חברת גינדי החזקות, בבעלות ילדיו של הקבלן יגאל גינדי, מנהלת מו"מ לרכישת חברה ציבורית בבורסה, בשווי של עד 20 מיליון דולר. גינדי החזקות גיבשה תוכנית אסטרטגית לרכוש 70%-51% מחברה שלא מתחום הנדל"ן, במחצית הראשונה של 2005.
עו"ד ליטל מטלון-גינדי, מבעלי גינדי החזקות, אישרה את הידיעה. לדבריה, "בכוונת החברה לרכוש במחצית הראשונה של 2005 חברות ציבוריות במטרה להחזיק בשליטה. הכוונה היא לרכוש חברה ציבורית שמחזור המכירות שלה 200-150 מיליון דולר בשנה, ושלא עוסקת בענף הנדל"ן".
בנוסף לרכישת חברה בבורסה, בכוונת החברה להרחיב ב-2005 את מגוון הפעילות העסקית מעבר לעסקי הנדל"ן, בהשקעה כוללת של עד 70 מיליון דולר.
בבעלות משפחת גינדי שלוש חברות נדל"ן שפועלות באופן עצמאי: הראשונה בבעלות האחים משה ויגאל גינדי, המפעילים את קניון הזהב וקניון אמריקן סיטי; השנייה - גינדי השקעות, בבעלות ליטל, אבי וגיא ילדיו של יגאל, בעלי פרויקט גרנד גינדי, בפתח תקווה וגינדי גרדנס, בהרצליה; והשלישית - גינדי החזקות, גם היא בבעלות ילדיו של יגאל גינדי.
גינדי החזקות בונה מספר פרויקטים, ביניהם, פרויקט גינדי - בפ"ת, פרויקט ברעננה, פרויקט בהרצליה ופרויקטים נוספים. סה"כ בונה כיום החברה 600 דירות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.