יושבי ראש בליגה דורשים: מקלארן יוחלף בונבלס

קבוצה של מספר יושבי ראש בפרמייר ליג רוצה לראות את המאמן הכושל של נבחרת אנגליה מוחלף בעוזרו טרי ונבלס, עוד לפני המשחק הבא של האנגלים במוקדמות, מול אסטוניה ביוני

קבוצה של מספר יושבי ראש חזקים בפרמייר ליג מובילים מהלך סודי להדיח את סטיב מקלארן מתפקידו כמאמן נבחרת אנגליה, עוד לפני משחקה של הנבחרת האנגלית מול אסטוניה ב-6 ליוני, במסגרת מוקדמות יורו 2008.

מקור בפרמייר ליג שלא קשור לקבוצת יושבי הראש, אמר: "אין להם שום דבר אישי נגדו, הם רק מאמינים שכל עוד הוא אחראי אנגליה לא תגיע ליורו 2008".

קבוצת יושבי הראש מתכוונת להציג את הדעה הנחרצת בפני מנכ"ל ההתאחדות בריאן ברוויק ומספר חברים של הועדה הבינלאומית של ההתאחדות על מנת להדיח את מקלארן ולהחליפו בעוזרו טרי ונבלס, שיקח את התפקיד באופן זמני לפחות בזמן מוקדמות אליפות אירופה. אותו מקור אמר "האנשים מקווים לעבוד באופן שקט מאחורי הקלעים בימים הקרובים. הם רואים בונבלס מישהו מנוסה שיכול לעשות את העבודה, אבל לא פיתרון באופן קבוע".

כשלונה של אנגליה במוקדמות תפס תאוצה לאחר התיקו מול ישראל. והניצחון הלא מרשים מול אנדורה שהושגו בחודש האחרון. התוצאות גרמו למספר יושבי ראש בליגה להרים ידיים בכל הקשור לונבלס, והם מודאגים שהתדמית העלובה של הנבחרת תזיק כלכלית לליגה האנגלית שרק עכשיו השיגה לעצמה את עיסקת שידורי הטלויזיה הגדולה בסך 2.7 מיליארד ליש"ט.

על פי דיווחים האווירה בנבחרת כל כך קשה, עד ששני שחקנים ביקשו אחרי התיקו בישראל לחזור הביתה כך שלא יצטרכו לשחק תחת שרביטו של מקלארן ולעזור למאמן הכושל.

"האווירה שנוצרה עושה את זה בלתי אפשרי עבור מקלארן לגרום לשחקניו למוטיבציה הראויה ולתת 100 אחוז מעצמם על המגרש", אמר המקור האלמוני. הוא ציין כי הם גם לא מרוצים ממנכ"ל ההתאחדות בעצמו, בריאן ברוויק.

מקלארן שוהה כעת בחופשה בארה"ב.