אפריקה ישראל הודיעה על מינוי של ריצ'רד מרין לתפקיד יו"ר פעיל של אפ"י ארה"ב

מרין, בעל ניסיון של 30 שנה בתחום הבנקאות והפיננסים, כיהן בעבר בשורה של תפקידי ניהול בכירים, וביניהם יו"ר ומנכ"ל בר סטרנס ניהול נכסים

קבוצת אפריקה הודיעה היום (ד') על מינויו של ריצ'רד מרין (Richard Marin) לתפקיד יו"ר פעיל של אפי ארה"ב.

מרין, בעל ניסיון של 30 שנה בתחום הבנקאות והפיננסים, כיהן בעבר בשורה של תפקידי ניהול בכירים, וביניהם יו"ר ומנכ"ל בר סטרנס ניהול נכסים, חבר בוועדת הניהול של חברת בנקרס טראסט, סגן יו"ר של ב.ט. אלקס בראון ויו"ר ומנכ"ל של דויטשה ניהול נכסים.

בנוסף, מרין הוא המייסד ושותף בביהייב וונטצ'רס ו- ג.ס.ל. יועצים ומכהן כפרופסור עמית בתחום הפיננסים באוניברסיטת קורנל.

איזי כהן, מנכ"ל קבוצת אפריקה ישראל: "אני מברך על מינויו של ריצ'רד מרין לתפקיד יו"ר פעיל של אפי ארה"ב. מדובר בשחקן רכש משמעותי, אשר יביא לחיזוק החברה. מרין היה פעיל בתפקידים מרכזיים בגופים עסקיים ופיננסיים שנים רבות, ואני בטוח כי הידע והניסיון המקצועי הרב שצבר בתפקידיו הקודמים, כמו גם היכרותו המעמיקה את תחום הבנקאות והפיננסים האמריקני, יתרמו רבות לניהול החברה הבת בארה"ב, להתמודדותה עם תנאי השוק ולפיתוח והשבחת נכסי הקבוצה בארה"ב".