אלסינט ומלונות ים סוף רכשו את מלון שרלוק הולמס בלונדון

חברה הולנדית, בשליטת אלסינט ומלונות ים סוף, קנתה מחברה אנגלית את מלון שרלוק הולמס ב-14.5 מיליון דולר. המלון בן 125 חדרים, בדרגת 3 כוכבים, ברחוב בייקר, מרכז לונדון.

אלסינט, בשליטת מוטי זיסר, מחזיקה 45% בחברה ההולנדית. מלונות ים סוף, בשליטת אלי פפושדו, מחזיקה ב-45% נוספים, ויתר עשרת האחוזים מוחזקים בידי איש עסקים אירופי, מהבעלים של חברת ניהול המלונות פארק פלאזה, המנהלת את מלונות הקבוצה באירופה.

קבוצת זיסר-פפושדו תשקיע מיליוני דולרים בשיפוץ יסודי של מלון שרלוק הולמס, ובשדרוגו ל-4 כוכבים. המלון והקרקע נחכרו ל-125 שנה.

זהו המלון הרביעי ברשת המתוכננת של הקבוצה בלונדון. בבעלות הקבוצה מלון שאו פארק פלאזה, בן 310 חדרים, ליד תחנת הרכבת יוסטון. כמו כן, היא בונה מלון בן 340 חדרים, ליד תחנת הרכבת ויקטוריה, ועומדת לבנות מלון בן 550 חדרים על גדות התמזה, על מגרש שקנתה לפני 6 חודשים. בארבעת המלונות יהיו לקבוצה סה"כ 1,325 חדרים. בבעלות הקבוצה מצויים גם בתי מלון בבלגיה.