה

מסלול מעגלי בין פריחה ואלונים, פיצה שמתפקעת מגבינה ועגבנייה, טיפול מענג באבנים חמות ומשתלת ורדים שלא תצאו ממנה בידיים ריקות • יום נעים בבית לחם הגלילית • חגית אברון תופרת יום

חן ריכטר / צילום: עמיר צוק

פאפא ג'ונס פונה לדור הצעיר: היכנסו כזכיינים ב-100 אלף שקל

ברשת פאפא ג'ונס מחפשים זכיינים צעירים לסניפי הרשת ומציעים: "הצטרפו אלינו, גם אם אין לכם את כל הסכום הדרוש" • חברת כרטיסי האשראי אמריקן אקספרס משיקה את אתר Express Fly, שיהווה מנוע חיפוש למציאת מלונות בארץ ובעולם וטיסות בכל חברות התעופה • אירועים ומינויים

חוות הרצל / צילום: חנה נודלמן פאוסט

עגלת האוכל שבמועצה האזורית מציעה פיצה רומאית ושרדונה מופלא

החום של אוגוסט הוביל אותנו לביקור לילה בין הכוכבים של המועצה האזורית גזר • בדרך גילינו את אחת הפיצות הטובות בארץ וגם צעדנו ביער אל עבר העלטה • חגית אברון תופרת יום

רו''ח שחר זיו, מנכ''ל BDO וזהר ינון, מנכ''ל אוניברסיטת בר-אילן / צילום: דוברות אוניברסיטת בר־אילן

אוניברסיטת בר-אילן ופירמת BDO מקימות מרכז פרישה מעבודה

אוניברסיטת בר-אילן ופירמת ראיית חשבון BDO מקימות מרכז בתחום הפרישה מעבודה • יקב רמת הגולן החליט להשיק יין חדש תחת השם ירדן Cru Elite ולהציע אותו לקנייה באמצעות NFT • אירועים ומינויים

פיצה גבינות מקומיות ודבש חריף ב''נאופוליטן'' / צילום: ניאופוליטן‬

איפה תמצאו בישראל את הפיצה הנאפוליטנית שהכי דומה למקור?

אורן אבני, האיש שמאחורי הפיצרייה נאופוליטן בעיר התחתית בחיפה, התמקצע בהכנת המאפה האיטלקי • הוא מוציא תחת ידיו את הפיצות הדומות ביותר למקור, רק עם טוויסט

סתיו נטע חיים, בר לביא ונאור אורדמן, הבעלים של פיצת הבוטיק ליטל סיסטר / צילום: ליטל סיסטר

בעלי רשת הפיצריות בשרון לא רואים הכרח בסניפים בת"א: "מיקום טוב מאפשר להרוויח כ־15% מהמחזור"

סתיו נטע חיים, בר לביא ונאור אורדמן, תושבי אבן יהודה • סתיו בן 29, נשוי • בר בן 26, רווק • נאור בן 30, רווק • השלושה הם הבעלים של פיצריית הבוטיק ליטל סיסטר • "לפני שאנחנו בוחרים מקום לפתיחת סניף חדש, אנחנו לומדים את גודל האוכלוסייה, את המתחרים ואת אופי המקום" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

פיצה תפוחי אדמה מדורה ב''פרסקה'' / צילום: אנטולי מיכאלו

"פרסקה": הבעלים למד לעשות בצק בעזרת יוטיוב, והפיצה שלו הפכה ללהיט בקרב פודיז

הפיצרייה הנפוליטנית בקיבוץ מסדה הפכה לשם דבר בקהילת האוכל הישראלית בזכות הפיצות הייחודיות שלה, ביניהן פיצה תפוחי אדמה • האחים חן ויוני אברהם עזבו את המקצועות הקודמים שלהם כדי להקים את העסק, בו עובדים כל בני המשפחה • פרסקה היא מסעדה המתמחה במנה אחת - פיצה, ולהתמחות הזו יש תוצאות: פיצה עם שוליים רכים כמו שמיכת פוך מפנקת

סבונים ונרות אורגניים אצל חווה תפוחי / צילום: אלדד מאסטרו

יום בחבל מודיעין: טבע מתעורר, 40 מיני גבינות כבשים, סבונים ממרווה ופיצות משוגעות

חבל ארץ קרוב למרכז, שאוצרותיו רק ממתינים לגילוי: משקים, חצרות ובתים האוצרים חיים שלמים של אנשים מעוררי השראה ועסקים קטנים ומעוררי תיאבון: דבש, גבינות ופיצה

בבקה פיצה / צילום: אנטולי מיכאלו

מהכנרת ועד רחובות: פיצות טאבון מיוחדות שחייבים להכיר

זו הייתה השנה של הטאבונים, שהפיקו מקרבם הלוהט את הגל החדש של פיצות האיכות • מפיצת מחמצת סיציליאנית ועד התימנית-נפוליטנית הראשונה, עם סחוג, ביצה וחצילים שרופים

סניף דומינו'ס פיצה ישראל / צילום: בר כהן

מה היה קורה אם הייתם משקיעים אלף דולר במניית דומינו'ס לפני עשור?

