בעלת ניסיון ניהולי ומקצועי רב בתחום מוצרי הצריכה, במיוחד בתחומי המזון - אסטרטגיה, פיתוח עסקי, שיווק, פיתוח מוצרים, מכירות, ייצור ותפעול.
מאז שנת 2008 היא מכהנת בתפקידים בכירים בקבוצת אסם נסטלה ומשמשת כיום כמנכ"לית אסם נסטלה פרופשיונל; תפקידים נוספים שמילאה - מנכ"לית בונז'ור ומנכ"לית חטיבת מאפה ומשקאות בקבוצה.
לפני כן, ניהלה את חטיבת תחומי עסקים ושיווק בתנובה - תשלובת החלב ושימשה במגוון תפקידים בחברה, ביניהם מנהלת פיתוח עסקי.
בעלת תואר ראשון במדעי החיים מאוניברסיטת תל אביב ותואר שני במנהל מערכות בריאות בביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטת ת"א.
פעילה ב"יוזמות עתיד" - קידום יזמות עסקית אצל נשים - חברה בוועד המנהל משנת 2016 וחברת הנהלה באיגוד תעשיות המזון.