בשנת 2011, מניה אחת של רשת הפיצה הוותיקה עלתה פחות מ-30 דולר – בערך המחיר של כמה פיצות משפחתיות ובקבוק שתייה • בזכות אחד המהפכים הניהוליים הגדולים שנמשך עשור – היום היא שווה 480 דולר

פיצה עם קישואים טריים של ג'ונז / צילום: בר כהן

מבצק שתפח יומיים או עם מוצרלה שקדים: תשכחו כל מה שידעתם על פיצה

מחיטה מונבטת ובצק שתפח 48 שעות, עם בטטה או מוצרלה טבעונית משקדים: פיצות היוקרה, נישה שהתפוצצה בסגרים, כאן כדי להישאר - במסעדה או במשלוח

שליחים של וולט ותן ביס/ צילום: שלומי יוסף

המבורגר בצהריים, פיצה בערב: הרגלי הזמנות האוכל שלנו בזמן הסגר השני נחשפים

הקורונה והסגרים הגבירו את ההסתמכות על שירותי משלוחי המזון, הן מצד המסעדות והן מצד הלקוחות • שלא במפתיע פיצה והמבורגר הן הקטגוריות המובילות, כך לפי בדיקה של חברת שופ אנליטקס עבור גלובס • מה מעדיפות הנשים, מה אוכלים הרווקים, ומה קורה לגלידה

יש לא מעט פיצות בתל אביב, אבל זאת טובה ממש

אם בשאר מסעדותיו עושה צביקי עשת עבודה הגונה פלוס (וזה המון), בפיצה הוא ממש מצטיין • יש לא מעט פיצות טובות בתל אביב, אבל האקסטרה ב"פיצה גרינברג" הוא בדמות המקצוענות של עשת • ביקורות משלוחים, תת-מדור חדש

מוטי ריכטר / צילום: בנימין אדם

בלעדי השתלטות וזינוק במכירות בחסות הקורונה: מוטי ריכטר הפך לבעלי פאפא ג'ונס בישראל

ריכטר לא רכש את פעילות רשת הפיצריות פאפא ג'ונס בישראל, אלא זכה בזיכיון מהחברה האמריקאית, מה שאיפשר לו להשתלט על שלושת הסניפים הקיימים • הוא מתכנן התרחבות משמעותית עם סניפי זכיינות קטנים, אבל לשמור על הבידול כרשת לא כשרה שמוכרת פיצות בשריות

אודי שמאי/ צילום:איל יצהר

מניית הטכנולוגיה של זכיין פיצה האט בישראל מזנקת על רקע גיוס של 47 מיליון שקל באוסטרליה

דרגון טייל של אודי שמאי, המפתחת פתרונות תוכנה לאופטימיזציה של ניהול המשלוחים במסעדות מזון מהיר, מבקשת להיעזר בכספי הגיוס לחדירה לשוק האמריקאי

סלט פנצנלה/ צילום: חיליק גורפינקל

פיצריית תלפיות בחיפה: מתי "מקום" הופך ל"מתחם"?

השם “פיצריית תלפיות” קצת מטעה, כי יש כאן הרבה יותר • בעצם לא הרבה, אלא בדיוק מה שצריך

הרובוט של דומינו'ס / צילום: אתר החברה, shutterstock

תשכחו מלחם שום: בדומינו'ס פיצה מתכננים את מהפכת הרובוטים בשוק המזון

עוזרת קולית שתקבל את ההזמנות, רובוט שיכין את הבצק ורכב אוטונומי שיוביל את הפיצה עד הבית • דומינו'ס מנסה להתאים את עצמה למהפכה בשוק המזון, בין השאר בעזרת בינה מלאכותית שתבדוק מה קורה במגש שלכם

בלעדי וילי פוד רוצה סלייס משוק הפיצה: תתחרה במעדנות ובשלושת האופים

החברה תייבא לישראל פיצה מיצרן איטלקי ותמתג אותה תחת מותג הגבינות שלה, יורו מחלבות אירופה • קטגוריית הפיצות הקפואות נשלטת ע"י תנובה באמצעות המותג מעדנות שאוחזת בנתח של כ-56% מהמכירות • מנכ"ל וילי פוד: "נוביל את השוק עם המותג החדש"

יוסי אלבז, מנכ"ל דומינוס פיצה / צילום: איל יצהר

אחרי סרטון החולדות: דומינו'ס פיצה אסרה על עובדיה להתחפש לעכברים

חודש אחרי שערוריית הסרטון שתיעד חולדות בסניף של דומינו'ס פיצה, מתברר כי ברשת אסרו על העובדים להתחפש לעכברים במסגרת חגיגות חג הפורים בעבודה

סלט קפרזה עם צנוניות בצל סגול ופוקצ'ה  / צילום: נועם פריסמן

איפה הייתה מתברגת הפיצה הירושלמית אם הייתה נמצאת בתל אביב?

פיצריית פלורה בירושלים אינה סיבה לעלות עבורה במיוחד לעיר הקודש, אבל אם אתם בסביבה, היא בהחלט עושה את העבודה